| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | atez!melyik játékosokra gondolsz???mert sajnos csak részeket lláttam a meccsből...  |
Igazából mindenkire, elsősorban Luis Garcia, Morientes, riise se volt toppon, igazából csak carragher volt jó, meg sissoko jól rombolt amig le nem sérült. Ja, igen, még Hamann se volt olyan nagyon rossz, de ő is tud ennél sokkal többet _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a mai meccsben annyi a pozitivum, hogy a vasárnap adja a sport2 a mancity elleni meccsünket...  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
atez!melyik játékosokra gondolsz???mert sajnos csak részeket lláttam a meccsből...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én a gól miatt vagyok ideges...megint ilyen szar gólt kapni...így azért necces lesz a visszavágó, mert a védekezésünk az ok, de támadásan így, hogy gólt kell lőni...meglátjuk...nem igaz, hogy megint iszar szar hülye gólt kapunk...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ideges vagyok, és nem az eredmény miatt, hanem azért mert a második félidőben egy-két kivételtől eltekintve a csapat nem vette komolyan a meccset, ugy gondolták h kihuzzuk 0-0-val, aztán majd Anfield. Legalább most rájöttek h ez nem igy megy. Pár játékos magába szállhatna és elgondolkodhatna, mert ez igy nagyon nem volt frankó. És mégegyszer mondom, nem az eredmény számit, hanem a hozzáállás, ami nagyon nem volt jó. De mindegy mostmár, el kell felejteni, a visszavágón biztos javítanak a srácok. De amit kaptak az öltözőben Rafa-tól azt nem teszik zsebre, látszódott az arcán h szétbassza az ideg _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lélektelen játék, helyzet nélkül mind a két csapat, aztán utolsó percekben amatőr gólt kapunk. Ez van, nagyon nehéz lesz egyáltalán gól rúgni nekik. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem tudjátok mért érzem úgy, h nem vettük komolyan ezt a meccset???? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 10:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Sztem akár még egy egygólos vereség is belefér, nem fog összedőlni a világ, az Anfielden ugyis kettővel fogjuk verni őket minimum. Amugy én nem lepődtem meg Gerrard padozásán, kell neki egy kis pihi. Ma nélküle is tudunk jó eredményt elérni |
Akár. Mert bizony elég kiegyenlített a meccs, bár egy-két helyzetünk volt márr. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 8:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem akár még egy egygólos vereség is belefér, nem fog összedőlni a világ, az Anfielden ugyis kettővel fogjuk verni őket minimum. Amugy én nem lepődtem meg Gerrard padozásán, kell neki egy kis pihi. Ma nélküle is tudunk jó eredményt elérni _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 8:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Reina
Finann
Carragher
Hyypia
Riise
Garcia
Sissoko
Alonso
Kewell
Morientes
Fowler
Subs:
Dudek
Gerrard
Cisse
Crouch
Hamann
Traore
Warnock
Hát beszarok...Gerrard padon a Benfica ellen...  _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 8:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Meg ha a vetítés közben kikapcsoljátok az MSN-t akkor már simán jön és semmti nem recseg és nem akadozik egyáltalán! _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 8:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet, hogy én ehhez az egész WEBtv-s cucchoz hülye vagyok, de....
Én úgy értelmezem ezt az egészet, hogy minnél többen nézünk egy csatornát annál nagyobb az esély, hogy mindneki lássa is. Ezért nálam jobban értők ajánljanak valamit és mindneki nézze azt az adót és akkor lehet, hogy látunk is valamit. Csak egy javaslat. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 8:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
igazából nekem is, de jó lenne ha csatár is rúgna, azért irtam Petit _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 7:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hali! 2-0-át tippelek ide, Crouch és Hyypia. Remélem bejön az eredmény:D a gól nekem tökmind1 ki lövi! _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 7:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
2-1 ide  _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|