| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 5:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
összesen azt hiszem 8 nál jár... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fatalaa Reserve
Csatlakozott: 2005.07.29. Péntek 23:17 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Hétf. Feb. 20, 2006 11:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Klaj írta: | | Fatalaa írta: | | Klaj írta: | Hát az tény hogy ma nagyot alakított....és ügyi volt...gratulálunk neki...
és életemben először sajnáltam mikor vérzett a bucija:(
köszönjük peter... |
ezt várjuk tőle mióta ideigazolt
csak hozta a kötelezőt, és az a baj, hogy ha gólt lő azért ekkora dícséretet kap  |
egyébként h jobban belegondolok igazad van....egy csatárnak ez lenne a feladata..._P |
De értsétek már meg h Rafa se azt várja tőle h szórja a gólokat, hanem h segítsen a támadások építésében, még a pontrúgásoknál se az az elsőszámú érdeme h jól fejel, hanem az h ilyenkor min két védőt lefoglal, így több helye van a többieknek. Morientes, Cissé, és Fowler azok akiknek a gólokat kell lőniük. És akármit mondtok, Crouch már jó ideje jól játszik, és hasznosan, eleinte tényleg nem volt jó, de mostanra már beilleszkedett a csapatba |
igaz amit mondasz
de, olyan önző vagyok, hogy azt mondom, hogy az én verziómba is van igazság
amúgy meg tényleg jól játszik Crouch, csak tavaly nekünk is kettőt szórt be ha jól emlékszem, és ezért érdekes sztem, hogy most 4 gólnál jár _________________
New York Knicks Fan
Go Reds |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Feb. 19, 2006 7:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | Fatalaa írta: | | Klaj írta: | Hát az tény hogy ma nagyot alakított....és ügyi volt...gratulálunk neki...
köszönjük peter... |
csak hozta a kötelezőt, és az a baj, hogy ha gólt lő azért ekkora dícséretet kap  |
egyébként h jobban belegondolok igazad van....egy csatárnak ez lenne a feladata..._P |
De értsétek már meg h Rafa se azt várja tőle h szórja a gólokat, hanem h segítsen a támadások építésében, még a pontrúgásoknál se az az elsőszámú érdeme h jól fejel, hanem az h ilyenkor min két védőt lefoglal, így több helye van a többieknek. Morientes, Cissé, és Fowler azok akiknek a gólokat kell lőniük. És akármit mondtok, Crouch már jó ideje jól játszik, és hasznosan, eleinte tényleg nem volt jó, de mostanra már beilleszkedett a csapatba _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Feb. 19, 2006 10:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Fatalaa írta: | | Klaj írta: | Hát az tény hogy ma nagyot alakított....és ügyi volt...gratulálunk neki...
köszönjük peter... |
egyébként h jobban belegondolok igazad van....egy csatárnak ez lenne a feladata..._P _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fatalaa Reserve
Csatlakozott: 2005.07.29. Péntek 23:17 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Vas. Feb. 19, 2006 1:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Hát az tény hogy ma nagyot alakított....és ügyi volt...gratulálunk neki...
köszönjük peter... |
csak hozta a kötelezőt, és az a baj, hogy ha gólt lő azért ekkora dícséretet kap  _________________
New York Knicks Fan
Go Reds |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 11:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát az tény hogy ma nagyot alakított....és ügyi volt...gratulálunk neki...
köszönjük peter... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 9:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Végre, épp itt volt az ideje, hogy gólt lőjön és ezt most tényleg a legjobbkor tette. Remélem mostantól beindul a gólgyártás, de ezt az összes csatárunkra is értem...
Amikor vérzett a fejem megijedtem, de szerencsére nem lett komoly baja. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 8:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az én felfogásom szerint már bizonyatott , igen jól látod CSilla ... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 7:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Ideje volt már, hogy gólt lőtt...Amennyi lehetőséget már kapot...Az viszont biztos, hogy a legjobbkor és a legjobb ellenfélnek lőtte....Így megint 10 meccsig biztos a kezdőben a helye. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 7:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Megszületett az új Liverpool FC kedvenc. Akik eddig szidták, azok most már befoghatják a szájukat... az egyik legnagyobb rivális ellen szerzett győztes gólt és hősiesen viselkedett! Ő Peter Crouch a mi hősünk  |
Úgy érzem neked nagyon szimpi Crouch
Örültem hogy gólt rúgott. Ráfért már. Remélem most már tényleg beindul a gól gyártás mert másként nem lehet meccseket nyerni.
Azért amikor ömlött a fejéből a vér egy kicsit megijedtem.  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 6:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak annyi: Végre! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 6:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha észrevetéttek a riporter is már csak 'colos'-ként szólítja gólyalábat!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 5:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Megszületett az új Liverpool FC kedvenc. Akik eddig szidták, azok most már befoghatják a szájukat... az egyik legnagyobb rivális ellen szerzett győztes gólt és hősiesen viselkedett! Ő Peter Crouch a mi hősünk  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Feb. 13, 2006 6:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Mert Morot ő vitte oda és őt erőlteti...De ez már nem az a régi gyors Moro...sajnos... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Feb. 13, 2006 6:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
cissé Fowler lenne a legjobb kettős elöl és moro meg crouch a cserepadról beszálva bizonyíthatná hogy mire is képes. Sztem cissé kevés lehetőséget kap rafatól és ezért sincs annyira formába.
crouchhoz még annyit hogy a támadójátékunk is hagy kívánni valót magaután és ő nem olyan játékos aki egyedül elöl leköt 4 védőt. Kell mellé egy gyors játékos (cissé). Nem értem rafa mért nem jáccatja együtt őket is egy picit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|