-
Közösségi szolgálat 1.
A 2011. évi CXC törvény és a korábban ismertetettek értelmében (http://kozossegiszolgalat.blogspot.h...i-keretek.html) osztályunk 2013. 06. 11-én szombaton tölti le a közösségi szolgálat keretén belül első három óráját, a Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány jóvoltából:
"2013. május 11-én, Kistarcsán szervezzük meg az Alapítvány jubileuimi, táborozói találkozóját.
Az elmúlt 20 évben több mint 4000 gyermek táborozott velünk Zamárdiban díjmentesen. A közel 300 táboroztatóval őket hívjuk a rendezvényre, ahol DADA programmal, IFELORE, stb… bemutatókkal várjuk őket. A Coca-Cola testébresztő program keretében Varró Gyula mozog majd együtt a résztvevőkkel és várunk ismert fellépőket is.
A rendezvényre szeretettel hívunk önkénteseket, akik a rendezvény helyszínére vezető úton informátorként, a VIP sátorban technikai feladatok ellátásáért, szórólapok osztásáért, különféle apróbb feladatok ellátásáért felelnek. Ha van indíttatása valamelyik osztálynak a feladathoz, örömmel vesszük a jelentkezéseket."
A fenti munkában a 9.a osztály a 12:00-15:00 idősávban veszi ki részét. Ehhez azonban előzetesen egy jelentkezési lapot kell letölteni, kinyomtatni és kitöltve mielőbb visszajuttatni nekem: Jelentkezési lap
A kitöltéshez segítségképpen csatolom az együttműködési megállapodás mellékletét is: melléklet
A 8. pontban szereplő tevékenységi kört mindenképpen fel kell írni a jelentkezési lapra, mivel 06.11-ére ilyen jellegű feladatokat kaptunk.
A közösségi szolgálat keretében elvégzett munkákról naplót is kell vezetni, ezért csatolok erről egy mintát: minta
A szervezők kérése, hogy a tanulók fehér pólóban jöjjenek.
Találkozó: 2013.05.11. szombat 10:30
Örs vezér tere HÉV állomás
Köszönettel:
Hozzászólás szabályai
- Nem hozhatsz létre új témát
- Nem küldhetsz válaszokat
- Nem csatolhatsz fájlokat
- Nem módosíthatod a hozzászólásaid
- BB code is bekapcsolva
- Pofik bekapcsolva
- Az [IMG] kód bekapcsolva
- A HTML kód kikapcsolva