| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 11:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet, hogy én más meccset néztem DE nem játszottunk rondán! Főleg nem cselszkihez hasonlitható rondán.... Vagy egy ilyen csodálatos gól rondának számít??? NA hagyjátok h a sporttv telebeszélje a fejeteket... Nem azt mondom, nem ez volt mindenidők legszebb meccse de a csúnyától messze volt. Az smseket meg ilyen otthonülő köcsögök írják ha megfigyelitek a többségük ilyen Forcainter szveget ír a végére... szóval nem kell vele foglalkozni!
Ez a vélemény kizárólag szerzője nézeteit képviseli és nem biztos hogy megfelel a valósággal...  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 6:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | redwhitekop írta: | | bídzsé írta: | | Az, hogy aránylag gyenge játékkal is tudtuk hozni a meccset, számomra biztató a jövőre nézve. Ez igazán csak a nagy csapatokra jellemző. Tavaly sok pontot veszítettünk szép, de eredménytelen játékkal. Akárhogy is utáljuk a cselszkit, ők szoktak így három pontot kaszálni. A MU ellen egészen más lesz a meccs...és egészen más lesz a mi csapatunk is. Nem baj, ha szar játékkal, de nyerjünk! Kit érdekel a sok fikázó a mutatott játékról? Most csak az eredmény számít! |
Komolyan mondom szánalmas. A suliban ma végig azzal basztattak, hogy a Poolt így meg úgy hogy kritizálták a sporttv-n. (hozzátenném ezek mind ilyen szar "nagyonértekafocihozimádommindensztárcsapatot" arcok) Káremszépen, az olajosok mennyi meccset nyertek így(ha nem egy egész szezont így..)?? Nagyon ideg voltam. |
Igen az ilyenek engem is nagyon fel tudnak húzni, ilyenkor kezdődik a veszekedés, majd belátják,hogy nincs igazuk... A meccs szünetében én is jól felhúztam magam az sms-eken, ha egy picit is ismernék a csapatot és a footballt akkor nem mondanának olyanokat h Benítez nem PL szintű edző... |
Ezekkel a faszkalapokkal nem kell foglalkozni, nekem is van egy ilyen ismerősöm, aki real drukkernek mondja magát, aztán tesi órán barcás ronaldinho mezben szaladgál, és engem basztat ha éppen nyer a man utd, a sokadik kedven csapata. Lófaszt se értenek a focihoz, ezért kell ignorálni őket, arra se érdemesek h valaki jól alájuk rúgjon. Beni igenis jó edző, a csapat igenis jól játszik, és a chelsea igenis fasszopók gyülekezete _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 6:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igaz mi nehezen de legyűrtűk a man.city-t,de ezek a férgek még tőlük is kikaptak! Sokkal jobbak vagyunk mint a manu!!!!
old trafford bombázásra felkészülni!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 5:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | bídzsé írta: | | Az, hogy aránylag gyenge játékkal is tudtuk hozni a meccset, számomra biztató a jövőre nézve. Ez igazán csak a nagy csapatokra jellemző. Tavaly sok pontot veszítettünk szép, de eredménytelen játékkal. Akárhogy is utáljuk a cselszkit, ők szoktak így három pontot kaszálni. A MU ellen egészen más lesz a meccs...és egészen más lesz a mi csapatunk is. Nem baj, ha szar játékkal, de nyerjünk! Kit érdekel a sok fikázó a mutatott játékról? Most csak az eredmény számít! |
Komolyan mondom szánalmas. A suliban ma végig azzal basztattak, hogy a Poolt így meg úgy hogy kritizálták a sporttv-n. (hozzátenném ezek mind ilyen szar "nagyonértekafocihozimádommindensztárcsapatot" arcok) Káremszépen, az olajosok mennyi meccset nyertek így(ha nem egy egész szezont így..)?? Nagyon ideg voltam. |
Igen az ilyenek engem is nagyon fel tudnak húzni, ilyenkor kezdődik a veszekedés, majd belátják,hogy nincs igazuk... A meccs szünetében én is jól felhúztam magam az sms-eken, ha egy picit is ismernék a csapatot és a footballt akkor nem mondanának olyanokat h Benítez nem PL szintű edző... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 4:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| bídzsé írta: | | Az, hogy aránylag gyenge játékkal is tudtuk hozni a meccset, számomra biztató a jövőre nézve. Ez igazán csak a nagy csapatokra jellemző. Tavaly sok pontot veszítettünk szép, de eredménytelen játékkal. Akárhogy is utáljuk a cselszkit, ők szoktak így három pontot kaszálni. A MU ellen egészen más lesz a meccs...és egészen más lesz a mi csapatunk is. Nem baj, ha szar játékkal, de nyerjünk! Kit érdekel a sok fikázó a mutatott játékról? Most csak az eredmény számít! |
Komolyan mondom szánalmas. A suliban ma végig azzal basztattak, hogy a Poolt így meg úgy hogy kritizálták a sporttv-n. (hozzátenném ezek mind ilyen szar "nagyonértekafocihozimádommindensztárcsapatot" arcok) Káremszépen, az olajosok mennyi meccset nyertek így(ha nem egy egész szezont így..)?? Nagyon ideg voltam. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 2:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az, hogy aránylag gyenge játékkal is tudtuk hozni a meccset, számomra biztató a jövőre nézve. Ez igazán csak a nagy csapatokra jellemző. Tavaly sok pontot veszítettünk szép, de eredménytelen játékkal. Akárhogy is utáljuk a cselszkit, ők szoktak így három pontot kaszálni. A MU ellen egészen más lesz a meccs...és egészen más lesz a mi csapatunk is. Nem baj, ha szar játékkal, de nyerjünk! Kit érdekel a sok fikázó a mutatott játékról? Most csak az eredmény számít! _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 6:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
JAh, meg unokatesóm is befogná az arcát  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 6:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó volt a csapat ez a lényeg, szerintem jövő héten lenyomjuk a MU-t, ideje lenne már bekussoltatni őket _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 3:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| @myliverpool@ írta: | Igaz hogy elejinte nem ment vmi jól a játék,de összeségében sima hazai győzelem született! Reina jól védett!
Cissé megint alkotott igaz csak a frizurájával! apám tarajos gőtének hívja
1 mondtad a riportertől a mecsen:'a zsiréfnak már nem sikerült lehajolnia' gondolom kitaláljátok kire gondolt
Szép volt fiuk jövőhéten lebombázni az old traffordot!  |
A tarajos gőte jó szöveg meg a zsiráfos poénon is nagyon jót röhögtem tegnap
Alapjába véve nem volt nagy meccs, de most a 3 pontot kellett mindeféleképpen megszerezni.
Ami azt illeti a kritikusoknak annyit: a cselzinek hány olyan mázlista meccse volt amikor a crespo bejött és megmentette a fővárosi seggüket és hozta a 3 pontot.
Nem lehet mindig gyönyörűen jól játszani. Nagyon várom a MÚ elleni meccset. Ha ütjük őket az nagyon nagy önbizalmat adhat...
Kewellnek meg be kellett már rúgnia azt a nyamvadt labdát, hány ilyen szitut rontott el az utóbbi időkben? Ideje volt hogy összejöjjön a gól
Crouch most gyengus volt, de vasárnap javíthatna...
Erre az új dán védőre kíváncsi leszek... 4 évvel fiatalabb még nálam is te jó ég!!!!  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 9:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igaz hogy elejinte nem ment vmi jól a játék,de összeségében sima hazai győzelem született! Reina jól védett!
Cissé megint alkotott igaz csak a frizurájával! apám tarajos gőtének hívja
1 mondtad a riportertől a mecsen:'a zsiréfnak már nem sikerült lehajolnia' gondolom kitaláljátok kire gondolt
Szép volt fiuk jövőhéten lebombázni az old traffordot!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 9:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
háhááááá, szopott a buzi manutd, ez már kellett a lelki nyugalomhoz, na meg h sikerült bezuzni a biboldókat, az még jobb, jó ez a csapat, jövőre bajnokok leszünk _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 8:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nyertünk:D Jeee...A MU jót tett velünk, csak ki kell használni!
Kewell végre gólt lőtt,megérdemelte. Sissoko, a második félidőre feljavult és jobb szélen tényleg jobb.
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 7:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nyertünk Kewell góljával 1-0 MU meg 3-1 cumizott  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 6:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát Sissoko vegye teljesítményt nyújtott nagyon Viszont a jobbszélen nem is volt rossz... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 6:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sztem a Moro-Cissé páros hatékonyabb lenne
1-0 ide most  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|