| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én úgy tudom, hogy még nem! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én még bízom a csodában, a srácok meg tudják csinálni, tudom h képesek rá, csak egy gól kell, ha betalálunk a 60. perc előtt akor meglehet. Ne adjuk fel _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A szar estéről annyit, hogy párom kedvenc csapata az Inter is 2-0ra ég Azt már megfigyeltem, ha az Inter hullámvölgyben van akkor a Liverpool is, de komolyan tök sokszor előfordult már ilyen hasonlóság...
Én örülök hogy nem látom most a meccset...
Cserélt már Benitez???? _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | statisztikák nem érdekelnek!... amíg nincs vége addig nem adom fel! Remélem a csapat sem! |
Az utóbbi időben csak ezt mondhattuk(és most is reménykedek persze), de kevés az esély. Az meg más, hogy alapból pesszimista vagyok, nehezen hiszek kétgólos fordításban, nem tudják a srácok minden héten megcsinálni. De Redpoet véleényét kell osztanom, mert tényleg látni azt a csalódott, tehetetlen játékot. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Redpoet Stylefan
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem mintha túl bizakodó lennék (mindnyájan túl sok ilyen kibaszott gyötrelmes meccset láttunk már) de azért nagyon sok múlik azon, hogy milyen agresszióval jönnek ki a második félidőre, fowler tufja-e inspirálni őket! Én csak ordibálni, meg sálat rázni tudok:
Liiiiiiiiiver-pooooooooooool!
Liiiiver-pooooooooooooooooool! _________________ "Oh I'm a liverpoodlian
and I come from the Spion Kop.
I like to sing I like to chat
I go there quite a lot
support the team that dressed in red
the team that we all know
The team that we call. LIVERPOOL
and to glory we will go" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
statisztikák nem érdekelnek!... amíg nincs vége addig nem adom fel! Remélem a csapat sem! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | No comment. Szarakodnak a webtv-k, lehet jobb is, hocs csaka másodikat láttam, csodálatos Jerzyt bebőrőzte a srác. Más kérdés, hogy csak annyiban tehetett róla, hogy 10 méterről lőtte kb és a védőink csak lestek megint. Hiába irányítunk, ha képtelenek vagyunk gólt lőni, védelem meg ismét bizonytalan. A két riválistól elszenvedett vereséget meg lehet bocsátani, kit érdkekel, de egy ilyen lószar csárltont azért illendő lenne legyűrni, SG nélkül is.
Az meg a másik dolog, hogy idén nem az a formánk, hogy félidőbeli hátrányból fordítsunk, ez csak a luton ellen esett meg de az más kategória. Mindössze ezenkívül a moszkva eleni szuperkupa döntőn, többször nem sikerült a BL-finálé óta.
Szóval az esélyeink a győzelemre ma este sajnos rendkívül kicsik. |
A BL-ben Stivie indított el, A superkupa döntőt Cissé nyerte, most majd jön Fowler és ő... próbálok ebben bízni de sajonos a te írásodal látomm esélyesebbnek...na megint szar estém lesz-.... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
No comment. Szarakodnak a webtv-k, lehet jobb is, hocs csaka másodikat láttam, csodálatos Jerzyt bebőrőzte a srác. Más kérdés, hogy csak annyiban tehetett róla, hogy 10 méterről lőtte kb és a védőink csak lestek megint. Hiába irányítunk, ha képtelenek vagyunk gólt lőni, védelem meg ismét bizonytalan. A két riválistól elszenvedett vereséget meg lehet bocsátani, kit érdkekel, de egy ilyen lószar csárltont azért illendő lenne legyűrni, SG nélkül is.
Az meg a másik dolog, hogy idén nem az a formánk, hogy félidőbeli hátrányból fordítsunk, ez csak a luton ellen esett meg de az más kategória. Mindössze ezenkívül a moszkva eleni szuperkupa döntőn, többször nem sikerült a BL-finálé óta.
Szóval az esélyeink a győzelemre ma este sajnos rendkívül kicsik. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mi a tököm van bekker. Félidő és 2-0.nekik. Inkább ne látnám a meccset!!! Olyan rohadt ideges vagyok...Ilyen nincs, ha kikapunk annyia 2ik helynek, nem igaz h nem lehet kiküszöbölni a hullámvölgyet, soha nem áll mellénk az a rohadt szerencse... hócipőm tele van már _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Redpoet Stylefan
|
|
|
Nagyon remélem Isten-crouchy csere lesz _________________ "Oh I'm a liverpoodlian
I go there quite a lot
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
|
|
Igen, szurkoljunk hátha az erőt ad nekik!!!
Liverpool, Liverpool, Liverpool!!  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ezt sztem lehetetlen megmondani... Ne mérdekel a félidei eredmény, akkor is nyerünk! YNWA!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 10:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Itt nagy baj van, ha igy folytatjuk akor még hátrébb fogunk esni. Én bízom a srácokban, h sikerül mégiscsak nyerni, de ahhoz óriásit kell fordulnia a világnak. Remélem robbie beáll, gyorsan vág kettőt, és akor nyerünk.
Gyerünk srácok, Come On Reds _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Redpoet Stylefan
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 10:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hogy miért van minden szetonban egy iyen meccsünk?
Tavaly a southampton meccsnél éreztem ezt a tehetetlen dühöt és elkeseredettséget. Na mindegy azért:
YNWA _________________ "Oh I'm a liverpoodlian
I go there quite a lot
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 10:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jobb is hogy nem látjuk... kaphattunk volna egy 11-est a bíró nem adta meg és kaptunk helyette még egyet... így van. félidő 2-0 és nem ide  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|