| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Feb. 13, 2006 6:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most sztem le fogtok hurrogni...Ahhoz képest, hogy milyen magas utóbbi meccsein fejjel kapura veszélytelen volt...az ok, hogy megtartja a labdát elöl, de mást nem nagyon csinál, és ez olyan mintha emberhátrányban lennénk, mert labdát meg nem szerez...egy kicsit örülök neki, hogy lesérült, viszont tudom, hogy ha visszatér Rafa egyből kezdetni fogja...
Reménykedtem benne, hogy Rafa megpróbálja a Cessé-Moro kettőst a wigan elleni meccsen és Fowlert behozza az utsó fél órára, de nem így történt, mondjuk nyertünk és az a lényeg...Fowler játéka tetszett nagyon, fizikailag még kicsit fejlődnie kell és jó lesz ő...
Moro viszont sztem nagyon gyengén mozgott végig...Nem értem még mindig, hogy miért nem kezdő Cissé, egy ilyen Moro helyett 100000szer beférne... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 6:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem nem is baj hogy pár meccset ki kell most hagynia. Talán ha a többiek belelendülnek ő is jobban fog küzdeni a helyéért és bizonyítás képpen több gólt fog rúgni  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Az biztos hogy most nincs olyan formába játékosunk elöl aki képes lenne egyedül lekötni 4 védö figyelmét. Meg az 1 csatáros játékot amúgy se tom elfogadni, ha a középpálya nem muzsikál jól akkor az 1 szem csatár nem is tud mit csinálni legyen elöl bárki. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 4:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Crouch jó játékos, de egyedül nem tud mit csinálni, és ez nem az ő hibája, egyszerűen nem olyan csatár aki egyetlen ékként képes szórni a gólokat. Az ő igazi tudása akkor jön ki, amikor van társa a csatársorban, ha van mellette valaki, akkor nagyon is hasznára van a csapatnak. Tény h az utóbbi időben kicsit visszaesett a teljesítménye, de ez nem jelenti azt h mindjárt szidni kell mint a bokrot. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
royalliver Stylefan
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 12:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
hát crouch szerintem sem valo a poolba....sőt ez lehet h. durván hangzik,de maximum kosárlabdásként tudnám elképzelni őt...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 10:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egy megoldást látok arra, hogy elfejelik előle a labdát... ha az nem megfelelő magaságban jön... hiába magas ha a labda nincs ott és ezzel Moro és bárki más a földön igy van... Crouch is _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 9:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
így írják:Cech
de ez végül is mindegy hiszen mi poolosok vagyunk Cech meg csak egy ruszki fc-s,úgyhogy mindegy hogy írjuk a nevét  _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 8:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az bosszant a legjobban Crouchban, hogy akkora mint egy lakótelepi ház és elfejelik előle a labdát. Mondjuk a Chelsea ellen szerintem volt 1-2 olyan szitu amikor a kék kapusát védték a bírók az ítéleteikkel, mert Peter nagyobbra ugrott mint Czeh (így írják???)
De amúgy én kicsit erőltetettnek érzem a játékát. Pihentetni kéne, de a legrosszabb hogy mostanában egyik csatárunkban se éreztem hogy hű de gólerős lenne, és ez nem Crouch hibája  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 7:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak esetleg ha Benitez ennyire bízik benne és nem játszatja az általatok sztárolt Moro-t és Cisse-t akik hatalmas egyéniségek de Rafa-nak még nem nagyon bizonyitottak, akkor mért kell ilyeneket mondani h nem Liverpool szintű játékos? Nah mind1. Benitez tudja... Addig meg egy szavunk sem lehet... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 7:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | Haggyátok már békén!!!! Álljatok mellé úgy mint a csapat mellé!!! Mi lett hirtelen????? Ha nem megy a csapatnak nem állunk a játékosok mellé?? MErt én igen! Mindenki szarvolt ... és??? akkor is számomra ők a legjobbak és nem kell egyből fikázni!!!!! |
Jajj...úristen..ne fogd már ezt fel ilyen drasztikusan....én imádom a Pool játékosait, mindet...
egyedül a 2mes Crouchcsal nem vaygok kibékülve...
és nem azért mert most kikaptunk...eslő perctől fogva látom h nem való a LIVERPOOLI MESTEREK közéé....sajnos nem....
lássátok már be...ÉS ÉN MINDIG MELLETTÜK ÁLLOK...LÉCCI ne vágj ilyeneket a fejemhez... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Vas. Feb. 05, 2006 10:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Haggyátok már békén!!!! Álljatok mellé úgy mint a csapat mellé!!! Mi lett hirtelen????? Ha nem megy a csapatnak nem állunk a játékosok mellé?? MErt én igen! Mindenki szarvolt ... és??? akkor is számomra ők a legjobbak és nem kell egyből fikázni!!!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Feb. 05, 2006 9:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
CROUCH!!!!
Legalább ha tudna fejelni, de még azt sem tud...
labdakezelési problémái vannak...nem tud passzolni sem
kérlek ezt lássátok be...mert 1szerűen rettenetes amit művel...
fellökik...simáán a 20kilóját....durv a agyerek....biztos rendes meg minden de nem focipályára való
ha a vb-n is így jáccik...sztem Rooney simán felpofozza... de most komoly...
szal vegyünk má helyette egy vmi nagyon jó csatárt...!!lécciiii _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 6:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| hát a góljaival tudja megszolgálni az árat.De az is jól lenne ha gólpasszokat adna!Szal a kanadai táblázaton gyarapítsa a pontjait:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 6:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezt én sajna nem láttam h milyen arcot vágott hozzá de tényleg nem kellett volna, amúgy az árát nem hiszem h az döntené el h 7 vagy 10 gólt rúg...  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

|
Elküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 5:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Szerintem túl sokat képzel magáról hogy gúnyokat vágjon. Nem igazán szolgálta meg eddig az árát. Ha rúgott volna 10 gólt akkor vághatta volna a képeket, de ez akkorsem liverpoolihoz illő. Lecserélik akkor ne sírjon.Örüljön hogy kező volt.Mért nem rúgott gólt, gólokat és akkor nem ment volna le a pályáról. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|