Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 30, 2005 2:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én Szombathlen vettem emg 1990hufért... Azért Crouch góljáról se feletkezz meg Very Happy
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 30, 2005 1:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Na jó igazad volt Very Happy Welcome back Pítör Laughing Akkor lassan minden újra a régi kerékvágásban...

Bizony...
Gólokat mindjárt teszem fel, hát mit ne mondjak elég brilliánsak Very Happy
Főleg Cisseé.(Stevie se gyenge)
Jók vagyunk, ez a lényeg...
--------
Egyébként megrendeltem a könyvet remélem jövő hétre megjön.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 30, 2005 11:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na jó igazad volt Very Happy Welcome back Pítör Laughing Akkor lassan minden újra a régi kerékvágásban...
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 30, 2005 3:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
Nah végre....
Megvagyok, meg a gépem is, most kb két nap, mire mindent felteszek, mint a régebbinél.
A lényeg, hogy holnap, bocs, már hajnali kettő...
szal délelőtt, vagy ha felkelek felteszem a gólokat, és amint végeztem a szar géppel, teljes erőbedobással jövök, meg persze a dac oldalt művelem(Andrisnak mondtam asszam már).

És mégegyszer köszi srácok, remekül tartottátok a frontot, én már alig kellek ide Very Happy

Csáóó!
Mondtam Szabinak, hogy te még este jönni fogsz Very Happy
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 30, 2005 2:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah végre....
Megvagyok, meg a gépem is, most kb két nap, mire mindent felteszek, mint a régebbinél.
A lényeg, hogy holnap, bocs, már hajnali kettő...
szal délelőtt, vagy ha felkelek felteszem a gólokat, és amint végeztem a szar géppel, teljes erőbedobással jövök, meg persze a dac oldalt művelem(Andrisnak mondtam asszam már).

És mégegyszer köszi srácok, remekül tartottátok a frontot, én már alig kellek ide Very Happy

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 1:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szép volt fiúk! Azon gondolkodom, h a délutáni hirekben ugyis lesz valami felvetés, h Gerrard gólja talán öngól.. Smile Na de félretéve a tréfát, tényleg jól megy a csapatnak és most azért nem is olyan nehéz a sorsolás... Ennyivel biztos jobbak vagyunk a tavalyinál, sokkal több kötelező meccset hozunk. És azért ez a 9győzelem sorozatban az egész szép... De a Chelsea sem nagyon hibázik Sad Legalább a Manyutd hibázott ha jól tom 2-2 játszottak.
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 12:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elpicsáztuk őket, szar everton, hihetetlen jó ez a csapat, Rafa nem semmi bandát rakott össze. A szaros kékek 20 percig tudtak rendesen szurkolni, utána a goodison "pokla" eltűnt, és szinte csak a Pool szurkereket lehetett hallani, és a csapatuk se tudott többet elérni, mindig is jobbak voltunk, most is jobbak vagyunk. Cissé pedig nem semmi gólt lőtt, kell ő a csapatba, na aztán Gerrard gólja, pff, az kikurt nagy volt, zseniális csapatunk van

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 28, 2005 10:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos amit mondtam az beigazolódott. Crying or Very sad Gólt kaptunk 8 és fél meccs után. Igaz lőttünk 2 szépet. Újra Crouch lassan beindul a gyerek. Csak azt nem tudom, hogy ezt hogy fogják öngólnak beírni Very Happy. Gerrard pedig... Martin el sem dőlt, megadta magát. Most a szünetben összekpja Benitez a fiúkat és győzni kell. Kicsit leálltunk a félidő végére.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Xtreem
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 28, 2005 8:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Emberek Emberek! Elindult az LFCHUNGARY új webes játéka. Hatalmas nyeremények várhatók! A győztes egymaga eludazhat a helyi elmegyógyintézetbe egy látogatásra... A játék nagyon eccerű, tippelni kell, hogy az adott meccsen hány szabályos Crouch gólt fognak szánalmas módon öngólnak titulálni. A győztes még a haját is tépheti. Mindenkinek jó játékot... Laughing Laughing Laughing Cool Laughing Laughing Razz Shocked Shocked

tényleg már egy vicc az, amit itt művelnek... Sad
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 28, 2005 8:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Emberek Emberek! Elindult az LFCHUNGARY új webes játéka. Hatalmas nyeremények várhatók! A győztes egymaga eludazhat a helyi elmegyógyintézetbe egy látogatásra... A játék nagyon eccerű, tippelni kell, hogy az adott meccsen hány szabályos Crouch gólt fognak szánalmas módon öngólnak titulálni. A győztes még a haját is tépheti. Mindenkinek jó játékot... Laughing Laughing Laughing Cool Laughing Laughing Razz Shocked Shocked
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 28, 2005 6:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem lesz könnyű a mai meccs, de nyerhetünk, csak nem szabad elbiznia magát a csapatnak, a Goodisonban a pokol fogadja majd a srácokat, nem lesz könnyű, de ha sikerül a vezetést megszerezni akkor már könnyű dolgunk lesz

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 28, 2005 6:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bídzsé írta:
Nem kegyelmezhetünk a kékeknek, fordított esetben ők sem tennék!
Annyi gólt kell lőnünk amennyit csak tudunk, jó lenne kitömni őket.
Most szeretném látni a tavaly kárörvendő Everton fanokat!
Csak el ne kiabáljam! Razz

Én is így vagyok ezzel. Lehet akármilyen gyenge az Everton erre felszívják magukat. Így volt ez tavaly is csak fordított esetben. Akkor mi is tudtunk nyerni 2-1-re otthon, pedig akkor ők jobban álltak. Én elégedett lennék már egy egy gólos győzelemmel is, bár nagyon az van előttem, hogy gólt fogunk kapni. Remélem tévedek. Hajrá Pool!!
Vissza az elejére
bídzsé
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 28, 2005 11:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kegyelmezhetünk a kékeknek, fordított esetben ők sem tennék!
Annyi gólt kell lőnünk amennyit csak tudunk, jó lenne kitömni őket.
Most szeretném látni a tavaly kárörvendő Everton fanokat!
Csak el ne kiabáljam! Razz
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 27, 2005 10:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én igazából azt a Steviet kedveltem meg. Volt egy Cselszi - Liverpool meccs aki nyer az megy BLbe. 10 perc után vezettünk végül kikaptunk 2-1-re és a 90. percben Stevie hentes aprított. Smile Ki is állították. Rossz visszagondolni arra meccsre, mert kikaptunk, nem indulhattunk a BLbe és abrapapa ezért vette meg őket mert kijutottak a blbe. Akkor nem tűnt ilyen nagy horderejű meccsnek, mégis egész európa futball életét meghatározta. Mad
Holnapi meccsel kapcsolatban sztem nagyon nagyon nehéz lesz. Everton lehet, hogy kikapott 4-0-ra de a rangadó az más és gyakorlatilag utolsó esélyük, hogy kikászálódjanak. Ha ezen a meccsen nem nyernek, lehet, hogy pár évig nem lesz liverpooli derby a premierleagueba.
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 27, 2005 10:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Jó volt a tegnapi meccs egyre jobbak vagyunk és ez remélem hogy így is marad nem szakad meg a sorozat. Lőhettünk volna többet is, de az a lényeg hogy nyertünk. Minedenki nagyon hasznosan játszik összeérett a csapat. Az a kis "bunyó" a pályán érdekes volt soha nem láttam olyannak még Stevent. Megértem tényleg durva belépő volt! A lényeg hogy nem sérült meg komolyabban és nyertünk! GO REDS!

A "bunyó" alatt egy kicsit láthattuk a régi Steve-et, olyan 3-4 évvel ezelőtt volt ilyen heves srác, de szerencsére már csak nagyon ritkán csinálja

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 148, 149, 150  Következő
141 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.