-
Segítség a hiányzóknak
Ezt a témát azért indítom, hogy ezen a téren is kihasználjuk a fórum nyújtotta előnyöket:
Mondjuk ha lenne négy önként jelentkező, aki minden hónapban vállalna egy hetet arra, hogy délután hazaérve beírná ide, hogy melyik aznapi tárgyból mit vettetek és mi a házi feladat, az nagy segítség lenne a hiányzók számára. Nem kell telefonálgatni pénzért, E-maileket küldözgetni, elég lenne ide beírni.
-
Egyébként az E-naplóba elvileg oda van írva, ha rávisszük az egeret a tantárgyra... Elvileg :D
-
Igaz. Viszont azért itt részletesebb információk is közölhetők ennél. :)
-
-
Nos, úgy látom, senki nem segít a hiányzóknak. Hmm... Biztos megvárjátok, amíg ti lesztek betegek, aztán majd akkor méltatlankodtok, hogy senki nem képes beírni ide egy nyavalyás mondatot arról, mivel foglalkoztatok aznap az órákon és az egyes tárgyakból mi a házi feladat...
-
2012.10.01 hétfő
2. óra: szae: Számrendszerek. Alapfogalmak, definíciók. Átváltás x-ből 10-esbe.
-
Az a baj, hogy nagyon sokan nem nézik a fórumokat és ezért alig van pár ember, akinek érdemes lenne leírni a házi feladatokat és az adott héten vett anyagokat.
-
Sziasztok!
Valaki le bírná nekem írni a mai anyagokat, amit vettünk?
Megköszönném :D
-
Nos, szagy-ból dolgozat volt, amit mielőbb (pl. következő órán) pótolnod kell...
-
Tanár Úr!
Én be lettem írva hiányzónak egy szerdai földrajz órára, pedig én ott voltam. Kérem, ha tud, ebben segítsen nekem, hogy töröljék a mulasztott órát.
Köszönöm!
Lakos Richárd
-
Kedves Richárd!
Tudok róla, természetesen. Ha szerdán már leszel, szólsz a tanárnőnek és kijavítja. Ha nem leszel, szólok neki, de én sem tudom elérni szerdánál hamarabb.
Köszönöm szépen!
-
Sziasztok!
Valaki le bírná nekem írni a mai anyagokat, amit vettünk?
köszönöm.