Tartalomjegyzék

Fórum
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> LFC HUNGARY
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 2:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

livman írta:
jah az zsír lenne.DE én 1éve voltam angliába (london,cambridge) ÉS 10 napig voltam 47 000 forint.Keresünk egy ilyen diákszállót és mondjuk egy chelse elleni vagy arsenal vagy charlton vagy tottenham ellen ellehetne nézni.meg londonba megy a ferihegyről repülő.DE birmingham be is megy meg manchesterbe.Esetleg még azok szóba jöhetnek.DE a liverpooli-t is meglehetne oldani, a haverod biztos kitalálna vmit.Very Happy

Liverpoolba csak a wizzairral tudunk eljutni, de nem közvetlenül, mert megszüntették a járatot, hanem először fel kell menni a lengyel katowicébeés onnan.
Tehát vagy a jet2 manchesterbe, onnan 45 km Liverpool vonattal, busszal.
Illetve akármilyen géppel london, aztán vonat a kings crossról.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 9:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jah az zsír lenne.DE én 1éve voltam angliába (london,cambridge) ÉS 10 napig voltam 47 000 forint.Keresünk egy ilyen diákszállót és mondjuk egy chelse elleni vagy arsenal vagy charlton vagy tottenham ellen ellehetne nézni.meg londonba megy a ferihegyről repülő.DE birmingham be is megy meg manchesterbe.Esetleg még azok szóba jöhetnek.DE a liverpooli-t is meglehetne oldani, a haverod biztos kitalálna vmit.Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó 5 letnek tartom azt hogy kimenjünk egy Pool meccsre. De azt 100-sal nem lehet megúszni.
Angliába hogy megyün vonattal???
Amúgy meg az egyik haverom már sokszor ment ki meccsekre (juve) és bármit meg tud szervezni. Ha mondjuk megbeszéljük a tavasz végére hogy hol mikor és lesz zsé is akkor egy fapadossal már simán el lehet menni. Minél korábban foglaltatsz jegyet annál olcsóbb.
Most pl barába szervez utat és 5-10000 a repcsijegy.Most foglaltatja le a jegyeket és nyáron megy majd. Szal sztem ezt meg lehet oldani.
Vagy ha nem is az anfiel-re de egy idegenbeli Pool meccsre el lehetne menni. És ha mákunk van akkor akár a szomszédos országokba is eljuthat a pool a bl sorsoláson. Ha a rapidot kapta volna a pool istenem de jó lett volna. 15-20000-ból meg lehetett volna oldani az egészet.

Köv bajnokságba jó lenne ha pl az a magyar csapat amelyik a bl-ben indul találkozna a poollal! Tuti hogy egész nap öket hajkurásznám.Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Srácok az utóbb pár adrenalinnövelő mérkőzés után itt az idő, hogy kicsit lenyugodjunk, és a hozzászólások is egy cseppet illendőbbek lennének. thx.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 11:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a bl-finálé sajna nem lehet benne a terveimben. Először is jussanak be a srácok. Aztán ha esetleg valami nagyobb összeg szakad a nyakamba...
De ahogy atez mondta nemrég: idén ki kéne menni inglendbe(egyértelmű ősszel vagy év vége felé.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 6:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

@myliverpool@ írta:
Párzsban ha ott a csapatunk a bl-döntőben,akkor már oda is mehetnénk!
Very Happy Very Happy Cool

De tom az Anfield az igazi!!! Twisted Evil

Egyébként ez nem hülyeség, csakhát nagyon kevés addig az idő, sztem senki se tudna addig majdnem százezret összeszedni. Bár, ha belegondolok, meg lehet ugy oldani, ahogy a vébére akarunk kimenni az egyik spanommal (bár ez elég hülye ötlet), hogy fogjuk magunkat veszünk vonatjegyet ami nem annyira drága mint a fapados repülők amit az ember orra alá tukmálnak állandóan, bemegyünk egy kocsmába, és végignézzük, vagy ha sikerül jegyet szerezni akor a helyszinen tesszük a dolgunkat, aztán másnap reggel vissza vonaton. Elég extrém ötlet, de meg lehet csinálni, és fele annyiba nem kerülne, mintha egy utazási irodára biznánk. De ez csak egy elgondolás, nem kell komolyan venni

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 6:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Párzsban ha ott a csapatunk a bl-döntőben,akkor már oda is mehetnénk!
Very Happy Very Happy Cool

De tom az Anfield az igazi!!! Twisted Evil
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 11:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
@myliverpool@ írta:
atez írta:
hát srácok, a túra sztem megoldható, csakis a pénzen múlik, én mindenképp ki szeretnék menni, lehetőleg idén. Én azt mondom h simán meg lehet oldani egy liverpooli utazást meccsel, múzeummal meg mindennel együtt úgy csoportosan.

ez egyértelmű! Cool

nyárimunka rulz Razz
az lesz.

na ja, lesz majd igahúzás Cool

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 10:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

@myliverpool@ írta:
atez írta:
hát srácok, a túra sztem megoldható, csakis a pénzen múlik, én mindenképp ki szeretnék menni, lehetőleg idén. Én azt mondom h simán meg lehet oldani egy liverpooli utazást meccsel, múzeummal meg mindennel együtt úgy csoportosan.

ez egyértelmű! Cool

nyárimunka rulz Razz
az lesz.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 9:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:

ez egyértelmű! Cool
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 9:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 13, 2006 11:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez nálam nem azon múlik, hogy van -e kedvem hozzá vagy sem hanem a "piszkos anyagiakon" Cool Egyértelmű h ki szeretnék jutni és látni az Anfield-et, a csapatot és mindent amit csak lehet...

Az oldallal kapcsolatos véleményed pedig a szerkesztők nevében köszönjük! Embarassed
Fan

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 13, 2006 9:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

royalliver írta:
sztárinterjú?hm Very Happy na szóval a TNS ellen játszott a pool, de nem voltam akkor a stadion környékén,ahol én laktam(eléggé a város szélén)ott nem volt különösebb izgalom féle vagy nem tom hogy mondjam...szoval mi egy kocsmában néztük a meccset carlsberget kortyolgatva ott sem volt különösebb hangulat inkább mindenki feszülten figyelte a meccset:D kérdezzetek nyugodtan, ha bármi más érdekel még amit esetleg kihagytam. amugy olvastam valahol itt egy ojan ötletet h. többen együtt kimennétek liverpoolba és szerintem is full jo ötlet Very Happy mert egy pool szurkolonak szerintem ez ojan élmény ami megváltoztatja kicsit az életét Very Happy amugy meg nagyon teccik az oldal, elismerésem a szerkesztöknek Very Happy

Kösz a választ! Smile

LIVERPOOL FOREVER!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 13, 2006 8:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

royalliver írta:
sztárinterjú?hm Very Happy na szóval a TNS ellen játszott a pool, de nem voltam akkor a stadion környékén,ahol én laktam(eléggé a város szélén)ott nem volt különösebb izgalom féle vagy nem tom hogy mondjam...szoval mi egy kocsmában néztük a meccset carlsberget kortyolgatva ott sem volt különösebb hangulat inkább mindenki feszülten figyelte a meccset:D kérdezzetek nyugodtan, ha bármi más érdekel még amit esetleg kihagytam. amugy olvastam valahol itt egy ojan ötletet h. többen együtt kimennétek liverpoolba és szerintem is full jo ötlet Very Happy mert egy pool szurkolonak szerintem ez ojan élmény ami megváltoztatja kicsit az életét Very Happy amugy meg nagyon teccik az oldal, elismerésem a szerkesztöknek Very Happy

Fúúú ne tudd meg mennyire irigyellek Very Happy Tényleg egy örökre szóló élmény Liverpool Very Happy tényleg jó lenne egyszer kimenni... de ami késik nem múlik Very Happy
GO REDS!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
royalliver
Stylefan

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 13, 2006 7:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> LFC HUNGARY Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Következő
15 / 20 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.