Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
atez!melyik játékosokra gondolsz???mert sajnos csak részeket lláttam a meccsből... Sad

Igazából mindenkire, elsősorban Luis Garcia, Morientes, riise se volt toppon, igazából csak carragher volt jó, meg sissoko jól rombolt amig le nem sérült. Ja, igen, még Hamann se volt olyan nagyon rossz, de ő is tud ennél sokkal többet

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a mai meccsben annyi a pozitivum, hogy a vasárnap adja a sport2 a mancity elleni meccsünket... Sad
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez!melyik játékosokra gondolsz???mert sajnos csak részeket lláttam a meccsből... Sad
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én a gól miatt vagyok ideges...megint ilyen szar gólt kapni...így azért necces lesz a visszavágó, mert a védekezésünk az ok, de támadásan így, hogy gólt kell lőni...meglátjuk...nem igaz, hogy megint iszar szar hülye gólt kapunk... Crying or Very sad
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ideges vagyok, és nem az eredmény miatt, hanem azért mert a második félidőben egy-két kivételtől eltekintve a csapat nem vette komolyan a meccset, ugy gondolták h kihuzzuk 0-0-val, aztán majd Anfield. Legalább most rájöttek h ez nem igy megy. Pár játékos magába szállhatna és elgondolkodhatna, mert ez igy nagyon nem volt frankó. És mégegyszer mondom, nem az eredmény számit, hanem a hozzáállás, ami nagyon nem volt jó. De mindegy mostmár, el kell felejteni, a visszavágón biztos javítanak a srácok. De amit kaptak az öltözőben Rafa-tól azt nem teszik zsebre, látszódott az arcán h szétbassza az ideg

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lélektelen játék, helyzet nélkül mind a két csapat, aztán utolsó percekben amatőr gólt kapunk. Ez van, nagyon nehéz lesz egyáltalán gól rúgni nekik.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 11:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem tudjátok mért érzem úgy, h nem vettük komolyan ezt a meccset????
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 10:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Sztem akár még egy egygólos vereség is belefér, nem fog összedőlni a világ, az Anfielden ugyis kettővel fogjuk verni őket minimum. Amugy én nem lepődtem meg Gerrard padozásán, kell neki egy kis pihi. Ma nélküle is tudunk jó eredményt elérni

Akár. Mert bizony elég kiegyenlített a meccs, bár egy-két helyzetünk volt márr.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 8:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sztem akár még egy egygólos vereség is belefér, nem fog összedőlni a világ, az Anfielden ugyis kettővel fogjuk verni őket minimum. Amugy én nem lepődtem meg Gerrard padozásán, kell neki egy kis pihi. Ma nélküle is tudunk jó eredményt elérni

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 8:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Reina

Finann
Carragher
Hyypia
Riise

Garcia
Sissoko
Alonso
Kewell

Morientes
Fowler

Subs:

Dudek
Gerrard
Cisse
Crouch
Hamann
Traore
Warnock

Hát beszarok...Gerrard padon a Benfica ellen... Shocked Shocked Shocked Shocked
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 8:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Meg ha a vetítés közben kikapcsoljátok az MSN-t akkor már simán jön és semmti nem recseg és nem akadozik egyáltalán!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 8:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehet, hogy én ehhez az egész WEBtv-s cucchoz hülye vagyok, de....
Én úgy értelmezem ezt az egészet, hogy minnél többen nézünk egy csatornát annál nagyobb az esély, hogy mindneki lássa is. Ezért nálam jobban értők ajánljanak valamit és mindneki nézze azt az adót és akkor lehet, hogy látunk is valamit. Csak egy javaslat.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 8:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

igazából nekem is, de jó lenne ha csatár is rúgna, azért irtam Petit
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 7:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali! 2-0-át tippelek ide, Crouch és Hyypia. Remélem bejön az eredmény:D a gól nekem tökmind1 ki lövi!
Red
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 7:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

2-1 ide Wink

LIVERPOOL FOREVER!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 148, 149, 150  Következő
98 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.