| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Jan. 02, 2006 3:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | | Kirky írta: | MEnjünk kb.10 év múlva addigra én is összespórolom  |
Ismerős probléma
Én is megrendeltem a könyvet magamnak. Nem mertem karácsony előtt, nehogy az legyen valaki azt szánja nekem ajándék gyanánt, de kiderült mire megjelent a könyv, mindenki megvette már nekem az ajándékot
Könyvesboltokban meg "elfogyott" állítólag... |
Először neten akartam rendelni, de egyik nap épp a városban sétáltam, és beugrottam az egyik legnagyobb könyvesbolta, hátha. Szerencsém volt, kettőt rendeltek összvissz, még egy volt  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jan. 02, 2006 1:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | MEnjünk kb.10 év múlva addigra én is összespórolom  |
Ismerős probléma
Én is megrendeltem a könyvet magamnak. Nem mertem karácsony előtt, nehogy az legyen valaki azt szánja nekem ajándék gyanánt, de kiderült mire megjelent a könyv, mindenki megvette már nekem az ajándékot
Könyvesboltokban meg "elfogyott" állítólag... _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Jan. 01, 2006 9:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
MEnjünk kb.10 év múlva addigra én is összespórolom  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Jan. 01, 2006 7:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | @myliverpool@ írta: | Ez évi fogadalma az hogy eljutok az Anfildre!!!!  |
akor együtt megyünk  |
Gyűjtenem kell, de veletek tartok.
Idén két cél volt: Városnézés+meccs a Mersey partján, illetve egy amsterdami party Arminnal.
A Másodikat ki kell hagynom, hogy az elsőre több pénz jusson, ha sikerül. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 01, 2006 5:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| @myliverpool@ írta: | Ez évi fogadalma az hogy eljutok az Anfildre!!!!  |
akor együtt megyünk  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Vas. Jan. 01, 2006 4:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez évi fogadalma az hogy eljutok az Anfildre!!!!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Dec. 30, 2005 2:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Bocsánat mindenkitől aki karira kapta, én bunkó itt beírtam az árát... Elnézést!!! Amúgy azóta már megszereztem (ma) és tényleg jó ahogy így átlapoztam... Csak Baros helyett lehetett vna vmi Crouchról  |
1200 plusz pk.
Mennyi a postaköltség manapság?
Mert ezen a postai díjszabáson én nem igazodok ki.
Igaz nagyon nem érdekel, egyértelmű hogy megrendelem, csak azért legyen annyi pénzem is így karácsony után  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Dec. 28, 2005 12:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsánat mindenkitől aki karira kapta, én bunkó itt beírtam az árát... Elnézést!!! Amúgy azóta már megszereztem (ma) és tényleg jó ahogy így átlapoztam... Csak Baros helyett lehetett vna vmi Crouchról  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Dec. 27, 2005 11:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én karira kaptam tehát nem tudom mennyi, de anyi tuti h aki Liverpool-drukernek érzi magát annak kötelező darab, bár van benne egy-két hiba, de nem olyan nagyon komoly, sztem kikurt jó _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Hétf. Dec. 26, 2005 8:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Neten meg lehet rendelni.... 1300 + postaköltség... asszem... keress rá az aréna könyvkiadóra és ott megtalálni a sport könyveknél én is ezt fogom tenni... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Dec. 26, 2005 7:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Gecc, megvan a Liverpool-könyv, ultra-atomkirály, ezt muszály megszerezni mindenkinek |
mennyi volt, meg valahol neten meg lehet rendelni???
Mert egyértelmú h kéne. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Hétf. Dec. 26, 2005 6:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azért félelmetes, h a csapattársak hogy védik egymást... Micsoda csapatszellem... You'll Never Walk Alone _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Dec. 25, 2005 11:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gecc, megvan a Liverpool-könyv, ultra-atomkirály, ezt muszály megszerezni mindenkinek _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szer. Dec. 21, 2005 10:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Nagy érdekes dolgot láttam/hallottam. Nekem ez új.
Kapcsolgattam este és láttam, hogy ZDF-en Kaiserslautern-Mainz német kupameccs van. 1-1 lett a rendesjátékidő, hosszabítás után jöhettek a büntetők. Ekkor minden lauterni szurkoló felállt, sálakkal zászlókkal és elkezdett szólni a YNWA németül Elég furcsán adta elő magát a helyzet. Végül böntetőkkel kikaptak... Úgy tudtam, hogy csak a Liverpool hímnusza ez. De akkor mégsem  |
aha, én is figyeltem már, de kiderült h a YNWA mondandója annyira magasztos, v nem is tudom milyen, h egy csomó másik csapat átvette, például a Celtic, a Stuttgart, meg ugy néz ki, h a kaiserslautern is. Nem biztos h nekik is himnuszuk, de ők is tudják h nagyon sokat jelent ez a dal, és átveszik. Innen is látszik h mekkora klub a miénk _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Dec. 21, 2005 12:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nagy érdekes dolgot láttam/hallottam. Nekem ez új.
Kapcsolgattam este és láttam, hogy ZDF-en Kaiserslautern-Mainz német kupameccs van. 1-1 lett a rendesjátékidő, hosszabítás után jöhettek a büntetők. Ekkor minden lauterni szurkoló felállt, sálakkal zászlókkal és elkezdett szólni a YNWA németül Elég furcsán adta elő magát a helyzet. Végül böntetőkkel kikaptak... Úgy tudtam, hogy csak a Liverpool hímnusza ez. De akkor mégsem  _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|