Tartalomjegyzék

Premier League 2005/2006
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Premier League
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Blackburn - bociefcé (ez nagyon teccik nekem Very Happy ) 2-1 Exclamation
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vazze nem adta meg a spori a tizit!!!! Evil or Very Mad Rohadt Terry bezzeg akkor ér kézzel a labdához amikor akar mi? Evil or Very Mad
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tessék, már vezet is a kurva chelsea, ugy tudtam basszameg. na mindegy, Baros lőjj egy góóóóólt!!!!!!!!!

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 8:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Ritka esetek egyike... Én is remélem h nem lesz igazad! Very Happy Remélem a Chelsea is kikap és a Sinama is rúg néhányat a "bicifc"-nek!

De a szurkolást csak nem lopják el a blackburniek.(a sinama pongolléset)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 7:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ritka esetek egyike... Én is remélem h nem lesz igazad! Very Happy Remélem a Chelsea is kikap és a Sinama is rúg néhányat a "bicifc"-nek!
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 7:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tataMata írta:
Angliában senki sem mehet biztosra...

háát, én akkor se hiszem h a villának sikerülni fog, eddig se jöttek be az ilyen reménykedések

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 6:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Angliában senki sem mehet biztosra...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 6:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
tataMata írta:
Én egyáltalán nem értem h vezethet ennyi ponttal a csöves murinhoval az élen. Borzasztóan jáccanak és minden meccsen minimum 1 büntetőt nem adnak meg annak aki ellenük jáccik. Az Aston Villa szétfogja szopatni a cselzít ma este, Baros vág 2-t és utánna már csaktördelni kell a játékot. Ha egy kicsit odafgyel az összes csapat és nem úgy megy ki a pályára h beszarnak a cselzítól, akkor sztem sokkal több pontot buktak volna.

Remélem a Villa most így gondolja.
Barostól pedig szívesen venném a gólokat, ahogy annak idején nálunk.

Ugyanmár, nem az Aston Villa az a csapat amelyik megveri a Chelsea-t, Baros ide vagy oda, nem elég jók ők ehhez. Azért remélem h nem lesz igazam Smile

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 4:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tataMata írta:
Én egyáltalán nem értem h vezethet ennyi ponttal a csöves murinhoval az élen. Borzasztóan jáccanak és minden meccsen minimum 1 büntetőt nem adnak meg annak aki ellenük jáccik. Az Aston Villa szétfogja szopatni a cselzít ma este, Baros vág 2-t és utánna már csaktördelni kell a játékot. Ha egy kicsit odafgyel az összes csapat és nem úgy megy ki a pályára h beszarnak a cselzítól, akkor sztem sokkal több pontot buktak volna.

Remélem a Villa most így gondolja.
Barostól pedig szívesen venném a gólokat, ahogy annak idején nálunk.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 3:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Fatalaa
Reserve

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 27, 2006 6:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zooey írta:
Engem őszintén szólva az hogy második vagy harmadik hely nem, érdekel, én is drukkolok hogy hullámvölgybe krüljön a chesea bár sajnos a kis csapatok feltett kézzel mennek ki ellenük,mint pár évvel ezelőtt a mu és az arsenal ellen. Már régóta várom a bajnoki címet talán jobban örülnék neki mint a bl győzelemnek.De türelmesnek kell lenni a csapattal
szerintem rengeteget fejlődtek rövid idő alatt, és ez még nem a csúcs!!!

hát kivi vok én is, ho mi lex, mer abxolúte irreálisnak tűnmik nekem az ho a cselszi kikapjon... Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 24, 2006 7:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Engem őszintén szólva az hogy második vagy harmadik hely nem, érdekel, én is drukkolok hogy hullámvölgybe krüljön a chesea bár sajnos a kis csapatok feltett kézzel mennek ki ellenük,mint pár évvel ezelőtt a mu és az arsenal ellen. Már régóta várom a bajnoki címet talán jobban örülnék neki mint a bl győzelemnek.De türelmesnek kell lenni a csapattal
szerintem rengeteget fejlődtek rövid idő alatt, és ez még nem a csúcs!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 5:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én a Bl döntő óta addig bízom a srácokban amíg ők sem adják fel, az is egy xtrém helyzet volt, ez is az... Meglátjuk, hogy mi sül ki belőle... tavaly hány ponttal előzött meg minket a menyu? 24? Mert akkor egész jó ütemben fejlődünk...
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 12:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

@myliverpool@ írta:
Kirky írta:
Én még mindig bízok abban h a Chelsea elkezdi végre azt a hullámvölgyet... Talán épp holnap, azért jól lenne, persze nekünk nagy lépés lenne holnapi 3 pont még akkor is ha nyer a chelsea...

Sajna mi is akkor kaptunk ki,amikor pont otthon ikszeltek a ruszkik Evil or Very Mad

Hát igen, most nem voltunk szerencsések, de ha innentől kezdve mindent nyerünk és ők tényleg hullámvölgyben vannak, akkor megszoríthatjuk őket és a második hely tuti meglesz. De mivel van pénzük úgyis kivásárolják magukat majd a hullámvölgyből...
Amikor reménykedni kezdünk abban,hogy hullámvölgyben vannak, akkor a következő meccsen vágnak 4-et... remélem most nem így lesz!
GO REDS!
Vissza az elejére
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 10:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Én még mindig bízok abban h a Chelsea elkezdi végre azt a hullámvölgyet... Talán épp holnap, azért jól lenne, persze nekünk nagy lépés lenne holnapi 3 pont még akkor is ha nyer a chelsea...

Sajna mi is akkor kaptunk ki,amikor pont otthon ikszeltek a ruszkik Evil or Very Mad
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Premier League Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
3 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.