| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 3:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szép gól volt...De ettől még nem változott a véleményem...MOst talán kicsit motiváltabb, hajt is és még egy gólt is fejelt...Nah de mind1 én sohase leszek vele kibékülve...
A csapat is nagyon jól mozog, motiváltabbaknak tűnnek mint a mú, hajtanak, küzdenek csak így tovább!!!
GO REDS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 3:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vezetűűűnk!!! Remélem Crouch végleg elhallgattatta azokat akik fikázzák. Kurvajók vagyunk, látszik a srácokon h harcolnak, mindent megtesznek, ez a tűz hiányzott a chelsea ellen. Ha így folytatjuk akkor nem kérdés h továbbjutunk, az egy gond h a nagy igyekezet miatt kapkodnak is a játékosok, de ezt Rafa megoldja az öltözőben. Csak így tovább, és helyzete nem lesz a birkabaszóknak. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 2:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
szép volt crouch!
Mekkora gól...
Ezaz fiúk!Csak így tovább!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 2:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ennyi!!!! Peter Crouch is back! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 2:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ma nyerni kell, nincs mese oda kell baszni a magukat ördögöknek hívó orángutánoknak. Most visszavágunk, ez biztos.
COME ON YOU REDS!!!!!!!!!
NO SURRENDER!!!!! _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 2:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Reina, Riise, Carragher, Hyypia, Finnan, Gerrard, Hamann, Kewell, Sissoko, Crouch, Morientes
Subs - Dudek, Garcia, Cisse, Traore, Krompkamp.
Itt a mai csapat...Nem fűzök hozzá sok mindent, mert csalódott vagyok, hogy Cissé nem kezd...
De azért gyerünk gyerekek!!!GYŐZNI KELL!!!
GO REDS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 1:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
RED JÓL BESZÉLTÉL!
You 'll never walk alone!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 12:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
JA ÉS MÉG VALAMI!!!!!!!!
WHO THE FUCK ARE MAN.UNITED?????????!!!!!!!!!!!????
WHO THE FUCK ARE MAN.UNITED???!!!!!!!!!???????????????? _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 12:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
WALK ON,WALK ON!!!!!!!
ITT A NAP,AMELYRE VÁRTUNK!!!!!MOST VISSZAVÁGHATUNK A VERESÉGÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EMBEREK,AKI LIVERPOOLINAK ÉRZI MAGÁT AZ 5 PERCCEL A MECCS ELŐTT JÁTSZA LE A YNWA-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AHOGY RAFA MONDTA,MA 45 EZER TOROK LEORDÍTJA A TETŐT AZ ANFIELDRŐL ÉS A MÚÚÚÚÚÚÚSOK MEGTUDJÁK MI AZ,HOGY SZURKOLNI ÉS MI AZ A VÖRÖS POKOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EMLÉXEM,AMIKOR RIJÓ BEFEJELTE A 90.PERCBE AZT HITTEM FELROBBANOK,MEG HOGY GARY BUZI NEVILLE,HOGY MUTOGATOTT KI A SZURKOLÓINKNAK,MEG A MÚÚÚSOK,HOGY DUMÁLTAK NEKEM A SULIBA,NA MOST MINDEZÉRT VISSZAVÁGUNK NEKIK ÉS EZ FÁJDALMASABB LESZ NEKIK ,MINT NEKÜNK VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EMBEREK 13.25-KOR YNWA ÉS 30-KOR MINDENKI A TV ELÉ ÉS SZORÍTSUNK EGYÜTT AZ IGAZI VÖRÖSÖKNEK,ÉS ÜSSÜK KI A FASSSZOPÓÓÓÓ MANCHESTERT A GECIBE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO REDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 11:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
Bazzeg ma derbi van mi meg crouch-ot szídjuk???lethalál kérdéses ez a meccs. Ha ma meg ő lövi a győztes gólt akkor mindenki arról beszél h mekkora igazolás volt. Én se rajonok annyira crouchért de ma mindenkire szükség lehet.
YNWA |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 10:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Srácok...bocsi...de akármit mondtok Crouch még gólpasszokat sem tud adni, nem gólt lőni...
majd nézzetek meg nagyon figyelmesen egy meccset és nézzétek meg hogy a labdára sem tud ráfordulni
de nem akjarom szidni mert megint le leszek ordítva...
de örömmel vettem tudomásul, hogy másoknak is feltűnt h Crouch nem áll a helyzet magaslatán a fociban....
azért sztem lássuk be Cissé meg Morro jobb mint ő _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 10:24 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Ja. Meg múltkor azt mondta benítez h crouch nak a fő feladata nem a góllövés hanem hogy gólpasszokat adjon.Meg hogy meglátszott a hiánya az elmúlt meccseken mert elől a felpárbajok közül nagyon keveset nyertünk meg... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 12:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
Peter Crouch... kb. annyi gólt lőtt mint Cisse és Moro együtt... de semmi baj szidjuk csak az a faxxa! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 11:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| livman írta: | Crouch lehet hogy nyakigláb de ő is ugyanúgy a csapat tagja és inkább ne tegyünk rá megjegyzéseket,mert az szar neki.
Amúgy meg annak is örülnék ha morientes is rúgna,de sztem hípia rúgja az eggyiket...  |
Ja én sem csípem Crouch-ot hátha belelendül,ha meg nem úgyis elküldi Benítez, de ne mondjunk rá ilyeneket, hiszen hozzánk tartozik. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 10:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Crouch lehet hogy nyakigláb de ő is ugyanúgy a csapat tagja és inkább ne tegyünk rá megjegyzéseket,mert az szar neki.
Amúgy meg annak is örülnék ha morientes is rúgna,de sztem hípia rúgja az eggyiket...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|