| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Jan. 01, 2006 7:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én már mikor ideigazolt, sőt elötte is kedveltem a játékát... Csodálatos nézni amit az utóbbi meccseken csinál... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Vas. Jan. 01, 2006 4:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én nem nagyon szeretem,de ha igy rugdossa tovább a gólokat lehet hogy 1 picit megkedvelem!Nálam a Cissé Fernando csatárduó dominál!!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Dec. 30, 2005 4:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igazából teljesen mind1 Lényeg h mindenki láthatja h jó igazolás volt... Mintha érezte volna, hogy azt a gólt elveszik majd tőle , hát gyorsan rúhott még egyet a Wigannek  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Dec. 30, 2005 3:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | | Wigan elleni első gólját valami bizottság vizsgálta ki. Annak mi lett az eredménye?? Bár elég nevettséges, hogy ilyeneken megy a hercehurca. Mintha nem lenne mindegy a ligának, hogy öngól vagy Crouch gólja. |
A wigan elleni első gólja végül öngól lett. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Pént. Dec. 30, 2005 12:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Wigan elleni első gólját valami bizottság vizsgálta ki. Annak mi lett az eredménye?? Bár elég nevettséges, hogy ilyeneken megy a hercehurca. Mintha nem lenne mindegy a ligának, hogy öngól vagy Crouch gólja. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Pént. Dec. 30, 2005 12:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igazából én azon töröm a fejem, hogy a hivatalos oldalon azt írják ha góljainak száma : 5 . Na most. Elvileg 2 a Wigan ellen, kettő a Kettő VB-n, egy a Newcastle ellen és szerintem az Everton ellenit még nem adták hozzá, mert az hiszem a játszott meccsekhez sincs még hozzáadva az everton elleni. Igaz h sok helyen hallani h elvették, meg hasonló dolgok, de a hivatalos LFC oldalon sztem csak írnának valamit róla... Márpedig nm nagyon foglalkoznak vele... Nm hiszem, hogyha nem neki adták volna a gólokat akkor a hivatalos oldalon azt nem közölnék... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Pént. Dec. 30, 2005 2:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
| zen68 írta: | | Tök érdekes, a chelsea- s JOE COLE kismillió olyan gólt lőtt ami megpattant egy védőn vagy kapuson, soha nem öngólként könyvelték el !!!! EZ HOGY LEHET????????? VAJON! |
illetve ugyanez a helyzet mr "kéknagymenő" terryvel is... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szer. Dec. 28, 2005 12:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem kell felháborodni, legalábbis még nem, mert ez már annyira nevetséges, h valami kandikamera feelingje van az egésznek... Akkor lehet majd felháborodni, hogy ha kiderül h nem kandik. Nem mondok semmit, Crouch érdemeiből semmit nem von le az h kinek írják... Aztán egyszer majd csak megunják... Amúgy ha jól emléxem Lampánknak is volt néhány ideodapattanós gólja... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Dec. 27, 2005 6:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát tényleg felháborító amit Crouch-al csinálnak. Nem hiszem el hogy minden gólját öngólnak titulálják. De most tényleg akkor a fociban általában eddig öngólok születtek??? Mert azért elég sok meccsen elég sok gólba beleérnek,beleértek a kapusok...akkor azok is öngólok...akkor rajta írják át a football történelmet!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Kedd. Dec. 27, 2005 12:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Tök érdekes, a chelsea- s JOE COLE kismillió olyan gólt lőtt ami megpattant egy védőn vagy kapuson, soha nem öngólként könyvelték el !!!! EZ HOGY LEHET????????? VAJON! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Dec. 27, 2005 11:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ez kurvára nem volt öngól, nem tudom h ezek angliában mit csinálnak, de ez nem öngól. Azért már sajnálom Crouch-t mert annyira hajt minden meccsen, mindent megtesz h gólokat lőjön, és ilyen patkánykodásokkal szivatják állandóan. Amugy manders nagyon igazad van, nekem is hasonló véleményem van, de jövőre sztem elkapjuk őket, és megnyerjük a bajnokságot. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Dec. 27, 2005 12:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem már kezd unalmas lenni ez a lejárató kampány ami Crouch ellen folyik. A mai gól az mitől öngól?? Akkor ha vki 40ről kilövi a jobb felsőt, de a kapus beleér az ujja hegyével akkor az már a kapus öngőlja?? Nem kell semmit módosítani itt az öngól szabáylokon. Ha egy játékos kapura lő vagy fejel egy labdát és az bemegy akkor az az ő gólja, mert nem a szél fújta arra felé. A mai tisztán Peter gólja. Ha Terry fejel egy szögletet aztán pattog a gólvonal előtt 2 méterrel akkor már be vaní rva mindenhova, hogy az angol szuperhátvéd johny megint góltszerzett. Ma is nyert az a nem tudom micsoda, mert csaptnak nem nagyon nevezhető. Ma sem érdemeltek győzelmet, mint ahogy már hetek óta nem mégis nyernek, mert mniden segítséget megkapnak és így lesznek anglia bajnokai.Ma is Terry a feje fölött a két keze úgy ütötte ki a labdát a bíró ott áll 3 méterre az esettől és semmit nem mert fújni, pedig egyértelmű 11es. Egyfelől meg is értem, mert nem akar Frings sorsára kerülni. Amelyik bíró a cselszi ellen mer fújni azt már megakarják őlni. Ez napjaink sztárcsapata. SZÉGYEN _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Hétf. Dec. 26, 2005 10:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én csak az origon olvastam, nem akarok kellemetlenkedni!!!!!!!
Végül is nekem mindegy!!! Csak már kezdem sajnálni Chrouchot!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Hétf. Dec. 26, 2005 10:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kész kabaré... nem hinném h a Liverpool hivatalos oldala tévedne, bár a bbc is öngólként kezeli... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Hétf. Dec. 26, 2005 10:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| pedig az volt magyar oldalak szerint is !!!!!!!!!!! Hááááááááát, nem tudom!!!! szegény peter!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|