| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 6:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Igazam lett... Crouch - Moro páros kezd. Viszont RAfa nem hallgatta meg a középpályára vonatkozó kívánságom  |
Sissoko megint kilóg a csapatból.... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 5:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igazam lett... Crouch - Moro páros kezd. Viszont RAfa nem hallgatta meg a középpályára vonatkozó kívánságom  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 4:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| mate1010 írta: | | tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a westbrom elleni gólunkat honnan tudnám leszedni?előre is kösz |
Pótoljuk nemsokára a hiányosságokat, a videós szerverekkel probléma volt... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mate1010 Stylefan

Csatlakozott: 2005.07.01. Péntek 23:23 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 4:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a westbrom elleni gólunkat honnan tudnám leszedni?előre is kösz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 1:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv az újak nevében Remélem ma nyerünk és elkezdőthetne a chelszki hullámvölgye....(bár ők csak holnap játszanak) Tudtok már valamit a kezdő 11-ről? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 12:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jaj..de rég jártam itt
üdv. az újjaknak és a régieknek is és bocs az edigi kimaradásért
Szal, ma 16:00-tól az Anfielden, Liverpool-Tottenham  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Pént. Jan. 13, 2006 8:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Végre holnap meccs! A meccset nyrnünk kell és fogjuk is remélem egy újabb széria következik, amiben csak nyerünk nyerünk és nem kapunk gólt
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Pént. Jan. 13, 2006 7:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
El kell ismerni jó kis csapat a spurs,de mi jobbak vagyunk nálunk 1 gólall minimum!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Pént. Jan. 13, 2006 9:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Egy góllal mindenképpen jobbak vagyunk, mint a Spurs. Nyerünk magabiztos, jó játékkal!  _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Csüt. Jan. 12, 2006 10:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Biztos nem puhultak el, remélem jó játékkal könynen verjük a Tottenham csapatát... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Jan. 12, 2006 9:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | | Kirky írta: | Bár a srácoknak nagyon szokatlan a szitu, egy teljes hetet tudtak pihenni/edzeni a meccsre, nem tudom hogy tudnak alkalmazkodni  |
Gondolod hogy elpuhultak a srácok ezalatt a hosszú pihenő alatt?  |
Hali! Nem hiszem,h "elpuhultak", sztem jól jött legalább kipihenik magukat, s lealázzuk a Totthenham-et:D Nyernünk kell!!!
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Jan. 12, 2006 8:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Bár a srácoknak nagyon szokatlan a szitu, egy teljes hetet tudtak pihenni/edzeni a meccsre, nem tudom hogy tudnak alkalmazkodni  |
Gondolod hogy elpuhultak a srácok ezalatt a hosszú pihenő alatt?  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 10:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Red írta: | | Nehéz meccsünk lesz a Tottenham ellen is.Ők is formában vannak,jó kis csapat... |
mi jobbak vagyunk  |
sííííímán  _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 10:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha minden igaz Moro csak pár napra dőlt ki, és azért hagyott ki két meccset, mert ugye nem volt sok szünet köztük... Én a Morientes - Peter csatárkettősre voksolok... Nekik köszönhetjük ezt a remek kezdést, néztem valami statisztikát és nem mostanában kezdtük ilyen jól a bajnokságot... 19 meccs alatt 41 pont, és az előző évek statisztikáji ha jól emléxem úgy voltak h 21 meccs alatt mennyi pont... És még akkor sem sikerült több ponttal kezdenünk a bajnokságot. Szóval én rájuk szavazom:)
Bár a srácoknak nagyon szokatlan a szitu, egy teljes hetet tudtak pihenni/edzeni a meccsre, nem tudom hogy tudnak alkalmazkodni  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 9:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Red írta: | | Nehéz meccsünk lesz a Tottenham ellen is.Ők is formában vannak,jó kis csapat... |
mi jobbak vagyunk  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|