| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 8:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | | http://livefooty.doctor-serv.com elvileg itt lehet nézni a mai meccset. Az oldalt, unokatesóm mondta, csak nem tudott feljönni és beírni. Ő is itt nézte a tegnapi meccset és elmondása szerint jó. Én is ezen vok, és nekem is bejön eddig. |
kössz!!!...lehet h eccer az életbe sikerülni fog a meccsnézés a neten  |
ez tuti h adja most mondták be, ne nekem köszönd:) _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 8:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | http://livefooty.doctor-serv.com elvileg itt lehet nézni a mai meccset. Az oldalt, unokatesóm mondta, csak nem tudott feljönni és beírni. Ő is itt nézte a tegnapi meccset és elmondása szerint jó. Én is ezen vok, és nekem is bejön eddig. |
kössz!!!...lehet h eccer az életbe sikerülni fog a meccsnézés a neten  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 8:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
http://livefooty.doctor-serv.com elvileg itt lehet nézni a mai meccset. Az oldalt, unokatesóm mondta, csak nem tudott feljönni és beírni. Ő is itt nézte a tegnapi meccset és elmondása szerint jó. Én is ezen vok, és nekem is bejön eddig. _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 9:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | a meccset adja valami kínai, de az adót nem adja a szerver...
 |
Az király
Én a Koptalk radoiot hallgatom  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 9:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a meccset adja valami kínai, de az adót nem adja a szerver...
 _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 7:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | Klaj írta: | nemárr...
LFC5 lécci szóljál már ha tucc vmi adót vagy vmit...köszi |
A mai meccset sajnos nem közvetíti kínai, nincs műsoron.  |
Akkor mégiscsak marad a Livescore _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 7:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | nemárr...
LFC5 lécci szóljál már ha tucc vmi adót vagy vmit...köszi |
A mai meccset sajnos nem közvetíti kínai, nincs műsoron.  _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 2:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nemárr...
LFC5 lécci szóljál már ha tucc vmi adót vagy vmit...köszi _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 12:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát úgy néz ki, hogy a mai meccset nem adja egyetlen kínai sem legalábbis még nincs feltéve, hogy lesz Pool mecs, de délutánra hátha változik ez. Legfeljebb csak olvasni tudjuk majd de a remény hal meg utoljára!!! _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
macska73 Stylefan
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 9:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Haliho! nEM TUDOK FELMENNI A LAPRA, HELP pLEASE! _________________ macska |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 9:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hol lehet nézni?????????? _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 10:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Liverpool08 írta: | Sziasztok!!
Vki segitene,hogy kell elinditani,hogy nézhesem a meccset,mert nem tudom sehogy elinditani!!!!!Multkor még sikerült ,de most nem megy. |
csak kattints a linkre, akor el kell indulnia. Ha ugy se megy, akor nem tudom mi lehet a baj _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Liverpool08 Stylefan
Csatlakozott: 2006.02.16. Csütörtök 6:49 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Cegléd
|
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 10:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!
Vki segitene,hogy kell elinditani,hogy nézhesem a meccset,mert nem tudom sehogy elinditani!!!!!Multkor még sikerült ,de most nem megy. _________________ Go Red!!!Go Steven!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|