-
Diákigazolvány igénylő lapok
Lekvárkáim!
Két hete könyörgök nektek, hogy adjátok le az okmányirodában kapott igénylőlapokat, de hiába. Amíg ezeket nem adjátok le nekem, én pedig nem továbbítom a titkárságra, Józsi pedig nem tudja felvinni a rendszerbe - addig nem kezdik el a diákigazolványok legyártását.
Ha nem kell diákigazolvány, ám legyen...
Akikre a fenti vonatkozik a titkárságtól kapott információk szerint:
Árnics Dániel
Behofsits Attila
Gyimóti Lajos
Kiss Roland
Lakatos Gergő
Lebanov Bence
Molnár Nikolett
Pallagi Dániel
Pupek Bence
Szmutka Gábor
Veres Sándor
Utoljára módosítva: Osztályfőnök által : 12-09-27 05:47
Osztályfőnök
-
Késések és szankcióik
Drágicáim!
1. Elmondtam az évnyitó napján (és azóta is párszor), hogy az első tanítási óra előtt negyedórával bent kell lennetek az iskolában.
2. Úgy látom, nem mindenki értette meg.
3. Az osztályból már 11 (!) tanulónak sikerült meglátogatnia az "Előszobát", ebből 7 tanuló igazolatlan késést kapott.
4. Nem árt tudni a következőket:
Az igazolatlan késésen felül ezekért osztályfőnöki fokozatok is járnak, az alábbiak szerint:
- 3 igazolatlan késés = osztályfőnöki intő
- 3 igazolatlan késés egy héten belül = iskolaszék!
5. A 7 tanulóból 6 főnek 1 db, 1 főnek pedig 2 db igazolatlan késése van. Két főnél pedig az egyik késés a kettőből tisztázásra szorul. Osztályfőnöki órán név szerint is ismertetem a fentieket.
-
Vasútmodellező szakkör
"2012. 10. 11-én, csütörtökön 14.45-kor a 9. évfolyam számára bemutatót tartunk a vasút modellező szakkör munkájából. A szakkör az iskolában működik már egy éve, csütörtök délutánonként."
A bemutató időtartama fél óra, a részvétel kötelező!
Új időpont: 2012. 11. 12. hétfő, 13:50
Helyszín: Egressy terem
Utoljára módosítva: Osztályfőnök által : 12-11-06 19:41
Osztályfőnök
-
Gólyanap
2012.10.13-án, szombaton Gólyanap, amint azt az eseménynaptárból is tudjuk. Tanítás hétfői órarend szerint.
Kisebb változás: az első öt órát tartjuk meg. Ez számotokra a következőképpen alakul:
1. osztályfőnöki
2. szae
3. angol/német
4. osztályfőnöki (magyar helyett)
5. osztályfőnöki (testnevelés helyett)
A 4-5. órában folytatandó tevékenységeket az első órában beszéljük meg.
-
Projektnap
Időpont: 2012. 11. 10. szombat
Témája: Olimpia
Tudnivalók:
1. Minden osztály minden tagja részt kell vegyen legalább egy projektben.
2. Holnap, 2012.10.16-án Kornéltól kérem a csapatok névsorait, a témák megjelölésével. (Keressen meg és adja le.)
_______
Szeretném tudni, mindenkinek meg van-e az adott színű pólója az élőkép-fotóhoz.
Fényképezés időpontja: 2012. 11. 08. csütörtök, 14:40 (8. órában)
Helyszín: tornaterem (a póló mindenkin rajta legyen, mire leérek.)
Utoljára módosítva: Osztályfőnök által : 12-11-06 19:47
Osztályfőnök
-
Holnapra mindenki hozza az igényelt osztályképekre a pénzt. 370 Ft/db. Aki nem hozza, annak nem rendeljük meg.
Utolsó határidő: 2012.10.17. szerda 12:50
Utoljára módosítva: Osztályfőnök által : 12-10-16 20:05
Osztályfőnök
-
A holnapi nap folyamán mindenki minden elmaradt igazolását adja le. Aki nálam van infón, az ott, aki nem, a két infó közti szünetben a C116-ban.
-
Fittség felmérés részletei:
Dátum: 2013.04.25. csütörtök
8:00-10:00
Csépán Richárd
Kiss Roland
Molnár Nikolett
Ravadits Kornél
Stefán Tamás
Susa Gábor
Szmutka Gábor
10:00-12:00
Végh Máté
Végvári Dávid
Megjelenés: 10 perccel kezdés előtt, testnevelés felszerelésben, a tornateremnél.
-
Bizonyítványosztás, javítóvizsgák, egyéb
1. Ahogy az a honlapunkon is szerepel, a bizonyítványosztás várható időpontja 2013.06.24. hétfő, 9:00. Ha módosul, a honlapon jelzem.
2. Ahogy az az iskolai honlap eseménynaptárában is olvasható, a javítóvizsgák időpontja augusztus 27-28, kedd-szerda. 27-én legkésőbb 7:45-re kell bent lenni, ekkor derül ki, hogy ki melyik napra és melyik terembe van beosztva. Amit hozni kell: igazolvány, bizonyítvány, íróeszköz. (esetleg ennivaló)
3. A hiányzó igazolások leadásának utolsó időpontja és helye: 2013.06.14. péntek 7:45, B225. Amiről nem kapok igazolást, automatikusan igazolatlannak minősítem.
A nyári szünetben kérek mindenkit, hogy vigyázzon magára, "csak ésszel", avagy: "Aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos" 
De komolyan: a nyári balesetek nagyon gyakoriak ebben a korosztályban a felelőtlen viselkedés miatt, ezért kérlek Benneteket, hogy gondolkozzatok, mielőtt cselekedtek...
Kellemes nyári szünetet kívánok mindenkinek!
-
Szülő
Kedves Osztályfőnök és Diákok!
Szép nyarat és nagyon jó pihenést kívánok mindenkinek!!!:-))
Jakab Judit
Címkék ehhez a témához
Hozzászólás szabályai
- Nem hozhatsz létre új témát
- Nem küldhetsz válaszokat
- Nem csatolhatsz fájlokat
- Nem módosíthatod a hozzászólásaid
- BB code is bekapcsolva
- Pofik bekapcsolva
- Az [IMG] kód bekapcsolva
- A HTML kód kikapcsolva
Fórum szabályok