| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 7:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
GO BARCA!!!
A Cselzínek ma egy hatalmas pofont kell adni!!!
Szorítok a Barcának!!!
Kár hogy kikaptunk..mikro lesz a visszavágó,?? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 7:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Red írta: |
Én ezt másképp látom.Nekem szimpatikus a Barca és a cselzit nagyon utálom,úgyhogy én a Barcának szurkolok,hogy üssék ki ezt a szemét kékbandát!  |
Nekem nincs más lehetőségem, mert párom Barca drukker Meg a Barca szimpatikusabban játszik mint a kékek szvsz...
A tegnapi meccsel kapcsolatban:
A honlapon olvasott összefoglalóból azt szűrtem le, hogy piszok szar meccs lehetett, és undorító ami Momoval történt. Az utóbbi időben annyi alattomos, ronda sérülés történt, hogy ez már sok nekem...
Nem örültem neki hogy kikaptunk, de azt is láttam milyen felállással léptünk pályára. Szerintem annyira nem jó a Benfica, hogy 1 gól elég legyen ellenünk - főleg hazai pályán - ha tartani, vagy javítani akarják az eredményt. Optimista vagyok Azt hiszem  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 6:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát, nekem vegyes érzéseim vannak ezzel a chelsea dologgal. Én angolfoci-buzi vagyok, az elvakultabb fajtából, és alap h az angol csapatoknak mindig szurkolok (kivéve man utd, everton), de a chelseat nagyon megutáltam az utóbbi egy évben, ugyhogy leszarom akármi is lesz a vége, csak azt remélem, h jó meccsek lesznek mint tavaly. Amugy fata nem mondott hülyeséget, kisérteties a hasonlóság, de nem hinném h ugyanugy megnyernék a BL-t mint mi (az ugyanugyba nem számit a döntő eredménye). Amugy nem kell aggódni, továbbjutunk, a visszavágón ha olyan jól játszik a csapat ahogy tud, akor nem lesz gond. Ez viszont nem jelenti azt h nem lesz nehéz _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 6:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is gondban vok vele h kinek szurkoljak, mert mindkét csapatot utálom, igyekszem majd független maradni, remélem egy sokgólos jó meccset látok majd.
Poolra visszatérve, asszem sikerült lenyugodnom, Sissokot nagyon sajnálom, remélem nem nagyon komoly, a későbbiekben ez nem lesz kárára. A BL-ről meg annyit, h nyomni kell majd nagyon. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 5:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | Ha már szóbakerült a cselzi...
Szóval: Bármennyire is gyűlölöm őket, mégis ők jussanak tovább, mert az angolok mindenekelőtt!
Hogy őszinte legyek, nekem nem jön be a majomkodós barca-foci. Ilyen az, ha valaki megszállott angol(foci)-rajongó. |
Én ezt másképp látom.Nekem szimpatikus a Barca és a cselzit nagyon utálom,úgyhogy én a Barcának szurkolok,hogy üssék ki ezt a szemét kékbandát!  _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 4:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is így vagyok vele!
Jövőre a Világ Legerősebb Legjobb Bajnokságát kell megnyernünk!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 4:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha már szóbakerült a cselzi...
Szóval: Bármennyire is gyűlölöm őket, mégis ők jussanak tovább, mert az angolok mindenekelőtt!
Hogy őszinte legyek, nekem nem jön be a majomkodós barca-foci. Ilyen az, ha valaki megszállott angol(foci)-rajongó. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 4:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem se tetszik mikor döntetlenre játszunk, emiatt kaptunk már ki párszor...
A hasonlóság érdekes Fatalaa, de szerintem a Real most nagyon gyenge,
nekem az az érzésem,hogy bár még pár éve a spanyol csapatokat és a bajnokságot tartották királynak,most az angolok simán jobbak!
Ha tippelnem kéne a cselzi is simán kiveri a barcát.Más:
Itthon szerintem nem fogunk ráismerni annyira jól fognak játszani!
Csak bátran!!!! nekem az a halálom mikor óvatosan túlbiztosítva játszunk
átengedjük a kezdeményezést egy rosszabb csapatnak...
A góllövés egész idénybe aggasztó,ha máskor nem hát jövőre mindenképp meg kellene oldani,vagy olyan stratégia vagy( bár fáj a szívem mert imádom őket) új csatárok ,nincs mese!
Mit szóltok? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 3:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen én ettől féltem döntetlenre játszunk és kapunk egy gólt...
Otthon jók leszünk??? Az egy dolog h otthon nem kapunk ki de azt a gólt is csak nagy nehezen tudjuk belőni...kezdem elfogadtatni magammal a tényt hogy kiesünk...valahogy nem érzem h nyerhetnénk...hiába szeretném...nem megy _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fatalaa Reserve
Csatlakozott: 2005.07.29. Péntek 23:17 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 3:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nemtom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon kísérteties a hasonlóság a tavalyi bl-es liverpool, és a mostani bl-es arsenal között(tavaly mi a bajnokságban 5.ek lettünk, az arsenal most 5., mi tavaly bl-t nyertünk uyganilyen jó formával, az arsenal erre megverte a realt)
sztem érdekes a hasonlóság _________________
New York Knicks Fan
Go Reds |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 1:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Otthon tényleg jók vagyunk, de góllövéssel hadilábon állunk... Nem tudom, hogy mit kellene csinálni...1-0ra jók vagyunk otthon, de azzal még nem jutottunk tovább...
Mindenesetre nem kell siratni a csapatot, voltunk már nagyobb gödörben is és onnan is kijöttünk!Jó csapatunk van, nrm krll félteni őket, kiteszik majd a lelküket!!Lehet tényleg józanítólag jött ez a zakó, az is brnnr van, hogy tényleg rengeteg meccset játszottak már idén a srácok és ez benne van a lábakban...De hát ez van!Majd otthon javítunk!!
GO REDS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 1:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem bőven van esélyünk továbbjutni!
Otthon Királyok vagyunk!
Más dolog,hogy az egyik legkönyebb csapatot kaptuk(a Real Madrid után )
és hát ha rajtuk nem jutunk túl semmi keresnivalónk nincs a BL ben!
GO REDS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 9:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem szeretnék vészmadár lenni, de nem érzem azt, hogy legalább két góllal megverjük a Benfica-t. Igazából ebből a tizenöt csapatból senki ellen nem mernék biztosra fogadni ebben az állásban. Idegesítő, hogy igazi gólhelyzet nélkül tudtunk játszani 90 percig. A kapott gólt lehet amatőrnek, vagy bármi másnak nevezni, de akkor a támadójátékunkat milyen jelzővel illetjük!? Csak a kincstári optimizmusom maradt. Bízom a fiúkban, mert Liverpool szurkoló vagyok, többek között azért is, mert a vörösök soha nem adják fel és a végsőkig küzdenek! Szükség lesz arra a mentalitásra, ami tavaly segített az Olympiakosz ellen és segített a BL döntőben. Ami miatt szkeptikus vagyok, az éppen a tegnapi meccshez való hozzáállásunk. Törvényszerű volt, hogy gólt kapjunk ilyen felfogással. Talán jobb is, hogy kikaptunk, mintha egy gólnélküli döntetlennel kihúztuk volna. Így egyszerűbb lesz rendet tenni a fejekben...! Ezen a szinten már nincs gyenge csapat és nagyon ráfizet az, aki lenézi az ellenfelét! A Benfica nem egy világverő alakulat, de nem lett volna szabad lebecsülni őket. Ha kiesünk kiesünk, de haljunk meg szépen! Szebb napokat mindannyiótoknak! _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 12:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
A fociban az ilyen meccsek a legidegesítőbbek. Ha még nem is foglalkozna a csapat hozzáállásával a ember, akkor is ez röhejes és idegtépő.
Az utóbbi időben ha kikapunk, rendre az uccsó öt percben kapjuk a gólt. Valószínű, hogy a BL-fináléra kaptunk egy jóadag szerencsét, aztán többet nem. Bár ez egy borzasztó amatőr gól volt, az tuti. sajnos nehezen hiszem azt,, hogy csak úgy secperc alatt kettőt bevágunk az Anfielden. Itt még az egyenlítés is nehéz lesz. Ha Rafa nem teszi helyre a srácokat egy hét alatt, akkor asszem goodbye Paris! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Feb. 22, 2006 12:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi!Hát sajna ez a vereség nagyon nem hiányzott...Na mindegy lesz ez még így se, 1 gól nem sok, rem le tudjuk dolgozni és továbbmegyünk!
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|