Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 20, 2006 3:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fowler13 írta:
Hello!!!Nme tudjátok mikor sorsolják az FA-kupa következö fordulóját??

Ma fél háromkor. (Sky Sports és BBC2 élőben)

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 20, 2006 2:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!!!Nme tudjátok mikor sorsolják az FA-kupa következö fordulóját??
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 20, 2006 12:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Király,hogy nem tudott nyerni a Tottenham!
így jól le lesznek maradva...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 19, 2006 8:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A francba Sad

Köszi az infót. Reméltem hogy maradt az X Wink Rolling Eyes
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 19, 2006 8:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Természetesen nyert a cselszi. Lőttek egy potyagólt aztán kitámadott a Colchester és 3-1. Ha nem történik valami hihetetelen akkor Cselszi - Pool közül kerül ki a győztes.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 19, 2006 8:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mit csinált a cselzí??? 1-1et láttam de a végét nem...
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 19, 2006 7:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valószinüleg majd hétfőn sorsolnak. Amugy én elfogadnám a Bolton-West Ham győztesét, nem hiányzik most egy újabb kemény meccs. A Chelsea-t mindenképp szeretném ha elkerülnénk.

(amugy 59. percben Chelsea 1-1 Colchester Wink ) Cool )

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 19, 2006 4:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na ezt én sem tudom.DE mind1 kit kapunk verhetetlenek vagyunk!!!
DE írjon már ide is valaki!
Vissza az elejére
Fatalaa
Reserve

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 19, 2006 12:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

amúgy az FA negyeddöntőbe a West Ham - Bolton meccs győztesével játszunk Question

New York Knicks Fan
Go Reds
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 11:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

JÓ volt crouch! Rengeteg labdát lefejelt és gólt is rúgott!Én már morientest nagyon sajnálom.DE azért mert nem rúgott gólt sztem tök jól játszott ma.Kewell és sisokko volt egy kicsit halvány.Smith-t sajnálom de rafától tök rendes gesztus volt egyből jobbulsát kívánni.Azért hogy elfehéredett már...meg levegőt se kapott... Szegény... Sad

Már 3meccse nem kaptunk gólt.és két nagy riválist vertünk el.Csak így tovább és miénk lesz a bl meg aF.A. is!!!
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 11:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky....????most mi a bajod velem?Sad((
már töredelmes elnézést kértem a crouchos beszólás miatt...temeg odaírod h hát ez égő...meg kiröhögsz...
ma tényleg jó volt, de az eddig teljesítményre ez nem mondható el sztem...persze ma tényleg jóvolt...belátom....
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 9:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na sikerült Very Happy Megvertük a MU-t. Boldog vagyok Very Happy hmm a mocskok most visszakapták... Összességében jobbak voltunk az ellenfélnél! Megérdemeltük a győzelmet. Smith-t sajnálom, Riise nem tehet róla. Remélem a BL-ben is simán továbbjutunk.
GO REDS!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 8:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon jó a meccs beszámoló utolsó képe. Neville a földön ül a szurkolók meg szidják mint a bokrot Very Happy

Vazze, a Livorno-Inter meccsen az egyik Inter játékos tovább akarta tolni a labdát és rálépett a becsúszó Livorno játékos sípcsontjára Shocked Ember üvöltött mint a sakál, amin nem csodálkozom Sad Azért jutott eszembe megemlíteni, mert ugye Smithnek is eltört a lába... Ma úgy látszik ilyen meccsek vannak.
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 7:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért azt is vegyük hozzá, hogy Moro szinte minden meccset végigjátszik, Cissé meg a legjobb esetben kap 20-25 percet...
Vissza az elejére
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 7:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én pont Crouch fejelési stílusát szidtam a gól előtt Very Happy Bejött az ellen taktika. Általában ha nagyon szidok egy játékost, akkor az általában gólt szerez. Ez persze nem mindig jön össze de most nagyon Very Happy

Őszinte leszek: a csatáraink nincsenek valami hú de nagy formában, ami egy kicsit aggaszt. Moro és Cissé mióta nem rúgott gólt???

Anyway, győztünk, továbbjutottunk a MU ELBUKOTT!

És tudom hogy sokaknak nem leszek most szimpatikus de Smith sérülésére annyit: Isten nem ver bottal...

Kedden ütni kell a Benficát Very Happy

A középpálya jó volt a védelem is a csatárokkal kellene majd kezdeni valamit, vagy taktikailag vagy személyileg.
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 148, 149, 150  Következő
100 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.