| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a jóbüdös............................................. életbe... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Elég nehezen de elindult. Az túlzás hogy nézhető, de elindult  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nyerjünk..... Mert a riválisok pontokat buknak ha minden jól megy, a Chelsea már biztos bukott 2 pontot... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Csilla, nyugodtan telepitsd a ppstreamet, csak azért vannak hieroglifák mert az egy kinai nyelvű progi, csakhogy a windows nem ismeri azt a nyelvet, nekem is ilyen.
1-0, THE GOD IS BACK
(gyk. Fowler beállt)  |
Na jó meggyőzött uram
4-2re ég a MÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!! _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csilla, nyugodtan telepitsd a ppstreamet, csak azért vannak hieroglifák mert az egy kinai nyelvű progi, csakhogy a windows nem ismeri azt a nyelvet, nekem is ilyen.
1-0, THE GOD IS BACK
(gyk. Fowler beállt)  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
VEZETÜNK! Stevie Gerrard Gerrard!!!
Morientes passzából
Fowler is pályán van  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mers3y Stylefan
Csatlakozott: 2006.02.01. Szerda 21:10 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én is próbálkozom a meccs nézéssel, de nekem sem akar összejönni, csak egy kínai szappanoperát sikerült elcsípnem
Na mindegy tényleg nyerni kéne, mert egyenlített a Villa. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
1-1 a Chelsea meccs!!!!  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: |
akor nem értem, pedig eddig jól ment. bocs mindenki |
Nem biztos hogy náluk van a gond, lehet az én gépem nem akarja az igazságot. A PPStreamet nem mertem telepíteni mert mindenféle hieroglifát írt ki amikor telepíteni akartam, és elbizonytalanodtam, nehogy haza vágja a gépet, ami amúgy is elég régike
A másikkal meg nem megy... azt nem 'tom miért.
Ha győzünk megbocsájtok  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egész délután a gépet csináltam, hogy este meccs. Akadás nélkül ment az ESPN erre kosármeccs van rajta Nem hiszem el. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | | atez írta: | | Csilla írta: | | atez írta: | srácok, a guangdong 1-en nekem simán megy a meccs, próbáljátok meg. Állitólag a greatsports 1 is adja, de én nem azt nézem.
amugy blackburn-MU 3-1!!!! |
Isten nem ver bottal tartja a mondás
Megpróbálom megint  |
na, megy? |
 |
akor nem értem, pedig eddig jól ment. bocs mindenki _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Csilla írta: | | atez írta: | srácok, a guangdong 1-en nekem simán megy a meccs, próbáljátok meg. Állitólag a greatsports 1 is adja, de én nem azt nézem.
Megpróbálom megint  |
na, megy? |
 _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | | atez írta: | srácok, a guangdong 1-en nekem simán megy a meccs, próbáljátok meg. Állitólag a greatsports 1 is adja, de én nem azt nézem.
Megpróbálom megint  |
na, megy? _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | srácok, a guangdong 1-en nekem simán megy a meccs, próbáljátok meg. Állitólag a greatsports 1 is adja, de én nem azt nézem.
Megpróbálom megint  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
srácok, a guangdong 1-en nekem simán megy a meccs, próbáljátok meg. Állitólag a greatsports 1 is adja, de én nem azt nézem.
amugy blackburn-MU 3-1!!!! _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|