| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 11:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát...sztem ha úgy játszunk mint az Arsenal ellen szerintem nyerhetünk...
nagyon remélem...tuti...
Meg kell őket verni!!!!Nem eshetünk ki az FAkupából...
Amúgy az Anfielden lesz a meccs? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 10:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
| livman írta: | Hát az arsenal ellen látszott hogy szervezetten játszunk és sok helyzetet kidolgozunk.DE a csatárok akkor is lőhetnének több gólt!Mert nem baj most nyertünk 1:0 ra a 3 pont a lényeg de mi lesz ha máskor ez nem lesz elég hogy csak a helyzeteket dolgozzuk ki egymás után de eggyet se rúgúnk be belőlük azt az uccsó percbe kapjuk a gólt...(lásd MU ) |
Rafa azon dolgozik, h minél több gólt lőjenek a csatáraink. Sajnos elvannak átkozva és ez nemcsak Crouchra igaz hanem mindegyik csatárunkra. A MU elleni verségből szerintem sokat tanultak a fiúk és nem fognak mégegyszer egy olyan hibát elkövetni, pláne ha szinte nem is rúg szögletet az ellenfél (Arsenal). Jók vagyunk, már csak az átkot kellene megtörni a csatárok felett, ezt majd Robbie megteszi
GO REDS! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 10:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát az arsenal ellen látszott hogy szervezetten játszunk és sok helyzetet kidolgozunk.DE a csatárok akkor is lőhetnének több gólt!Mert nem baj most nyertünk 1:0 ra a 3 pont a lényeg de mi lesz ha máskor ez nem lesz elég hogy csak a helyzeteket dolgozzuk ki egymás után de eggyet se rúgúnk be belőlük azt az uccsó percbe kapjuk a gólt...(lásd MU ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 9:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát félhet is, mert sok esélyük nem lesz ha úgy játszunk mint az Arsenal ellen... Tényleg nem jönne jól ebben az amúgy is sűrű programban még egy meccsa bocikkal... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 8:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Red írta: | Akkor jól tudtam.Azért kérdeztem,mert egy MU-s évfolyamtársammal vitatkoztam rajta,de hát mondhattam én ,hogy csak egy meccs lesz.
Már előre fél,hogy kiesnek  |
Bizony bizony: MOST VISSZAVÁGUNK!!!  _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 8:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor jól tudtam.Azért kérdeztem,mert egy MU-s évfolyamtársammal vitatkoztam rajta,de hát mondhattam én ,hogy csak egy meccs lesz.
Már előre fél,hogy kiesnek  _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 8:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Csak akkor lesz visszavágó, ha szombaton döntetlen lesz |
Hát remélem nem lesz döntetlen, most kell megverni őket és nem a visszavágón, nem kell még + 1 meccs!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 8:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak akkor lesz visszavágó, ha szombaton döntetlen lesz _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 8:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Jól tudod! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 7:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Srácok!!!
A MU ellen oda-visszavágós lesz???
Én úgy tudom,hogy csak egy meccs dönt a továbbjutásról.Nem? _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 6:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Az a baj ,hogy lehetne azt mondani hogy fogjuk le a legjobbjukat,de abból sok van nekik.DE nekünk is!és otthon játszunk.Csak nem kapunk ki... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 5:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem jobb h idegenben kezdünk, mert akor bőven belefér egy döntetlen, v akár egy egygólos vereség is, mert később az Anfielden ugyis nyerünk. Sztem továbbjutunk, ha nehezen is, de menni fog. De egyelőre maradjunk a MU-nál, most az a meccs a fontos, nyerni kell. Engem nem érdekel h ki lő gólt, csak nyerjünk, de az tuti h nehéz lesz _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 5:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát a bl az teljesen más...Nem is tudom kinek lehetett örülni volna jobban.Egy bayernek mondjuk vagy a benficának.Akármennyire "kis"csapat bejutottak és nem szabad őket leírni és attól félek hogy nagyon fognak küzdeni és kipasszolgatnak minket.DE ne feledjük hogy mi tavaly milyen csapatokat vertünk el szóval jó két kis meccs lesz.ja meg még az szar h ott kezdünk habár nem is tudom otthon nagyobb hátrány legyűrésére is képeke vagyunk!
Vélemény??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 2:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kemény meccs lesz az biztos, de egy gól fog dönteni sztem. Tipikus 1 gólos meccsnek néz ki. Aztán majd tarolunk a BL-ben is
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 1:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azért egy kicsit izgulok a manchester elleni meccs miatt!Nagyon kíváncsi vok ki fog védeni.Szerintem nálunk egy 4:4:2 megfelelne egyalapfölállásnak aztán variálhatnák a dolgokat a többiek.Szerintem hypia rúgja a gólt mégozzá úgy hogy kicselezi az egész mu-t és aztán fölveszi mellre és beollózza.Legalábbis a mostanába látottak alapján nem is elképzelhetetlen azért azzal is beérnénk ha fejelne eggyet.De nem muszály neki más is lehet,lehet öngól is ha fél góllal is csak nyerjünk! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|