| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Blackburn - bociefcé (ez nagyon teccik nekem ) 2-1  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vazze nem adta meg a spori a tizit!!!! Rohadt Terry bezzeg akkor ér kézzel a labdához amikor akar mi?  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tessék, már vezet is a kurva chelsea, ugy tudtam basszameg. na mindegy, Baros lőjj egy góóóóólt!!!!!!!!! _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 8:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Ritka esetek egyike... Én is remélem h nem lesz igazad! Remélem a Chelsea is kikap és a Sinama is rúg néhányat a "bicifc"-nek! |
De a szurkolást csak nem lopják el a blackburniek.(a sinama pongolléset) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 7:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ritka esetek egyike... Én is remélem h nem lesz igazad! Remélem a Chelsea is kikap és a Sinama is rúg néhányat a "bicifc"-nek! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 7:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| tataMata írta: | | Angliában senki sem mehet biztosra... |
háát, én akkor se hiszem h a villának sikerülni fog, eddig se jöttek be az ilyen reménykedések _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 6:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Angliában senki sem mehet biztosra... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 6:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | tataMata írta: | | Én egyáltalán nem értem h vezethet ennyi ponttal a csöves murinhoval az élen. Borzasztóan jáccanak és minden meccsen minimum 1 büntetőt nem adnak meg annak aki ellenük jáccik. Az Aston Villa szétfogja szopatni a cselzít ma este, Baros vág 2-t és utánna már csaktördelni kell a játékot. Ha egy kicsit odafgyel az összes csapat és nem úgy megy ki a pályára h beszarnak a cselzítól, akkor sztem sokkal több pontot buktak volna. |
Remélem a Villa most így gondolja.
Barostól pedig szívesen venném a gólokat, ahogy annak idején nálunk. |
Ugyanmár, nem az Aston Villa az a csapat amelyik megveri a Chelsea-t, Baros ide vagy oda, nem elég jók ők ehhez. Azért remélem h nem lesz igazam  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 4:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| tataMata írta: | | Én egyáltalán nem értem h vezethet ennyi ponttal a csöves murinhoval az élen. Borzasztóan jáccanak és minden meccsen minimum 1 büntetőt nem adnak meg annak aki ellenük jáccik. Az Aston Villa szétfogja szopatni a cselzít ma este, Baros vág 2-t és utánna már csaktördelni kell a játékot. Ha egy kicsit odafgyel az összes csapat és nem úgy megy ki a pályára h beszarnak a cselzítól, akkor sztem sokkal több pontot buktak volna. |
Remélem a Villa most így gondolja.
Barostól pedig szívesen venném a gólokat, ahogy annak idején nálunk. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 3:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Én egyáltalán nem értem h vezethet ennyi ponttal a csöves murinhoval az élen. Borzasztóan jáccanak és minden meccsen minimum 1 büntetőt nem adnak meg annak aki ellenük jáccik. Az Aston Villa szétfogja szopatni a cselzít ma este, Baros vág 2-t és utánna már csaktördelni kell a játékot. Ha egy kicsit odafgyel az összes csapat és nem úgy megy ki a pályára h beszarnak a cselzítól, akkor sztem sokkal több pontot buktak volna. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fatalaa Reserve
Csatlakozott: 2005.07.29. Péntek 23:17 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Pént. Jan. 27, 2006 6:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| zooey írta: | Engem őszintén szólva az hogy második vagy harmadik hely nem, érdekel, én is drukkolok hogy hullámvölgybe krüljön a chesea bár sajnos a kis csapatok feltett kézzel mennek ki ellenük,mint pár évvel ezelőtt a mu és az arsenal ellen. Már régóta várom a bajnoki címet talán jobban örülnék neki mint a bl győzelemnek.De türelmesnek kell lenni a csapattal
szerintem rengeteget fejlődtek rövid idő alatt, és ez még nem a csúcs!!! |
hát kivi vok én is, ho mi lex, mer abxolúte irreálisnak tűnmik nekem az ho a cselszi kikapjon...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jan. 24, 2006 7:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Engem őszintén szólva az hogy második vagy harmadik hely nem, érdekel, én is drukkolok hogy hullámvölgybe krüljön a chesea bár sajnos a kis csapatok feltett kézzel mennek ki ellenük,mint pár évvel ezelőtt a mu és az arsenal ellen. Már régóta várom a bajnoki címet talán jobban örülnék neki mint a bl győzelemnek.De türelmesnek kell lenni a csapattal
szerintem rengeteget fejlődtek rövid idő alatt, és ez még nem a csúcs!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 5:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én a Bl döntő óta addig bízom a srácokban amíg ők sem adják fel, az is egy xtrém helyzet volt, ez is az... Meglátjuk, hogy mi sül ki belőle... tavaly hány ponttal előzött meg minket a menyu? 24? Mert akkor egész jó ütemben fejlődünk... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 12:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| @myliverpool@ írta: | | Kirky írta: | | Én még mindig bízok abban h a Chelsea elkezdi végre azt a hullámvölgyet... Talán épp holnap, azért jól lenne, persze nekünk nagy lépés lenne holnapi 3 pont még akkor is ha nyer a chelsea... |
Sajna mi is akkor kaptunk ki,amikor pont otthon ikszeltek a ruszkik  |
Hát igen, most nem voltunk szerencsések, de ha innentől kezdve mindent nyerünk és ők tényleg hullámvölgyben vannak, akkor megszoríthatjuk őket és a második hely tuti meglesz. De mivel van pénzük úgyis kivásárolják magukat majd a hullámvölgyből...
Amikor reménykedni kezdünk abban,hogy hullámvölgyben vannak, akkor a következő meccsen vágnak 4-et... remélem most nem így lesz!
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 10:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | Én még mindig bízok abban h a Chelsea elkezdi végre azt a hullámvölgyet... Talán épp holnap, azért jól lenne, persze nekünk nagy lépés lenne holnapi 3 pont még akkor is ha nyer a chelsea... |
Sajna mi is akkor kaptunk ki,amikor pont otthon ikszeltek a ruszkik  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|