| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 9:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tökéletesen egyetértek!
Ki is tartana a lendület idény végéig! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 9:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| zooey írta: | Bár lőjön bárki, CSAK JÓ SOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go Reds! |
Akkor már 6-ot nem?mint a zaragoza a real marisnak!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 9:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| lőjjön |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 9:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bár lőjön bárki, CSAK JÓ SOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 9:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Crouch inkább ne játszon!!!
Lőjje akárki a gólt még Reina is de nyerjünk!!!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 9:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Én azt szeretném ha végre Cissé rúgna már egy párat és kirobbanthatatlan lenne a kezdőből! Bár ez a rotációs rendszer miatt elég elképzelhetetlen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 9:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Srácok!!!
Én lennék a legboldogabb ha Crouch lőné a győztes gólt...
de sorry
ennek vajmi kevés az esélye sztem...de adja isten h rúgjon végre gólt....
nyerjünk már..
lécciiiiii _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 8:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mekkora lenne mr. agyonszapult Cruch belőne egyet és kiesne a mu:)
Ő lenne mr. agyondícsért. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 7:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát nagyon sajnálom xabi-t de akkor is ott van még jónéhány középpályás akik bevethetőek.Én szeretném ha dudek védene mert ő is ugyanolyan jó mint reina.DE benítez úgyis reinát játszattja... DE nem baj.A csatároknak mostmár összefog jönni.érzem!!!!220:0 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 6:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát én azért örülök h Crouch felépült a sérülésből, talán ez a kis pihenő jót tett neki és talán megtöri a csatárátkot. Sajnos Fowler nem játszhat a kupában, úgyh szinte biztos kezdő lesz Peter ha teljesen felépült. de a kapuskérdésben most bizonytalan vagyok... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 6:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | LFC5 írta: | Nem tom holnap meccs előtt fel fogok e jönni, ezért tippem a kezdőre:
Reina, Finnan-Carragher-Hyyipa-Riise, García-Gerrard-Alonos-Kewell, Morientes-Fowler, csere: Cissé, Hamann, Sissoko, Kromkamp, Dudek |
én azt mondom ha felépül Crouch , legalább a kispadon ott lesz. De remélem Alonso helyet Didi lesz a pályán,m ha Xabi tényleg nem játszik... |
Ja Xabi nem játszik, Crouch igen... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 4:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Nem tom holnap meccs előtt fel fogok e jönni, ezért tippem a kezdőre:
Reina, Finnan-Carragher-Hyyipa-Riise, García-Gerrard-Alonos-Kewell, Morientes-Fowler, csere: Cissé, Hamann, Sissoko, Kromkamp, Dudek |
én azt mondom ha felépül Crouch , legalább a kispadon ott lesz. De remélem Alonso helyet Didi lesz a pályán,m ha Xabi tényleg nem játszik... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 4:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Alonso nem játszik!!!!
combizom-húzódás
Nekem meg tippem a meccsre:
1-0-ra nyerünk,gólszerző GOD!!!
Ez tuti!!! _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 3:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tom holnap meccs előtt fel fogok e jönni, ezért tippem a kezdőre:
Reina, Finnan-Carragher-Hyyipa-Riise, García-Gerrard-Alonos-Kewell, Morientes-Fowler, csere: Cissé, Hamann, Sissoko, Kromkamp, Dudek _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 11:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Hát...sztem ha úgy játszunk mint az Arsenal ellen szerintem nyerhetünk...
nagyon remélem...tuti...
Meg kell őket verni!!!!Nem eshetünk ki az FAkupából...
Amúgy az Anfielden lesz a meccs? |
Jaja otthon játszunk  _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|