| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Pént. Jún. 17, 2005 8:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
teszik a böngészősávban a http elé betett pool jelkép. az .ioc fájl? vagy hogy csináltad? _________________ Hajrá POOL!!!!
Champions League winner |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 8:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Luis-Garcia írta: |
szerintem PS-el el kéne tűntetni a fehár hátteret a címer körül. |
anyira nem lényeges, már lusta voltam hozzá, ráadásul a lényeg érthető.. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 6:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
szerintem PS-el el kéne tűntetni a fehár hátteret a címer körül. _________________ Hajrá POOL!!!!
Champions League winner |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Vas. Jún. 05, 2005 5:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
üdv. manders  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Jún. 05, 2005 1:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | | Hello mindenkinek. Nagyon tetszik az oldal és tényleg szépen megcsinálták, de látom, hogy fórumon nem nagyon vannak emeberek. Valahogy népszerűsíteni kéne és nagyon király lenne. Én már küldtem egy e-mailt a szerkesztőnek, hogy cseréljünk bannert hátha az dob vmit a dolgon. |
reméljük _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Vendég
|
Elküldve: Szomb. Jún. 04, 2005 10:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hello mindenkinek. Nagyon tetszik az oldal és tényleg szépen megcsinálták, de látom, hogy fórumon nem nagyon vannak emeberek. Valahogy népszerűsíteni kéne és nagyon király lenne. Én már küldtem egy e-mailt a szerkesztőnek, hogy cseréljünk bannert hátha az dob vmit a dolgon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Szomb. Jún. 04, 2005 8:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | kruppay írta: | várjunk  |
jah, mást ússe tudunk  | csak off-olni  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Jún. 04, 2005 7:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | várjunk  |
jah, mást ússe tudunk  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Szomb. Jún. 04, 2005 6:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
várjunk  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Jún. 04, 2005 5:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nembaj, majd írogatnak... várunk  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Szomb. Jún. 04, 2005 11:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | Az a lényeg.. minél többen legyünk.. új a fórum + minden, de idővel talán többen leszünk. |
csinájl egy nagyon jó banner, tedd be látógatott oldalakra, vendégkönyvbe írd be, szal reklámozd  |
azért ennyre erőszakosak nem vagyunk
majd aki akar, rátalál a fórumra  | aki rajtad kivül szorgosan off-olgat a fórum az csak én vok  |
jah, a kezdeti lelkessedés után a többiek "kihaltak"...
nembaj, majd a "reklám" csak eléri céljáz és nagobb közösség lesz.
Addíg meg szorgalmasan offolunk  | sajnos elöször mindenki vígan írogatott most meg szarnak a fórumra  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Jún. 03, 2005 9:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | Az a lényeg.. minél többen legyünk.. új a fórum + minden, de idővel talán többen leszünk. |
csinájl egy nagyon jó banner, tedd be látógatott oldalakra, vendégkönyvbe írd be, szal reklámozd  |
majd aki akar, rátalál a fórumra  | aki rajtad kivül szorgosan off-olgat a fórum az csak én vok  |
jah, a kezdeti lelkessedés után a többiek "kihaltak"...
nembaj, majd a "reklám" csak eléri céljáz és nagobb közösség lesz.
Addíg meg szorgalmasan offolunk  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Pént. Jún. 03, 2005 8:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | Az a lényeg.. minél többen legyünk.. új a fórum + minden, de idővel talán többen leszünk. |
majd aki akar, rátalál a fórumra  | aki rajtad kivül szorgosan off-olgat a fórum az csak én vok  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Jún. 02, 2005 8:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | Az a lényeg.. minél többen legyünk.. új a fórum + minden, de idővel talán többen leszünk. |
majd aki akar, rátalál a fórumra  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Csüt. Jún. 02, 2005 10:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Az a lényeg.. minél többen legyünk.. új a fórum + minden, de idővel talán többen leszünk. |
csinájl egy nagyon jó banner, tedd be látógatott oldalakra, vendégkönyvbe írd be, szal reklámozd  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|