Tartalomjegyzék

Peter Crouch
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 5:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát nem volt szép ahogy pofákat vágott, már csak azért sem mert Fowler váltotta, és azért ő itt már egy másik dimenziót képvisel, nem érdemli meg h igy kelljen beállnia. Nagyon remélem h megbánta már, és bocsánatot kért Rafa-tól.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 1:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha jól emléxem, mostanában mindig lecseréli Rafa... de ha enm bizik benne akkor nem kezdene.. szal nem értem
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 1:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Peter enyhén károgott, mikor ma Rafa lehozta. Shocked

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 11:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Volt asszem egy kis játékosmozgás a januári átigazolási szezon alatt, amint vége, frissítjük a játékosadatbázist, akik eddig hiányosak, felkerülnek, illetve a megfelelő helyre lesznek téve a kölcsönadottak.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 6:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Happy Birthday Crouchy!!!
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 5:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Boldog születésnapot Crouchy

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 5:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is csatlakoznék! Smile Boldog születésnapot Peter!!!
Klaj

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 29, 2006 10:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Peter!!!
Bár nagyon nem bírlak...de azért megemlékezem rólad...
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!(jan. 30.)
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 5:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Több heleyen olvastam már és igazot kell, h adjak annak a felvetésnek, h amíg "Big Peter" a pályán volt addig legalább a védelmet lefoglalta. Miután lecserélték a menyus hátvédek bátrabban merészkedtek előre és egy csomó inditás jött a védelmüktől. És hát a gólt is abból kaptuk, hogy egy védő előremerészkedett... Ameg Peter pályán volt mi irányítottuk többet a játékot...
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 10:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát most a manu ellen nagyon keveset mutatott! Evil or Very Mad
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 5:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Croch 2001-ben az FA Kupában kettőt rúgott, azt hiszem épp a Luton -nak Very Happy Akkor még QPR játékos ként. Remélem ma is legalább ennyit vállal... Ha csak nem pihenteti a mester.
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 3:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én ma várok Crouchtól gólt, gólokat! Először én sem nagyon értettem és nem is örültem a megvásárlásának, de már belátom, hogy jó döntés volt Rafa részéről a megvásárlása... Csak lője a gólokat! (ma vághatna egy mesterhármast) Very Happy
GO REDS!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 9:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én meg egyenesen Crouch fanná váltam, lehet, h nem értek a focihoz, de remek amit művel az én véleményem szerint. Amúgy sztem nem esek olyan sokat és ha figyelembe vesszük, hogy szinte állandóan játékban van és amennyi labdát megtart, hát sokszor keményen odarúgnak neki... Amúgy mindenki szidja a magassága miatt de néha olyan mesteri passzokat ad mint Alonso vagy Gerrard... Nem hinném h csak a fejjátéka jó...
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 8:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

royalliver írta:
Hát nem tudom ti hogy látjátok, de szerintem crouch szinte minden 5 percben elesik egyszer Laughing hát igen kicsit nagyra nőttek a lábai Smile de legalább fejelni tud...kezdtem azt hinni, hogy sohasem fog gólt lőni...szerintem nem volt túl jó vétel..nálam cissénél kezdődik a csatár fogalma Exclamation

először...
fogalmam nem volt, hogy Rafa mi a fenét akar vele Razz
Rúgőtt pár szép gólt, viszont a folytatás is jöhetne. Én mellesleg "Flo"-tól várnék pár találatot Wink

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
royalliver
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 7:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát nem tudom ti hogy látjátok, de szerintem crouch szinte minden 5 percben elesik egyszer Laughing hát igen kicsit nagyra nőttek a lábai Smile de legalább fejelni tud...kezdtem azt hinni, hogy sohasem fog gólt lőni...szerintem nem volt túl jó vétel..nálam cissénél kezdődik a csatár fogalma Exclamation
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
5 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.