| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Feb. 20, 2006 3:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Hello!!!Nme tudjátok mikor sorsolják az FA-kupa következö fordulóját?? |
Ma fél háromkor. (Sky Sports és BBC2 élőben) _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Feb. 20, 2006 2:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hello!!!Nme tudjátok mikor sorsolják az FA-kupa következö fordulóját?? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Feb. 20, 2006 12:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Király,hogy nem tudott nyerni a Tottenham!
így jól le lesznek maradva... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Feb. 19, 2006 8:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A francba
Köszi az infót. Reméltem hogy maradt az X  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Feb. 19, 2006 8:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Természetesen nyert a cselszi. Lőttek egy potyagólt aztán kitámadott a Colchester és 3-1. Ha nem történik valami hihetetelen akkor Cselszi - Pool közül kerül ki a győztes. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Feb. 19, 2006 8:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mit csinált a cselzí??? 1-1et láttam de a végét nem... _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Feb. 19, 2006 7:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Valószinüleg majd hétfőn sorsolnak. Amugy én elfogadnám a Bolton-West Ham győztesét, nem hiányzik most egy újabb kemény meccs. A Chelsea-t mindenképp szeretném ha elkerülnénk.
(amugy 59. percben Chelsea 1-1 Colchester ) ) _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Vas. Feb. 19, 2006 4:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na ezt én sem tudom.DE mind1 kit kapunk verhetetlenek vagyunk!!!
DE írjon már ide is valaki! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fatalaa Reserve
Csatlakozott: 2005.07.29. Péntek 23:17 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Vas. Feb. 19, 2006 12:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
amúgy az FA negyeddöntőbe a West Ham - Bolton meccs győztesével játszunk  _________________
New York Knicks Fan
Go Reds |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 11:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
JÓ volt crouch! Rengeteg labdát lefejelt és gólt is rúgott!Én már morientest nagyon sajnálom.DE azért mert nem rúgott gólt sztem tök jól játszott ma.Kewell és sisokko volt egy kicsit halvány.Smith-t sajnálom de rafától tök rendes gesztus volt egyből jobbulsát kívánni.Azért hogy elfehéredett már...meg levegőt se kapott... Szegény...
Már 3meccse nem kaptunk gólt.és két nagy riválist vertünk el.Csak így tovább és miénk lesz a bl meg aF.A. is!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 11:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kirky....????most mi a bajod velem? ((
már töredelmes elnézést kértem a crouchos beszólás miatt...temeg odaírod h hát ez égő...meg kiröhögsz...
ma tényleg jó volt, de az eddig teljesítményre ez nem mondható el sztem...persze ma tényleg jóvolt...belátom.... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 9:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na sikerült Megvertük a MU-t. Boldog vagyok hmm a mocskok most visszakapták... Összességében jobbak voltunk az ellenfélnél! Megérdemeltük a győzelmet. Smith-t sajnálom, Riise nem tehet róla. Remélem a BL-ben is simán továbbjutunk.
GO REDS! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 8:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon jó a meccs beszámoló utolsó képe. Neville a földön ül a szurkolók meg szidják mint a bokrot
Vazze, a Livorno-Inter meccsen az egyik Inter játékos tovább akarta tolni a labdát és rálépett a becsúszó Livorno játékos sípcsontjára Ember üvöltött mint a sakál, amin nem csodálkozom Azért jutott eszembe megemlíteni, mert ugye Smithnek is eltört a lába... Ma úgy látszik ilyen meccsek vannak. _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 7:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Azért azt is vegyük hozzá, hogy Moro szinte minden meccset végigjátszik, Cissé meg a legjobb esetben kap 20-25 percet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 7:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én pont Crouch fejelési stílusát szidtam a gól előtt Bejött az ellen taktika. Általában ha nagyon szidok egy játékost, akkor az általában gólt szerez. Ez persze nem mindig jön össze de most nagyon
Őszinte leszek: a csatáraink nincsenek valami hú de nagy formában, ami egy kicsit aggaszt. Moro és Cissé mióta nem rúgott gólt???
Anyway, győztünk, továbbjutottunk a MU ELBUKOTT!
És tudom hogy sokaknak nem leszek most szimpatikus de Smith sérülésére annyit: Isten nem ver bottal...
Kedden ütni kell a Benficát
A középpálya jó volt a védelem is a csatárokkal kellene majd kezdeni valamit, vagy taktikailag vagy személyileg. _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|