-
Segítség a hiányzóknak
Ezt a témát azért indítom, hogy ezen a téren is kihasználjuk a fórum nyújtotta előnyöket:
Mondjuk ha lenne négy önként jelentkező, aki minden hónapban vállalna egy hetet arra, hogy délután hazaérve beírná ide, hogy melyik aznapi tárgyból mit vettetek és mi a házi feladat, az nagy segítség lenne a hiányzók számára. Nem kell telefonálgatni pénzért, E-maileket küldözgetni, elég lenne ide beírni.
-
Dzsem
Egyébként az E-naplóba elvileg oda van írva, ha rávisszük az egeret a tantárgyra... Elvileg
-
Igaz. Viszont azért itt részletesebb információk is közölhetők ennél.
-
-
Nos, úgy látom, senki nem segít a hiányzóknak. Hmm... Biztos megvárjátok, amíg ti lesztek betegek, aztán majd akkor méltatlankodtok, hogy senki nem képes beírni ide egy nyavalyás mondatot arról, mivel foglalkoztatok aznap az órákon és az egyes tárgyakból mi a házi feladat...
-
2012.10.01 hétfő
2. óra: szae: Számrendszerek. Alapfogalmak, definíciók. Átváltás x-ből 10-esbe.
-
Dzsem
Az a baj, hogy nagyon sokan nem nézik a fórumokat és ezért alig van pár ember, akinek érdemes lenne leírni a házi feladatokat és az adott héten vett anyagokat.
-
Dzsem
Sziasztok!
Valaki le bírná nekem írni a mai anyagokat, amit vettünk?
Megköszönném
-
Nos, szagy-ból dolgozat volt, amit mielőbb (pl. következő órán) pótolnod kell...
-
Dzsem
Tanár Úr!
Én be lettem írva hiányzónak egy szerdai földrajz órára, pedig én ott voltam. Kérem, ha tud, ebben segítsen nekem, hogy töröljék a mulasztott órát.
Köszönöm!
Lakos Richárd
Címkék ehhez a témához
Hozzászólás szabályai
- Nem hozhatsz létre új témát
- Nem küldhetsz válaszokat
- Nem csatolhatsz fájlokat
- Nem módosíthatod a hozzászólásaid
- BB code is bekapcsolva
- Pofik bekapcsolva
- Az [IMG] kód bekapcsolva
- A HTML kód kikapcsolva