| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Jan. 21, 2006 11:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én még mindig bízok abban h a Chelsea elkezdi végre azt a hullámvölgyet... Talán épp holnap, azért jól lenne, persze nekünk nagy lépés lenne holnapi 3 pont még akkor is ha nyer a chelsea... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Jan. 21, 2006 4:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az Arsenal kikapott az Evertontól. Ez nekünk jó is meg rossz is. Rossz, mert mégiscsak nyertek a férgek, ami sose örömteli, viszont jó is, mert sztem ezzel már biztos h az Arsenal nem fog minket veszélyeztetni, és szerencsére a tottenham is kezd lemaradni _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 6:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | atez írta: | | kruppay írta: | kikapott a MU 3-1re  |
glory glory, mi? anglia szégyenei ismét megmutatták magukat  |
ha jól néztem az a nagyképű kriszroni kapott pirosat.
azt érdemli abban a csapatban | jaja...persze ienkor mint minden MU szimpatizáns a bírót szidja, me ők szarok voltak....  |
persze, mindig ez van, ha nyernek akkor ők a világ legjobbjai, és semmi más nem számit, ha vesztenek akor hetekig megy a rinyálás h a bíró gonosz volt, sütött a nap, nem sütött a nap, fergie a buszon hagyta a stopperjét, zavaró a világoskék mez, meghogy rooney megsértődött mert nem tudta menyi 2+4, szánalmas barmok. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 4:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Elég brutális megmozdulás volt, megérdemelte a pirosat az a kis... portugál
Gyenge ez a WBA gyerekek Hol van Gerzson??????  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 10:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | | kruppay írta: | kikapott a MU 3-1re  |
azt érdemli abban a csapatban | jaja...persze ienkor mint minden MU szimpatizáns a bírót szidja, me ők szarok voltak....  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 10:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | kruppay írta: | kikapott a MU 3-1re  |
azt érdemli abban a csapatban _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 9:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | kikapott a MU 3-1re  |
glory glory, mi? anglia szégyenei ismét megmutatták magukat  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 6:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kikapott a MU 3-1re  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 4:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Meg nem erősített (pontosabban elég gyenge lábakon álló érvekkel cáfolt) hírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal nagyon közel áll ahhoz, hogy leszerződtesse a Southamptontól a 16 esztendős Theo Walcottot.
A BBC értesülései szerint a korosztálya legnagyobb tehetségének tartott támadóért baráti 15 millió fontot fizetnének az Ágyúsok a másodosztályú gárdának. Emellett az is elképzelhető, hogy azonnal visszakölcsönzik Walcottot a Szenteknek, és/vagy néhány londoni kiegészítő ember hurcolkodik át Southamptonba. Más források szerint Arséne Wenger csapata elsőre 4 millió fontot fizetne a tiniért, ami akár kilenc millióra is nőhet, Walcott későbbi teljesítményétől függően.
Vajon ez igaz??? egy 16 éves srácért 15milliót??? Áhh ez sztem egy eltúlzott pletyka.... |
Rooney óta elég kevés az olyan tehetség, akiért ennyit kéne kiadni.
Egyéb: Man City - bociefcé városi rangadó 2-1!  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 2:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Meg nem erősített (pontosabban elég gyenge lábakon álló érvekkel cáfolt) hírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal nagyon közel áll ahhoz, hogy leszerződtesse a Southamptontól a 16 esztendős Theo Walcottot.
A BBC értesülései szerint a korosztálya legnagyobb tehetségének tartott támadóért baráti 15 millió fontot fizetnének az Ágyúsok a másodosztályú gárdának. Emellett az is elképzelhető, hogy azonnal visszakölcsönzik Walcottot a Szenteknek, és/vagy néhány londoni kiegészítő ember hurcolkodik át Southamptonba. Más források szerint Arséne Wenger csapata elsőre 4 millió fontot fizetne a tiniért, ami akár kilenc millióra is nőhet, Walcott későbbi teljesítményétől függően.
Vajon ez igaz??? egy 16 éves srácért 15milliót??? Áhh ez sztem egy eltúlzott pletyka.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Pént. Jan. 06, 2006 3:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | Én úgy hallottam, hogy a manutd-t visszautasította.... |
annál jobb remélem tényleg igy lesz, mert akor valószínüleg ide jön. Viszont akkor gyorsan nyélbe kéne ütni az üzletet, ne várjunk _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 11:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én úgy hallottam, hogy a manutd-t visszautasította.... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 10:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | @myliverpool@ írta: | Ilyen nincs!ilyen mákos túrós csapatott mint a ruszki fc!
Remélem Abarmovics egyszer rájön mad hogy sose nyerhetnek bl-t!!
És elhuzza a csíkot angliából!!
És az uralkodók mi leszünk!
jah bocs már most is azok vagyunk!!!  |
BL-t alapból nem nyerhetik meg
Bár örülnék, ha a Barcát legyűrnék, mert én a Cselszkit látnám a Vörösök által elpicsázva a negyeddöntőben. Ebből következik, hogy túl kéne lépnünk a Benficán.
Télleg srácok, Simaóval mi van? Manapság nem láttam híreket róla.... |
a vezetőség tett érte egy utolsó, 8 millió fontos ajánlatot, de lehet h ezzel szart sem érünk, mert ugy néz ki h a manure is meg akarja venni, és nekeik 14 millió fontról szól az ajánlat. ugyhogy lehet h nem jön hozzánk, már csak rajta múlik, h mit akar. remélem beint a scum unitednek, és az traffordon gólt vág nekik _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 8:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| @myliverpool@ írta: | Ilyen nincs!ilyen mákos túrós csapatott mint a ruszki fc!
jah bocs már most is azok vagyunk!!!  |
BL-t alapból nem nyerhetik meg
Bár örülnék, ha a Barcát legyűrnék, mert én a Cselszkit látnám a Vörösök által elpicsázva a negyeddöntőben. Ebből következik, hogy túl kéne lépnünk a Benficán.
Télleg srácok, Simaóval mi van? Manapság nem láttam híreket róla.... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 6:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ilyen nincs!ilyen mákos túrós csapatott mint a ruszki fc!
jah bocs már most is azok vagyunk!!!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|