| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 5:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nah most már Peter-t is soroljuk ide kérem  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 11:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Gerrardot sztem mindenki imádja aki poolos!Igazi vezéregyéniség. De carra xabi cissé luis riise is a kedvenceim közé tartozik. Nah meg PonGÓLle |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 7:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja .Hát az összes liverpooli jó!
Ne feledjük!Liverpool-ban 2 jó csapat van: A Liverpool és a Liverpool-tartalék...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 11:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem is ő a szívem csücske...meg Carra..de azért sok jó játékos van ott
ehhe.. D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 11:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tényleg nagyszerű játékos, és még nincs a topon, jobb és jobb lesz. Ő az én szivem csücske no meg Luis  _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szer. Feb. 15, 2006 11:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon szeretem az összes játékost,de ezek közül is kiemlkedik gerrard!
Ő az aki soha nem adja föl és végig küzd.Nélkülözhetetlen a csapatszámára.A pálya minden szegletébe megtalálható és követi az összes támadást!Gólokat szerez ,gólpasszokat ad,nem szabad elfelejteni azt a rengeteg pontos indítását beadását akár 60 máterről is!Emberileg is egy nagyon inteligens ,rendes játékos.Mindig megvédi (volt)csapattársait.Ritkán(majdnem soha)látjuk a bírókkal veszekedni.A csapatért és a játék öröméért csinálja az egészet.Nem tudom hány bajnokok ligája győztes alszik eggyüt a serleggel a meccs után... Rengeteget köszönhet neki a Liverpool FC és ő is rengeteget köszönhet a klubbnak.Szinte csak jót lehet róla mondani...
És ha ez így van akkor az a hülye Lampard hogy a fenébe lett 2. az aranylabda szavazáson azzal a rohadt Chelsea-jével.Nem tudom melyik a fontosabb: A BL vagy a premier leauge...
De szerintem sokan vagyunk akik így látják a dolgokat,de az aranylabda szavazás nem dönt el semmit.
Steven Gerrard mindig is jobb volt és mindig is jobb lesz mint Lampard!
Csak így tovább Stevie!A világon rengeteg gyereknek vagy a példaképe(köztük nekem is)és reméljük sokáig az is maradsz!
You'll never walk alone!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Feb. 15, 2006 7:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mindenki kiteszi a lelkét a pályára!! Nem csak Stevie és sztem a kulcs az ott volt, hogy Stevie most kevesebbet bóklászott középen, most teljesen bejátszotta a jobb oldalt! most megint megvolt az az egyensúly amiről BEnitez beszélt amikor az a jó sorozat volt. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Feb. 15, 2006 7:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az most tényleg úgy van a csapatnál, hogy ha Stevienek megy, akk megy a csapatnak is...És ez fordítva is igaz...
Sajnos azonban mikor odaállt a tizihez már tudtam, hogy ki fogja hagyni...Nem tudom már, hogy kit kellene odaállítani, aki biztosra belőné...Talán Riise kellene, hogy belevágjon egyet, oda úgy se ér oda a kapus!!!
A lényeg, hogy Gerrard bizony nagyon jól mozgott a szélen, és a tizi kihagyása ellenére is jó teljesítményt tudott nyújtani!Ő az az ember most ebben a csapatban, akitől mindig lehet várni azt, hogy kiteszi a lelkét a pályára...Ezt csak ősliverpooliak tudják még a mostani csapatban, tehát Carra és Fowler még!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szer. Feb. 15, 2006 5:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem biztos hogy megtörtént, lehet, h mire beért az öltözőbe már el is felejtette  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 15, 2006 11:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
"I definitely thought it was a case of not being our night when I missed the penalty. I'll give Luis a kiss when I get in the dressing room," he said.
/Gerrard/
Ez tök ari lehetett  _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Feb. 05, 2006 9:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | | Sokszor mondják, mondjuk hogy a Pool nem egy játékosra épül, de azért az hogy Stevienek sem/nem ment ma, nagyon érezhető volt az egész brigádon. |
Hát tényleg nem volt a legjobb formában, de akkor is alapember...dee azért annyira nem is volt rossz sztem... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Feb. 05, 2006 9:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sokszor mondják, mondjuk hogy a Pool nem egy játékosra épül, de azért az hogy Stevienek sem/nem ment ma, nagyon érezhető volt az egész brigádon. _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Vas. Feb. 05, 2006 4:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ma ő lesz a fő láncszem!!!Ha neki megy a játék, akkor nyerünk, ha nem, akkor viszont necces lesz...De az biztos, hogy ha nem fog menni neki akkor is kiteszi a lelkét!!!
GO REDS!!GO STEVIE!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 7:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha holnap tényleg gólt rúg és azzal nyerünk akkor én is egyet fogok érteni  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Feb. 03, 2006 3:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| egyetértek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|