Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 9:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Bárki aki úgy érzi, h van megosztanivalója a többiekkel és úgy érzi Blog-ba illik... Írjon nyugodtan... DE tényleg Smile

ja ez a blogizé most kifejezetten fontos nekünk, úgyhogy srácok, csajok hajrá.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 8:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bárki aki úgy érzi, h van megosztanivalója a többiekkel és úgy érzi Blog-ba illik... Írjon nyugodtan... DE tényleg Smile
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 8:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Klaj, van még sztorid? blogbavele Smile

ÚÚÚÚGY BIZONY!!!!!! Very Happy Wink

LIVERPOOL FOREVER!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 7:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj, van még sztorid? blogbavele Smile
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 7:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szombat??? Nyerünk szintén 1-0-ra sztem. Morientes góljával...kicsit merész,de most ezt érzem... Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 7:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Huhh....hát mit is mondjak....
eléggé szar helyzetben voltam, mivel nem nézhettem a meccset...tudjátok a koli....Sad(((de iszonyatoisan szurkoltam és izgultam a srácoikért...
meg persze vártam apum telefonját...mikor hícv már??mikor????...és 11 előtt pár perccel: Nyertünk 1:0ra....
jajjjjjjjjjjjjj és én annyira örültem, meg visítoztam h tiszta gáz volt...:Dsztem még az éjszakás nevtanár se mert bejönni na de mind1:DD
akkor elszomorodtam mikor mondták, h Sztivi kihagyta a 11est:((((((meg szívattak is ma miatta..de nem érdekelt..iszonyatosan örültem és büszkébben tettem ma fel a sálaa mint ezelőtt:DDDjajjjjjjjjjjjjj én annyira örülök....huh...csak félek a Boci FCtől ...de majd lesz valami....GO POOL!!!!!!!!!
bocsika ha a sztorijaimmal untatlak titeket...de van még 1 pár:Very HappyD
mit tippeltek szombatra?:SDDDD
VIP

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 7:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Majd meglátjátok mire lesz képes az angol csatárpárosunk Smile nem kell izgulni Cool
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 7:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tegnap tényleg nagyon jól össze volt rakva a csapat és működött a taktika is...Ha a chelsea elleni mecs után szidtuk Benítezt, akk most dícsérni kell!
Nos akikkel szerintem most egy kis gond van: Kewellnek ez volt zsinórban a 3. meccse amikor nem igazán megy neki...Moroval még mindig nem vagyok kibékülve, nálam Cissé sokkal jobb, de hát nem én vagyok a mester...
Olvastam, hogy Cissé nem csinál semmit, csak elfut a szélen, bead, de nincs ott senki...Érkezni kellene, pl. Moronak , de ő rendszeresen lekésik...Cissét sajnos mostanában csak amolyan időhúzó cserének használja Rafa úr, és ennek szerintem az lesz a következménye, hogy nyáron elmegy...Pedig i kább Moro nem illik most bele ebbe a csapatba...
Sajnos én is úgy érzem, hogy Crouch-Fowler lesz a mú ellen...De az nem tesz jót a csapatnak...Inkább akk maradjon Moro azt mondom, csak ne Crouch...Cisséről nem is álmodok, mert úgy se kezd majd... Crying or Very sad
Összességében a tegnapi teljesítmény szép volt!csak így tovább fiúk!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 4:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért nem lesz olyan egyszerű dolgunk a MU ellen, most jók voltunk, de ők is felszívják majd magukat. Kemény lesz, de ha úgy játszunk mint tegnap akkor nem lehet nagy gond

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 2:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnáltam gerrard ot ,de reméltem hogy a kihagyott 11es től csak mégjobban fog játszani.És jól is játszott.Morientesnek volt egy szép fejese fowlernek meg egy jó lövése,de ezen kívül is jól játszottak.Lehmann nagyon jól védett,még luis lövésébe is beleért.Kewell mekkorát ollózott már.Hypia meg véletlenül nem csatár??? Very Happy mostnabában szögleteknél mindig megtalálja őt a labda és mien mozdulatokat csinál... Riise nagyon magabiztos ott a balon.Hát carragher a rettenthetetlen!Azért paráztam hogy még mindig nincs gól de azt is éreztem hogy már nagyon érik. Arrow garcia bejött és betalált.Nagy csere volt,meg ez most segít neki abban hogy méggyorsabban fölépüljön.

Meg most ezzel a győzelemmel újabb erőt kaptunk,magabiztosabbak lettek a fiúk és úgy gondolom ez nagyon kellett a manchester ellen és remélem bennük van a bosszúvágy hogy visszaadják azt a rohadt 1:0-t Sad Nagyon úgy érzem hogy megint beindult a szekér és a man utd nem lehet gond.Ha mindenki hozza a formáját 1 vagy 2 góllal nyerünk.Ha továbbjutnánk a következő körbe a fa kupában akkor már megnyertük!Kíváncsi leszek ki fog védeni.Lehet hogy dudek,mert berakhatta volna carsont is reina helyett amíg ő elvan tiltva,de dudekot rakta be és sztem elég jól teljesített.

Go reds!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 11:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Skysports értékelte a fiúkat:
Dudek:6
Finnan:7
Hyypia:7
Carragher:8
Riise:6
Gerrard:9
Sissoko:8
Alonso:7
Kewell:6
Moro:5
Fowler:6

Hamann:7
Cissé:6
Luis García:8
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 11:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali mindenkinek!
GARCÍA GARCÍA Very Happy Very Happy
Na kezdjük az elején. Jók voltunk, jól játszottunk, mi irányítottuk a játékot, a győzelem tehát megérdemelt volt és ha ügyesebbek vagyunk akkár 2-3 góllal is hozhattuk volna a meccset.
Dudek: nem sok dolga volt, 1-2 lényegesebb védés amit fogott is, tehát jól szerepelt.

Riise:jól nyomta végig, mindig ott volt ahol éppen kellett lenni, az a ballábas lövés amit megersztett nem volt semmi, tényleg csak pár centin múlott. egy párszor bement mögé a labda, de szerencsére ezekből is csak 1 helyzet lett amit elrontottak az ágyúsok.

Hyypia: nagyszerű formában van, mint védőként, mint csatárként Very Happy az a megmozdulása gyönyörű volt, gólt érdemelt volna.

Carragher: a tőle megszokott jó formát hozta.

Finnan: Passzai általában pontosak voltak, mindig megtalálták őt a labdával és nagyon kevés labdát adott el.

Gerrard: jobb szélen jól játszott, a beadásai nem mindig sikerültek, de nem lehet mindig mindent jól csinálni. A 11-es esetet felejtsük el, nem rúgta meg igazán jól. Ezt leszámítva nekem az ő játéka is tetszett.

Sissoko: végre nem szabálytalankodott olyan sokat, igaz, hogy ő adta el a legtöbb labdát, de vissza is szerezte őket általában, és szerelései is voltak.

Alonso: jó volt, pontos passzok, egy-két hiba, tipikus söprögető volt.

Kewell: hát...talán vele voltam a legkevésbé megelégedve most... a psszaiba belebonyolódott, elhagyta a labdát, a beadásai nem voltak jók, egyetlen szép momentuma az ollózás volt.

Morientes: jól mozgott, hasznos volt a játéka, csak mer meg kellene mutatni neki Rafanak, h hogy kell gólt lőni, amikor ott álll 5 méterre a kaputól és hátha elkezdene gólokat ereszteni.

Fowler: THE GOD! szépen játszott ő is a végére elfáradt, nemsokára gólt fog lőni. Moroval nagyon jól megértik egymást.

Hamann: jó az öreg a háznál, amíg bent volt jól játszott a lövése ami kipattant szép volt.

Cissé: nem sok mindent csinált, 10 perc kevés neki, h belejöjjön, de nagyon gyors...a végén lőhetett volna egy olyat mint Alonso a Luton ellen Very Happy

LUIS GARCÍA: a meccs hőse a mi szempontunkból, igazán nem is került helyzetbe, csak jött látott és győzött. Very Happy

Na nicsak...szint mindenkit dícsérek. Nagyon tetszett a tegnapi játék amit játszottunk, szép volt Rafa terve, a hullámvölgynek ezennel vége, a következő 2 meccsre kell nagyon koncentrálni. Ha így játszunk mint tegnap akkor reszkessenek a többiek!
GO REDS!
/így utólag Boldog Valentin napot mindegyikőtöknek/
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 12:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A fenét! A kedvencem lesz(ugyan). de most komolyan, ő is nagyon jól nyomta, meg az egész csapat. Moronak meg majd összejön valamikor (Crouchnak is mondogatták rendesen). Fowler gólja egyre érik, Momo összeszedte magát végre, és kész. Az ilyen meccset nagyon nem érdemes kommentelni Very Happy

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 12:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én azt mondom a szokásos... vannak reménytkeltő megmozdulásai, de ha megnézed amit a játékosok topicban irtam róla... ha nem baj nem irom le mégeccer.
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 12:09 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon jók voltunk,megérdemeltük!!!
Ki merem jelenteni:Kint vagyunk a gödörből!
Sok jó teljesítmény volt, nem emelnék ki senkit,de Ő sok gyengébb
teljesítmény után szerintem jól játszott:Sissoko
Szerintetek?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 148, 149, 150  Következő
105 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.