Tartalomjegyzék

Rafael Benitez
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A Klub
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Mede
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 06, 2006 2:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Szerintem is nagyon nagy edzo Benitez, le a kalappal amit a Liverpoollal veghezvisz. Bar szerintem csatarposzton nemjol all a szenank... Nincs egy olyan igazi csatarunk sem, akire szamithatnank, hogyha nemmegy a csapatnak akkoris rugna egy golt... Ellenben a kozeppalyassor annal erossebb, hala az egnek. Smile)) Nemegyszer Garcianak, Riisenek vagy gerardnak kell megmenteni a csapatot. Bar most talan kezdenek belelendulni a fiuk, a csatarokra gondolok, de nincs olyanunk mint a Chelsea-nek Drogba vagy Crespo vagy a Milannak Sevchenko, Inzaghi vagy Barcelona Etoo. Azota gondolom igy amiota Owent elengedte. Amig itt volt volt ilyen csatar. Crouch jol jatszik, tetszett amit lattam, bar nem lattam sokat, de hianyzik belole vmi, az az igazi csatartulajdonsag. Persze lehet meg fiatal es kialakul ez, de nemnagyon hiszek benne. Fowler nagyon jo, de talan mar kiegett azzal amikor elment... Cisse ert eleve nem vagyok oda... Morientes is jo de nem o kellene... s
Ennek ellenere nagyon jo a csapat es imadom! Irnek meg, de rohanok... majd legkozelebb Smile)
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 9:42 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó játékos.Ha én lennék a pool edzője akkor nagy gonban lennék a középpályával kapcsolatban,mert nem tudom h kit állítsak be ,mert mindegyikük nagyon jó.Köztük didi is,akinek még +ba tapasztalat is van és azt se feledjük hogy arsenal ellen az ő lövését ütötte ki lehmann amit aztán luis berúgott.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 05, 2006 1:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Én nagyon csipázom Didit, ő tipikusan az az ember aki szép csendben teszi a dolgát, sose volt spice boy, mindig elfogadta h éppen padozik v még annyi se, és nem megsértődött ezeken az alkalmakon, hanem még keményebben dolgozott, h visszakerülhessen a csapatba. Sose rinyál a fizetés miatt, és egy pillanatra se gondolt arra h távozzon amikor éppen 13 meccsen nem tudtunk nyerni egymás után. És habár öregszik, még mindig hasznára van a cspatnak, vegyük például a BL-döntőt, ott nagy szerepe volt abban a bizonyos hat percben, és utána is. Ja, igen, és törött lábbal lőtte be a maga tizijét, ez mindent elmond róla. És ami a legfontosabb, hogy mára már mindene a Liverpool, és sztem ha engednék akor még 70 évesen is beállna egy-egy szabadrugásra. tudom h ez a topik nem róla szól, de ezt muszály volt leirnom, ha már igy szóba került Didi

Ez nagyon szívhez szóló volt! Teljesen igazad van! Én is nagyon szeretem, és itt a helye nálunk! Jók a képességei és tényleg nagyon szerény játékos, és azért annyira nagyon még nem öreg!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 05, 2006 1:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nagyon csipázom Didit, ő tipikusan az az ember aki szép csendben teszi a dolgát, sose volt spice boy, mindig elfogadta h éppen padozik v még annyi se, és nem megsértődött ezeken az alkalmakon, hanem még keményebben dolgozott, h visszakerülhessen a csapatba. Sose rinyál a fizetés miatt, és egy pillanatra se gondolt arra h távozzon amikor éppen 13 meccsen nem tudtunk nyerni egymás után. És habár öregszik, még mindig hasznára van a cspatnak, vegyük például a BL-döntőt, ott nagy szerepe volt abban a bizonyos hat percben, és utána is. Ja, igen, és törött lábbal lőtte be a maga tizijét, ez mindent elmond róla. És ami a legfontosabb, hogy mára már mindene a Liverpool, és sztem ha engednék akor még 70 évesen is beállna egy-egy szabadrugásra. tudom h ez a topik nem róla szól, de ezt muszály volt leirnom, ha már igy szóba került Didi

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 11:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

és én úgy emléxem pár éve még retteget a világ Didi távoli lővéseitől, ha ő megsuhintotta régebben, akkor vagy gól lett, vagy kapuskéz törött, kár h öregszik Sad Amúgy ő is szép lassan csendben igazi liverpoolivá vált.
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 10:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csilla írta:
Darren Potter a Southhampton-hoz került kölcsönben. Neil Mellor is kölcsönben van...

Persze hogy kölcsönben van, miért is ne lenne ott???

Nem tudom, hogy Didi be akarta-e bizonyítani, hogy amit Xabi tud, azt õ is tudja, de csodálatos dolog volt látni azt a gólt.

Régen Hamann nagyon jó volt de már öreg. Örülök hogy inkább Xabi játszik helyette. Hamannal valahogy sohasem tudtam kibékülni...

Én annál inkább. Remekül játszik régóta, még ilyenkor is odateszi magát rendesen, szívügye a csapat.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 8:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Darren Potter a Southhampton-hoz került kölcsönben. Neil Mellor is kölcsönben van...

Persze hogy kölcsönben van, miért is ne lenne ott???

Nem tudom, hogy Didi be akarta-e bizonyítani, hogy amit Xabi tud, azt õ is tudja, de csodálatos dolog volt látni azt a gólt.

Régen Hamann nagyon jó volt de már öreg. Örülök hogy inkább Xabi játszik helyette. Hamannal valahogy sohasem tudtam kibékülni...
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 10:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ide is beírom, végül elkészült a cikk...

sajnálom ,hogy igy össze vissza került fel, de tényleg őrült egy nap volt, tele váratlan fordulattal... Sad
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 4:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tataMata írta:
Jó ez a rafa benítez hetes dolog. Azért fejlődik ilyen gyorsan a csapat mert minden gólt amit kapunk vagy hibát amit csinlátunk megnézi 100x és elbeszélget a játékosokkal és kiküszöbölik a hibákat. Csak így tovább! Rafa Rafael Rafa Rafael Rafa Rafael Rafael Rafael Benítez

Tényleg jó a cikk! Köszi Szabi! Razz
Várjuk a folytatást!

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 4:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó ez a rafa benítez hetes dolog. Azért fejlődik ilyen gyorsan a csapat mert minden gólt amit kapunk vagy hibát amit csinlátunk megnézi 100x és elbeszélget a játékosokkal és kiküszöbölik a hibákat. Csak így tovább! Rafa Rafael Rafa Rafael Rafa Rafael Rafael Rafael Benítez
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 8:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem hiszek ezekben a hullámvölgyekben. Ha ki is kapnak, nem garantálja senki hogy elindul lefelé a szekér (bár úgy lenne!!)
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 29, 2006 10:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
nem tudom... ez a chelsea most nagyon bizonytalannak tűnik... Ha ne m tudnának kikecmeregni ebből a helyzetből még bármi lehetne... Ez egy-két héten belül, de főként majd az egymás elleni meccsen eldől...

ha megverjük őket akor talán jön náluk vmi hullámvölgy, de azzal csak hozunk rajtuk egy picikét, megelőzni nem fogjuk őket sajnos.

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 29, 2006 10:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem tudom... ez a chelsea most nagyon bizonytalannak tűnik... Ha ne m tudnának kikecmeregni ebből a helyzetből még bármi lehetne... Ez egy-két héten belül, de főként majd az egymás elleni meccsen eldől...
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 29, 2006 10:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
Azért nem lesz olyan sima az a 2. hely, mert még lesznek kemény meccsek, de produkálunk még egy ilyen sorozatot, mint amit most csináltunk, és akkor még talán az első hely is elcsíphető...mondjuk a cselszkit idén már nagyon nehéz lenne megfogni...Viszont tavalyhoz képest rengeteget fejlődött a csapat és így jövőre már tényleg bajnokesélyesként indulhatunk a bajnokságnak!
GO REDS!

az 1. hely csak szép álom, de csodának kéne ahhoz történnie h mi idén bajnokok legyünk. Majd jövőre, sajnos idén rosszul rajtoltunk. a 2. hely viszont meglesz, ebben biztos vagyok

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 29, 2006 7:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért nem lesz olyan sima az a 2. hely, mert még lesznek kemény meccsek, de produkálunk még egy ilyen sorozatot, mint amit most csináltunk, és akkor még talán az első hely is elcsíphető...mondjuk a cselszkit idén már nagyon nehéz lenne megfogni...Viszont tavalyhoz képest rengeteget fejlődött a csapat és így jövőre már tényleg bajnokesélyesként indulhatunk a bajnokságnak!
GO REDS!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A Klub Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
4 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.