| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 9:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Melyik csatornán ajánljátok nézni? _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
menü/live match
ott megtalálod, de hiába mert az most nem jó sajnos. általában ott vannak... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Garnett Stylefan
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mien link?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A "kriksz-krakszokat" jobb ha megszokod, ezek ilyen programok, igazából nem is kell velük semmit csinálni csak rákattintani a linkre, a program íg yelindul és elinditja amit kell, az a baj, h most nem nagyon van értelmes adó... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Garnett írta: | | Csáó vki tudna segíteni lestedtem a ppstreamet csak krixkraszok vannak mindenhol feltudtam tenni meg minden csak azt mondja meg vki meik adó adja me nem sok oat találok amit értenék is mi van oda írva:S |
amikor inditod akor a progi kéri h telepitsd a kinai nyelvet, mert a ppstream azt használja, ezt megteheted a windows cd-ről. amugy tökmindegy, mert elég csak a live match részen csak a linkre kattintani, és onnan magátol beindul a dolog. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Garnett Stylefan
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csáó vki tudna segíteni lestedtem a ppstreamet csak krixkraszok vannak mindenhol feltudtam tenni meg minden csak azt mondja meg vki meik adó adja me nem sok oat találok amit értenék is mi van oda írva:S |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 10:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos az ESPN mégis adja, de nem az angol, hanem az ázsiai. A második félidőre még be lehet kapcsolódni. (Egyébként még Angliában sem adja egyik tv sem)
Synacast kliens kell _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 10:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Úgy néz ki, hogy ez a kurva espn megint nem a meccset adja, most momentán box van foci helyett. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 9:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor ma tuti közvetíti az ESPN??? _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 1:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Bocs all, hogy nem tudtam itt lenni a meccs előtt/alatt és segíteni a webtv-s dolgokban.
Elég sok dolog volt itthon meg később értem haza meccsről, épp be tudtam esni az első félidőre.
Ahogy olvasgatom a hsz-eket, hogy mi a legjobb progi nos, az én tapasztalatom:
A SopCast azért lenne jó, mert angol espn van, de nagyon akad, és az nem ér annyit nekem legalábbis.
Ezért a PPStreamben bízok, ott mindig tudtam követni a meccseket, a sárgákat meg ki lehet bírni. Itt az elején pár percet akad mindig, de aztán tökéletes végig. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | Red írta: | LFC 5!!!!
Te hol lax,mert én is BAZ megyében lakom???? |
Hali! Monokon lakom(Szerencs mellett)! Te? |
Én Encsen. _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 9:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| már töltődik!ha chelseas lennék tuti h az lenne. nah nézem h kapnak ki a villától. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 9:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| tataMata írta: | | LFC5 írta: | | tataMata írta: | VALAKI PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!LEHET H LE KÉNE TÖLTENEM ÚJRA AZ MP3AT?  |
Van Windows Media Player 10ed??? Azt töltsd le! |
azt lehet a meccsnézésnél letölteni.Nem? |
Hát gondolom, én nem innen töltöttem le... próba szerencse! _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 9:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | tataMata írta: | VALAKI PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!LEHET H LE KÉNE TÖLTENEM ÚJRA AZ MP3AT?  |
Van Windows Media Player 10ed??? Azt töltsd le! |
azt lehet a meccsnézésnél letölteni.Nem? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 9:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| tataMata írta: | VALAKI PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!LEHET H LE KÉNE TÖLTENEM ÚJRA AZ MP3AT?  |
Van Windows Media Player 10ed??? Azt töltsd le! _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|