Igényes egyedi lépcsőket ajánlunk tartósan szép kivitelben.


Értékesítés, kivitelezés, tanácsadás!


Köszöntöm Tisztelettel: Törőcsik Norbert Lépcsőgyártásunk modern technológiával és sokéves tapasztalattal forgalmaz különféle megjelenésû tisztafalépcsőket, fém-fa, nemesacél-fa kombinációkat. A programunkban szerepelnek lépcsők mind fémből, mind fából vagy ezek kombinációjából. Egyedi méretek szerint, a lépcsõ tervezett helyéhez alkalmazkodva.

Az általunk gyártott olasz német amerikai design szerint formatervezett lépcsők bútorminőséget képviselnek, ezért nemcsak funkcionálisan,de esztétikumában is igényesek.

A lépcsõ konstrukciója, illetve gyártási technológiája kiküszöböli a nyikorgást, recsegést, de még a dübörgést is nagymértékben csillapítja. Bármilyen belsőépítészeti elváráshoz, egyedi karakterek kialakításához korlátelemek, karfák széles választéka áll mindazok rendelkezésére, akiknek fontos a minőség.
A csiga lépcsõinknek változatos tipusait tudjuk Önnek ajánlani. Nagy formai változatosságot eredményez az alaptípusokon belül az egyedi tervezés, amely helyszíni felmérés alapján számítógéppel készül. Növeli a változatosságot a korlátelemek gazdag választéka. Sokféle belsõépítészeti elváráshoz, egyéni ízléshez, nagyon különbözõ enteriõrök stílusához alkalmazkodnak. Az erõs és könnyed szerkezet különösen jól mutat nyitott terekben. A design szerint készült klasszikus- és csigalépcsők, korlátok, egyedi igényekre gazdag forma világgal.

Lépcsőink járólapját kialakíthatjuk fából, lemezből, üvegből, betonból, mûkőből, márványból, és bármilyen a megrendelő kívánságát teljesítendő anyagból. A korlátok készülhetnek acélból, saválló acélból, fából, üvegből, kovácsolt vasból és ezek számtalan variációjából.


Lakályos légkör A helyhez igazodóan tervezve és kivitelezve olyan megoldási javaslatokat mutatunk be Önnek, amelyek a takarékosan kialakított laprajztól a nagyvonalúig terjednek. Az egyediség azomban mindíg fontos tényező marad,mert a személyes lakásstílust érvényre kell juttani. A formai kialakítással, a szinekkel az anyaggal és a kivitelezéssel sokat segíthet abben a célirányos tervezés. Falépcsőinknél hagyományosan különös gondot fordítunk a faanyag kiváló minõségére, sajátos szépségének az igényes megmunkálás és felületkezelés révén való kiemelésére, hangsúlyozására. Különbözõ fafajtából választhat a megrendelõ legnépszerûbb a gõzölt bükk, amelyek színezhetõk, pácolhatók is, kívánság szerint.

Technológiánk különlegessége az aktív hangcsillapítás mely jelentősen csökkenti a lépcsők "dübörgését".

  -helyszíni felmérés
  -számítógépes tervezés
  -hasznos tanácsok a lépcsőhely tervezésekor
A sok lehetőség közül miért bennünket válasszon?

-Mert a nálunk gyártott lépcső magán hordozza a megrendelő egyéni igényeit
-Mert konstruktívan együtt mûködünk Önökkel a tervezés első pillanataitól
-Mert kedvező áraink változatlan minőséget garantálnak
-Mert a nálunk gyártott lépcső SZÉP DÍSZE LESZ OTTHONÁNAK!

Termékeink egyedi tervezésûek, falépcsőket, fém-fa, fém-kő, különleges nemesacél szerkezetû lépcsőket kínálunk családi házak, lakások számára. A helyszíni felméréstől a tervezésen át a helyszíni beszerelésig minden egy kézben van.

A beépítés a megrendeléstõl számított 4-8 héten valósul meg. A megrendelõ a felméréstõl a készre szerelésig mindent egy kézbõl kap, így a garancia könnyen érvényesíthetõ.

Különleges kívánságok teljesítése pl. csigalépcső hajlított üveg korlátal.
Korlátok készítése galériákhoz és egyébb helyekre fémből, fából, üvegből, kovácsolt vasból.

Segítség,információ:
Köszöntöm Tisztelettel: Törőcsik Norbert Törőcsik Norbert lépcső-specialista
6600 Szentes
E-mailÁltalános információk.