Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 08, 2006 3:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha owen visszajönne istenekböl állna a csatársor. de akkor vkinek mennie kéne moro vagy cissé esetleg crouch de öt ugyse adja el rafa
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 08, 2006 12:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Én semmi ilyet nem hallottam, valószinüleg csak egy pletyka, de nem kizárt h nyáron rafa megint megpróbálja visszahozni Owent. Abban viszont megértem h nem elégedetett nandoval, és cissével, de majd robbie rendbeteszi őket is

Köszi !!!! Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 08, 2006 12:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én semmi ilyet nem hallottam, valószinüleg csak egy pletyka, de nem kizárt h nyáron rafa megint megpróbálja visszahozni Owent. Abban viszont megértem h nem elégedetett nandoval, és cissével, de majd robbie rendbeteszi őket is

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zen68 írta:
Tudnátok nekem segíteni ? Olvasgattam poolos infókat, mivel nem értek angolul, szeretném megkérdezni tőletek, hogy igaz-e, hogy benitez meg akarja szerezni Fower mellé Owent , mert 23 liga meccsen nagyon kevés (30 ) gólt lőttünk !!! Valaki hallott már ilyen infót köszi !!!!
Ja meg Cisse és Moroval nincs meg elégedve '' Rolling Eyes
köszi, ha válaszoltok !!!! Very Happy

Fowler, sorry rosszul írtam.
Vissza az elejére
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudnátok nekem segíteni ? Olvasgattam poolos infókat, mivel nem értek angolul, szeretném megkérdezni tőletek, hogy igaz-e, hogy benitez meg akarja szerezni Fower mellé Owent , mert 23 liga meccsen nagyon kevés (30 ) gólt lőttünk !!! Valaki hallott már ilyen infót köszi !!!!
Ja meg Cisse és Moroval nincs meg elégedve '' Rolling Eyes
köszi, ha válaszoltok !!!! Very Happy
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 10:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

StevieTheGod írta:
Megnéztem egy összefoglalót azt az elején egy hülye kis 4 éves gyerek a kezét nyújtja Gerrardnak azt amikor Gerrard kezet fogna vele a gyerek az orrához veszi a kezét az ilyen gúnyos gecit csinál!!BAzz a qva cseliz gecik re jellemző ez a stílus!!
Jön a 4 éves kis pöcs azt kigúnyólja a világ legjobb focistáját!!!
(ja és télleg a kék kézzel vette át Pepe kiállítása előtt!)

a kurva anyját a kis féregnek. Apja biztos jó nagy tapló majom azt ilyenekre tanitja szegény gyerekét. Ennyire képes a chelsea szánalmas szurkolótábora, utolsó majmok

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Red
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 9:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
LE kell gyűrni az orosz milliárdos mentes csapatokat és akkor a második hely meg is van! Bőven elég nagy fejlődés a tavalyihoz képest!!

Valóban fejlődtünk tavaly óta.Az a baj,hogy túl sokat várunk a csapattól.A bajnokságban meg kell szerezni a 2.helyet és a BL és FA-kupa közül valamelyiket.
Holnap hozni kell a kötelezőt,de idegenben azért sosem könnyű...
Megelőzzük a MÚÚ-t!!!!!!

LIVERPOOL FOREVER!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Red
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 8:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

StevieTheGod írta:
Megnéztem egy összefoglalót azt az elején egy hülye kis 4 éves gyerek a kezét nyújtja Gerrardnak azt amikor Gerrard kezet fogna vele a gyerek az orrához veszi a kezét az ilyen gúnyos gecit csinál!!BAzz a qva cseliz gecik re jellemző ez a stílus!!

Én egyből kiszúrtam a kezezést,fel is voltam háborodva rendesen.Nem igaz,hogy a partjelző nem vette észre...vagy csak nem látott abra-cadabra pénzétől

egyébként itt a videó:
http://www.fcchelsea.com/html/good_lad.html

LIVERPOOL FOREVER!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 7:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 6:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én elégedett lennék a 2. hellyel! Még nincs bajnoki címre esélyes csapatunk de biztos vagyok benne hogy 1-2 év és rafa-val meglesz a 19. PL gyözelmünk.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 6:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LE kell gyűrni az orosz milliárdos mentes csapatokat és akkor a második hely meg is van! Bőven elég nagy fejlődés a tavalyihoz képest!!
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tom Riise miért nem ott játszott
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igazad van Tatamata!!!!!!!!!!Riise eredetileg balhátvéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó feladom!Fasztveszekszünk!!!! Egy a célunk az hogy sok kupát nyerjen a Pool. Ezzel le is zárom a balhátvédes vitát.

Egyáltalán miért nem Riise jáccott ott??? Razz
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Red írta:
Most hányan férnek a Kop-ra?

12000

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 148, 149, 150  Következő
114 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.