| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 10:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó lenne már tudni, hogy mi lesz vele...Mondjuk nem túlságosan kapkodnak érte, amit nem is csodálok... Viszont Kirklandet, Carsont is el akarjuk adni, akkor meg kellene egy biztos kapus Reina mögé, ha vmi történne vele...Majd kiderül...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 12:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egy Everton szurkolót is elfogtak, mint Jerzy Dudek kirablóját. Martin Roche, 26 éves Brainerd Street-i lakos tegnap beismerte bûnösségét a rendõröknek.
A lengyel kapus Wirral-i házába június 19-én törtek be, amikor szülõhazájába látogatott családjához.
A tettesek felfeszítették a kaput, majd a belsõ udvar ajtajának betörésével jutottak a lakásba, ahonnan a játékos relikviáit 100 000 font értékben tulajdonították el, köztük a BL-medált is.
(icLiverpool) _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 6:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Én azért jobban biztonságban érzem a kaput ha Reina véd...Dudekben mindig benne van 1 baki ami eldönthet meccseket... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 5:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem is visszakerül Reina, Rafa őt favorizálja, ez van. Mondjuk azért jó lenne ha még kapna lehetőséget Jerzy, mert bebizonyította h lehet rá számítani, még a hosszú padozás után is _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 3:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem visszakerül Reina...Dudeknek mondjuk ezen a 3 meccsen nem is kellett sokat védenie... A védelem szokás szerint jól működött... De úgy érzem, hogy Reina fog kezdeni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 11:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem Rafa mester Raina mellett fog dönteni... de majd kiderül szombaton  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 11:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintetek ő fog védeni a MU ellen, vagy visszaállítja Reinát Rafa Mester? _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Feb. 13, 2006 3:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Dudek az én szívembe mindig hős lesz!!!
Igaz hogy volt pár bakija de a bl döntőn ezt mondtam magamba a 11-es párharc előtt:" Dudek itt az ideje hogy az összes bakidak kijavítsad és hősként tiszteljenek!" Hát asszem pont ezt csinálta! )
Reina viszotn jobb kapus Dudeknél, de még úgy istenigazából nem tették próbára. Naon jó a védelmünk és a gólok is amiket kapott nem lehetett kivédeni.Persze azért védenie is kellett de nem olyan sokat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Feb. 12, 2006 4:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: |
Ja és "természetesen" a Reebok első számú lengyel reklámarca. |
Ezen tényleg nincs mit csodálkozni
Reina teljesítményét nem tudom még értékelni erre a szezonra hisz nem is játszott még teljes szezont.
Nem bántom a spanyolt, de ahogy korábban mondta valaki, Jerzy nekem is hős marad amíg élek  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Vas. Feb. 12, 2006 2:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Én azért Reinát megbízhatóbb kapusnak tartom...Jerzyn már nem egy meccs ment el, az igaz, hogy a BL-döntőben fantasztikusat alkotott, de sztem Reina jobb kapus...Megbízhatóbban véd, ha az egész szezont nézzük...Nem egy bravúrkapus, de amit meg kell fogni, azt megfogja...Ha szezonra lebontjuk kevesebb hibát csinál, mint Dudek... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Feb. 12, 2006 12:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Bármi legyen, Jerzy nekem mindig is hős marad, és óriási kedvenc, nagyon remélem h a VB-n elsőszámú kapus lesz. |
A lengyelek természetesen imádják, egyik legnagyobb sztárjuk, persze hogy számolnak vele majd a vb-n.
Srácoknak ma meséltem, hogy az őszi lengyelországi túrám alkalmán láttam, hogy mindenhonnan az ő képe röhög vissza, az irodaházakról, a reklámtáblákig. Rajta van a telefonszolgáltató, a napszemüveg, meg még egy csomó reklámizén.
Ja és "természetesen" a Reebok első számú lengyel reklámarca. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Feb. 12, 2006 12:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
Bármi legyen, Jerzy nekem mindig is hős marad, és óriási kedvenc, nagyon remélem h a VB-n elsőszámú kapus lesz. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 8:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hálás vagyok neki a bl döntő miatt, de az tény h ha nem ő véd ott a rendes játékidőben akkor nem kapunk 3 gólt... és ha nem kapunk annyit nem kellett volna csoda... de örülök, h úg yalakult és JErzy-nek is a mai teljesítményéért. de ha Reina eltiltása lejár akkor ott lesz a kapuban! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 6:53 pm Hozzászólás témája: Jerzy Dudek |
|
|
Nos gyerekek, én ezennel megnyitom a témát.
Az okom a következő:
tény és való, hogy tavaly Jerzynek voltak meccsei amikor elmentek rajta meccsek (Manchester ellen meg ilyenek), de szerintem a pozitív mérleg messzemenően jobb mint a negatív.
Ugye nem kell senkit emlékztetnem a BL döntőbeli teljesítményére????
Nem titkoltam sosem, hogy Reina jöttét csak annak tituláltam, hogy spanyol és kész.
Dudek ma megmutatta hogy oda tud figyelni és lehet rá számítani. Nekem ő az első számú kapus a Liverpoolnál
Go Jerzy! _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|