Tartalomjegyzék

Steven Gerrard
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 5:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nah most már Peter-t is soroljuk ide kérem Smile
Fan

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 11:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gerrardot sztem mindenki imádja aki poolos!Igazi vezéregyéniség. De carra xabi cissé luis riise is a kedvenceim közé tartozik. Nah meg PonGÓLle
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 17, 2006 7:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja .Hát az összes liverpooli jó!

Ne feledjük!Liverpool-ban 2 jó csapat van: A Liverpool és a Liverpool-tartalék... Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 17, 2006 11:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is ő a szívem csücske...meg Carra..de azért sok jó játékos van ott
ehhe..Very HappyD
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 11:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tényleg nagyszerű játékos, és még nincs a topon, jobb és jobb lesz. Ő az én szivem csücske no meg Luis Very Happy Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 11:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon szeretem az összes játékost,de ezek közül is kiemlkedik gerrard!
Ő az aki soha nem adja föl és végig küzd.Nélkülözhetetlen a csapatszámára.A pálya minden szegletébe megtalálható és követi az összes támadást!Gólokat szerez ,gólpasszokat ad,nem szabad elfelejteni azt a rengeteg pontos indítását beadását akár 60 máterről is!Emberileg is egy nagyon inteligens ,rendes játékos.Mindig megvédi (volt)csapattársait.Ritkán(majdnem soha)látjuk a bírókkal veszekedni.A csapatért és a játék öröméért csinálja az egészet.Nem tudom hány bajnokok ligája győztes alszik eggyüt a serleggel a meccs után... Rengeteget köszönhet neki a Liverpool FC és ő is rengeteget köszönhet a klubbnak.Szinte csak jót lehet róla mondani...

És ha ez így van akkor az a hülye Lampard hogy a fenébe lett 2. az aranylabda szavazáson azzal a rohadt Chelsea-jével.Nem tudom melyik a fontosabb: A BL vagy a premier leauge...
De szerintem sokan vagyunk akik így látják a dolgokat,de az aranylabda szavazás nem dönt el semmit.

Steven Gerrard mindig is jobb volt és mindig is jobb lesz mint Lampard!

Csak így tovább Stevie!A világon rengeteg gyereknek vagy a példaképe(köztük nekem is)és reméljük sokáig az is maradsz!

You'll never walk alone!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 7:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mindenki kiteszi a lelkét a pályára!! Nem csak Stevie és sztem a kulcs az ott volt, hogy Stevie most kevesebbet bóklászott középen, most teljesen bejátszotta a jobb oldalt! most megint megvolt az az egyensúly amiről BEnitez beszélt amikor az a jó sorozat volt.
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 7:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az most tényleg úgy van a csapatnál, hogy ha Stevienek megy, akk megy a csapatnak is...És ez fordítva is igaz...
Sajnos azonban mikor odaállt a tizihez már tudtam, hogy ki fogja hagyni...Nem tudom már, hogy kit kellene odaállítani, aki biztosra belőné...Talán Riise kellene, hogy belevágjon egyet, oda úgy se ér oda a kapus!!! Laughing
A lényeg, hogy Gerrard bizony nagyon jól mozgott a szélen, és a tizi kihagyása ellenére is jó teljesítményt tudott nyújtani!Ő az az ember most ebben a csapatban, akitől mindig lehet várni azt, hogy kiteszi a lelkét a pályára...Ezt csak ősliverpooliak tudják még a mostani csapatban, tehát Carra és Fowler még!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 5:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem biztos hogy megtörtént, lehet, h mire beért az öltözőbe már el is felejtette Smile
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 11:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"I definitely thought it was a case of not being our night when I missed the penalty. I'll give Luis a kiss when I get in the dressing room," he said.
/Gerrard/

Ez tök ari lehetett Very Happy Very Happy Very Happy
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 05, 2006 9:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csilla írta:
Sokszor mondják, mondjuk hogy a Pool nem egy játékosra épül, de azért az hogy Stevienek sem/nem ment ma, nagyon érezhető volt az egész brigádon.

Hát tényleg nem volt a legjobb formában, de akkor is alapember...dee azért annyira nem is volt rossz sztem...
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 05, 2006 9:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sokszor mondják, mondjuk hogy a Pool nem egy játékosra épül, de azért az hogy Stevienek sem/nem ment ma, nagyon érezhető volt az egész brigádon.
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 05, 2006 4:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma ő lesz a fő láncszem!!!Ha neki megy a játék, akkor nyerünk, ha nem, akkor viszont necces lesz...De az biztos, hogy ha nem fog menni neki akkor is kiteszi a lelkét!!!
GO REDS!!GO STEVIE!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 7:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha holnap tényleg gólt rúg és azzal nyerünk akkor én is egyet fogok érteni Wink
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 03, 2006 3:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egyetértek!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Következő
10 / 18 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.