| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Jan. 28, 2006 4:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Klaj írta: | Nagyon szépen köszönöm!!!Életet mentektek!!!
Ugye még a meccs előtt lesz időpm leszedni a megfelelő progit?Vagy kezdjem el most?
Don' forget5 that...we will never walk alone |
Nem kell még most:)
Simán lesz időd.
Atez hol is van ez a bbc-s progi? |
Nem tudom, vmi puttó kis nyomoronc honlapon találtam. A progi neve Online Tv Player, és ott láttam olyat h BBC, ami szerintem egyet jelent a BBC One-al ami adni fogja élőben a meccset. Az egy hibája csak az h kurvaszar a minősége, legalábbis a 70 k erre sejtet. Ha eszembe jut az oldal ahonnan szedtem majd beirom ide, de ha google-ba megnézed ugyanugy meglesz _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Jan. 28, 2006 3:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Nagyon szépen köszönöm!!!Életet mentektek!!!
Ugye még a meccs előtt lesz időpm leszedni a megfelelő progit?Vagy kezdjem el most?
Don' forget5 that...we will never walk alone |
Nem kell még most:)
Simán lesz időd.
Atez hol is van ez a bbc-s progi? _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Jan. 28, 2006 3:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most megnéztem, és a PPstreamen, és a Sopcast-en a dragon tv adja a meccset, ráadásul asszem van olyan progi amivel még a BBC-t is be lehet fogni ami szintén közvetit. Szerencsére a Birmingham elleni meccsünket is adják vhol. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Jan. 28, 2006 1:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon szépen köszönöm!!!Életet mentektek!!!
Don' forget5 that...we will never walk alone _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Jan. 28, 2006 12:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Sziasztok!!!
Nekem segítségre van szükségem!!!!Töltsem le az összes prohramot hogy tudjam nézni?hol tudom nézni?melyik weblapon?
kérlek segítsetek!!!!!! |
a Live menüpontban holnap meccs előtt megtalálhatóak lesznek a linkek, amiken nézhető, sajnos sok nem lesz, lehet nem is találok, de a szerdai Birmingham ellenire igen.
Nos a szóban forgó menüpontban a fenti programokat nem kell mindent letölteni, hanem majd csak azt, amikor az adók kint lesznek, és megegyezik az ábra. Tehát ha a meccset egy PPStream adó adja, akkor majd csak a PPStreamet kell letölteni a fölső sorban lévő ikonjára kattintva.
(Megegyezik azábra, tehát tudni fogod, hogy melyik az.)
Ha nem sikerülne holap, csík írj és megpróbálunk segíteni _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Jan. 28, 2006 11:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!!
Nekem segítségre van szükségem!!!!Töltsem le az összes prohramot hogy tudjam nézni?hol tudom nézni?melyik weblapon?
kérlek segítsetek!!!!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Nov. 06, 2005 4:31 pm Hozzászólás témája: WEBTV STREAMEK |
|
|
Ha segítségre van szükséged az élő meccs-streamek használatában, itt tedd fel kérdésed. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|