| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 3:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| ha owen visszajönne istenekböl állna a csatársor. de akkor vkinek mennie kéne moro vagy cissé esetleg crouch de öt ugyse adja el rafa |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 12:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Én semmi ilyet nem hallottam, valószinüleg csak egy pletyka, de nem kizárt h nyáron rafa megint megpróbálja visszahozni Owent. Abban viszont megértem h nem elégedetett nandoval, és cissével, de majd robbie rendbeteszi őket is |
Köszi !!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 12:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én semmi ilyet nem hallottam, valószinüleg csak egy pletyka, de nem kizárt h nyáron rafa megint megpróbálja visszahozni Owent. Abban viszont megértem h nem elégedetett nandoval, és cissével, de majd robbie rendbeteszi őket is _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
| zen68 írta: | Tudnátok nekem segíteni ? Olvasgattam poolos infókat, mivel nem értek angolul, szeretném megkérdezni tőletek, hogy igaz-e, hogy benitez meg akarja szerezni Fower mellé Owent , mert 23 liga meccsen nagyon kevés (30 ) gólt lőttünk !!! Valaki hallott már ilyen infót köszi !!!!
Ja meg Cisse és Moroval nincs meg elégedve ''
köszi, ha válaszoltok !!!!  |
Fowler, sorry rosszul írtam. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tudnátok nekem segíteni ? Olvasgattam poolos infókat, mivel nem értek angolul, szeretném megkérdezni tőletek, hogy igaz-e, hogy benitez meg akarja szerezni Fower mellé Owent , mert 23 liga meccsen nagyon kevés (30 ) gólt lőttünk !!! Valaki hallott már ilyen infót köszi !!!!
Ja meg Cisse és Moroval nincs meg elégedve ''
köszi, ha válaszoltok !!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 10:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | Megnéztem egy összefoglalót azt az elején egy hülye kis 4 éves gyerek a kezét nyújtja Gerrardnak azt amikor Gerrard kezet fogna vele a gyerek az orrához veszi a kezét az ilyen gúnyos gecit csinál!!BAzz a qva cseliz gecik re jellemző ez a stílus!!
Jön a 4 éves kis pöcs azt kigúnyólja a világ legjobb focistáját!!!
(ja és télleg a kék kézzel vette át Pepe kiállítása előtt!) |
a kurva anyját a kis féregnek. Apja biztos jó nagy tapló majom azt ilyenekre tanitja szegény gyerekét. Ennyire képes a chelsea szánalmas szurkolótábora, utolsó majmok _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 9:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | LE kell gyűrni az orosz milliárdos mentes csapatokat és akkor a második hely meg is van! Bőven elég nagy fejlődés a tavalyihoz képest!! |
Valóban fejlődtünk tavaly óta.Az a baj,hogy túl sokat várunk a csapattól.A bajnokságban meg kell szerezni a 2.helyet és a BL és FA-kupa közül valamelyiket.
Holnap hozni kell a kötelezőt,de idegenben azért sosem könnyű...
Megelőzzük a MÚÚ-t!!!!!! _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 8:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | Megnéztem egy összefoglalót azt az elején egy hülye kis 4 éves gyerek a kezét nyújtja Gerrardnak azt amikor Gerrard kezet fogna vele a gyerek az orrához veszi a kezét az ilyen gúnyos gecit csinál!!BAzz a qva cseliz gecik re jellemző ez a stílus!!
Én egyből kiszúrtam a kezezést,fel is voltam háborodva rendesen.Nem igaz,hogy a partjelző nem vette észre...vagy csak nem látott abra-cadabra pénzétől
egyébként itt a videó:
http://www.fcchelsea.com/html/good_lad.html _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 7:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Megnéztem egy összefoglalót azt az elején egy hülye kis 4 éves gyerek a kezét nyújtja Gerrardnak azt amikor Gerrard kezet fogna vele a gyerek az orrához veszi a kezét az ilyen gúnyos gecit csinál!!BAzz a qva cseliz gecik re jellemző ez a stílus!!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 6:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| én elégedett lennék a 2. hellyel! Még nincs bajnoki címre esélyes csapatunk de biztos vagyok benne hogy 1-2 év és rafa-val meglesz a 19. PL gyözelmünk. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 6:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
LE kell gyűrni az orosz milliárdos mentes csapatokat és akkor a második hely meg is van! Bőven elég nagy fejlődés a tavalyihoz képest!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nem tom Riise miért nem ott játszott |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Igazad van Tatamata!!!!!!!!!!Riise eredetileg balhátvéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó feladom!Fasztveszekszünk!!!! Egy a célunk az hogy sok kupát nyerjen a Pool. Ezzel le is zárom a balhátvédes vitát.
Egyáltalán miért nem Riise jáccott ott???  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 5:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Red írta: | | Most hányan férnek a Kop-ra? |
12000 _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |