| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 5:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát nem volt szép ahogy pofákat vágott, már csak azért sem mert Fowler váltotta, és azért ő itt már egy másik dimenziót képvisel, nem érdemli meg h igy kelljen beállnia. Nagyon remélem h megbánta már, és bocsánatot kért Rafa-tól. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 1:24 am Hozzászólás témája: |
|
|
ha jól emléxem, mostanában mindig lecseréli Rafa... de ha enm bizik benne akkor nem kezdene.. szal nem értem _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 1:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
Peter enyhén károgott, mikor ma Rafa lehozta.  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 11:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Volt asszem egy kis játékosmozgás a januári átigazolási szezon alatt, amint vége, frissítjük a játékosadatbázist, akik eddig hiányosak, felkerülnek, illetve a megfelelő helyre lesznek téve a kölcsönadottak. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 6:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Happy Birthday Crouchy!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 5:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Boldog születésnapot Crouchy _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 5:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is csatlakoznék! Boldog születésnapot Peter!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 10:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Peter!!!
Bár nagyon nem bírlak...de azért megemlékezem rólad...
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!(jan. 30.) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 5:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Több heleyen olvastam már és igazot kell, h adjak annak a felvetésnek, h amíg "Big Peter" a pályán volt addig legalább a védelmet lefoglalta. Miután lecserélték a menyus hátvédek bátrabban merészkedtek előre és egy csomó inditás jött a védelmüktől. És hát a gólt is abból kaptuk, hogy egy védő előremerészkedett... Ameg Peter pályán volt mi irányítottuk többet a játékot... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 10:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
hát most a manu ellen nagyon keveset mutatott!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 5:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Croch 2001-ben az FA Kupában kettőt rúgott, azt hiszem épp a Luton -nak Akkor még QPR játékos ként. Remélem ma is legalább ennyit vállal... Ha csak nem pihenteti a mester. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 3:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én ma várok Crouchtól gólt, gólokat! Először én sem nagyon értettem és nem is örültem a megvásárlásának, de már belátom, hogy jó döntés volt Rafa részéről a megvásárlása... Csak lője a gólokat! (ma vághatna egy mesterhármast)
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 9:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én meg egyenesen Crouch fanná váltam, lehet, h nem értek a focihoz, de remek amit művel az én véleményem szerint. Amúgy sztem nem esek olyan sokat és ha figyelembe vesszük, hogy szinte állandóan játékban van és amennyi labdát megtart, hát sokszor keményen odarúgnak neki... Amúgy mindenki szidja a magassága miatt de néha olyan mesteri passzokat ad mint Alonso vagy Gerrard... Nem hinném h csak a fejjátéka jó... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 8:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| royalliver írta: | Hát nem tudom ti hogy látjátok, de szerintem crouch szinte minden 5 percben elesik egyszer hát igen kicsit nagyra nőttek a lábai de legalább fejelni tud...kezdtem azt hinni, hogy sohasem fog gólt lőni...szerintem nem volt túl jó vétel..nálam cissénél kezdődik a csatár fogalma  |
először...
fogalmam nem volt, hogy Rafa mi a fenét akar vele
Rúgőtt pár szép gólt, viszont a folytatás is jöhetne. Én mellesleg "Flo"-tól várnék pár találatot  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
royalliver Stylefan
|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 7:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nem tudom ti hogy látjátok, de szerintem crouch szinte minden 5 percben elesik egyszer hát igen kicsit nagyra nőttek a lábai de legalább fejelni tud...kezdtem azt hinni, hogy sohasem fog gólt lőni...szerintem nem volt túl jó vétel..nálam cissénél kezdődik a csatár fogalma  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|