| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 6:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
LFC 5!!!!
Te hol lax,mert én is BAZ megyében lakom???? _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 6:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Atez!
És nem tudod a PPstream-mel mi lehet a gond nekem?
5-6 hozzászólással lejjebb... _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 6:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Red írta: | | Mindegyik ingyenes és szerintem azon nézd amelyiken én vagyis az ESPN-en,mert az angol és oda is van írva mellé,hogy TIPP!!,tehát az oldal szerkesztői is ezt ajánlják.Gondolom. |
az espn nem tuti h angol, mert lehet h vmi fülöp szigeteki v malajziai verzió, én már jártam igy. Én azt mondom h a ppstream v a sopcast adók a legjobbak, azokkal eddig nem volt bajom, a pplive, meg a qqlive viszont csak fejfájást okozott. De lehet h csak én vagyok hülye hozzá _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 6:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Red írta: | | Mindegyik ingyenes és szerintem azon nézd amelyiken én vagyis az ESPN-en,mert az angol és oda is van írva mellé,hogy TIPP!!,tehát az oldal szerkesztői is ezt ajánlják.Gondolom. |
Köszi!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 6:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mindegyik ingyenes és szerintem azon nézd amelyiken én vagyis az ESPN-en,mert az angol és oda is van írva mellé,hogy TIPP!!,tehát az oldal szerkesztői is ezt ajánlják.Gondolom. _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 6:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
A mai meccset melyiken ajánljátok nézni???? Mindegyik ingyenes????
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 5:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nos letöltöttem a Sop coast-ot és tökéletesen működik,így tudom nézni a ma esti meccset,de a PPstream-et nem tudom hogy kell használni,mert egyszerűen nem jelennek meg nekem a TV adók,amire rákattinthatnék.bejön nekem egy ilyen ablak,amire nagy betűkkel oda van írva,hogy PPstream és talán jobb oldalt kellene bejönni a TV adóknak,de ott azt írja ki,hogy "A művelet megszakadt"Az internet explorer nem tudott csatélakozni a bla bla bla.....
Mit csináljak,hogy jó legyen? _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 10:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Klaj írta: | hát...apum halálra röhögte magát rajtuk...meg én is...
a legdurvább az volt mikor még az eslő félidő leején...
gerrardot felbuktatta vmelyik vadbarom és elkezdtek cuppogni..,na az gáz D
de tök jó mert láthattam amecscset!!!
örök hálám nektek!!!!így tovább srácok:P |
az a cuppogás tényleg kurvajóó volt én szétröhögtem magam |
Engem viszont kurvára idegesít hogy állandóan röhögnek ha valami van. Pl Reina sérülésénél. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 10:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | hát...apum halálra röhögte magát rajtuk...meg én is...
örök hálám nektek!!!!így tovább srácok:P |
az a cuppogás tényleg kurvajóó volt én szétröhögtem magam _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 10:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát...apum halálra röhögte magát rajtuk...meg én is...
örök hálám nektek!!!!így tovább srácok:P _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 10:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát egész mulatságos, jókat lehet rajtuk röhögni, de hosszútávon idegesítő... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 10:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | macska73 írta: | | MIRE KELL MENNI A DRAGONBA, MINDEN KANDZSIUL VAN.HELP!!!! |
Ha letöltötted a PPStreamet és rákattintasz a felsorolt adók közül a legfelősre, elindul a program és csal várnod kell hogy bejöjjön a meccs.
Az más kérdés, hogy kínai a kommentátor. Nade semmi magyar nem adja, élelmes lfc fannnak az is jó  |
én közvetitettem magamnak amugy jók ezek a sárgák, a szurkolókat alig hallani ugy lehalkitják, a kommentátorok meg ugyanazon a hangszinen megállás nélkül beszélnek, egy pici szünet sincs. Egész mulatságos _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 8:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| macska73 írta: | | MIRE KELL MENNI A DRAGONBA, MINDEN KANDZSIUL VAN.HELP!!!! |
Ha letöltötted a PPStreamet és rákattintasz a felsorolt adók közül a legfelősre, elindul a program és csal várnod kell hogy bejöjjön a meccs.
Az más kérdés, hogy kínai a kommentátor. Nade semmi magyar nem adja, élelmes lfc fannnak az is jó  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
macska73 Stylefan
|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 8:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
MIRE KELL MENNI A DRAGONBA, MINDEN KANDZSIUL VAN.HELP!!!! _________________ macska |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Jan. 28, 2006 4:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | redwhitekop írta: | | Klaj írta: | Nagyon szépen köszönöm!!!Életet mentektek!!!
Ugye még a meccs előtt lesz időpm leszedni a megfelelő progit?Vagy kezdjem el most?
Don' forget5 that...we will never walk alone |
Nem kell még most:)
Simán lesz időd.
Atez hol is van ez a bbc-s progi? |
Nem tudom, vmi puttó kis nyomoronc honlapon találtam. A progi neve Online Tv Player, és ott láttam olyat h BBC, ami szerintem egyet jelent a BBC One-al ami adni fogja élőben a meccset. Az egy hibája csak az h kurvaszar a minősége, legalábbis a 70 k erre sejtet. Ha eszembe jut az oldal ahonnan szedtem majd beirom ide, de ha google-ba megnézed ugyanugy meglesz |
ok, köszi, lehet rákeresek, de ezekszerint érdemes maradni a jól megszokott sárgáknál. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|