| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 7:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Holnap azért kellene a győzelem...Szerintem sima 2-0 lesz és God illetve Cissé vágják majd a gólokat...
Nem lesz könnyű meccs, de hozni fogjuk, mert jó csapatunk van!
Gyerünk fiúk!GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 5:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| livman írta: | De hétfő meg már munka nap.Maradjunk a szombat 18:00 órában  |
jó, de nem sok embernek van munkája még este 9kor is. Amúgy meg az igazi szurkernek nem számit egy ilyen apróság. De tényleg, a szombat 18:00 a lehető legjobb időpont _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 5:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De hétfő meg már munka nap.Maradjunk a szombat 18:00 órában  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 5:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| livman írta: | Azért ilyenkor van mert az embereknek ez a szórakozásuk.Karácsonykor is azért játszanak többet mert olyankor az emberek nem dolgoznak.a 13:15 az már ilyen legendává vált az angol fociban.Akkor már mindig kezdenek.
Elverjük a blackburn-t!!! |
Az igaz amiit mondasz, de a drukkerek nem szeretik ezt az időpontot. Elsősorban az időeltolódás miatt ott valójában 12:15-kor kezdődik, és saját tapasztalatból mondom (11:30 by rtl klub), h délután 3 előtt nem lehet igazán jó hangulatot csinálni, pedig egy focimeccsen a hangulat a legfontosabb. Ezért olyan jók például a hétfő esti meccsek _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 1:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| livman írta: | Abban nem lesz kétségem.Elverjük őket.
Szerintem 1:0 vagy 2:1 lesz! |
Sztem 2:1 biztosan nem lesz, hiszen az Anfelden lehetetlen gólt lőni...és ennek így is kell maradnia  _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 1:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Abban nem lesz kétségem.Elverjük őket.
Szerintem 1:0 vagy 2:1 lesz! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 1:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Holnap nem lesz könnyű a City ellen. Nagyon kell koncentrálni, és annak örülök,hogy legalább a bajnokságban nem játszunk a 0-0ra,mert itt ugyebár minden pont aranyat érhet. Gerrard rendeben van, örülök,hogy fog tudni játszani,ő biztos a maximumot fogja nyújtani és remélem a többiek is.
GO REDS! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 11:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jujj Boccs mindnekinek!Félre írtam.DE a blackburnt is elvernénk.
Elverjük a city-t!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 10:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Blackburn????  _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 9:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Azért ilyenkor van mert az embereknek ez a szórakozásuk.Karácsonykor is azért játszanak többet mert olyankor az emberek nem dolgoznak.a 13:15 az már ilyen legendává vált az angol fociban.Akkor már mindig kezdenek.
Elverjük a blackburn-t!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Feb. 24, 2006 8:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is pont korrigáltam magam, azért köszi  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Feb. 24, 2006 8:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Holnapután lesz a meccs vasárnap!
13.15 sport 2 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Feb. 24, 2006 8:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vasárnap a Sport2 adja a meccset. De jó
Hmmm...
Üti a Fehérvár-Fradit
Jaj nem Elszámoltam magam, pont vége lesz annak a pool meccs kezdetéig Na ezt már szeretem
Azért az angolok se normálisak hogy ilyen korán kezdenek. Nekik csak fél egy körül lesz amikor elkezdődik... _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Pént. Feb. 24, 2006 8:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| CSak tudják pótolni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Pént. Feb. 24, 2006 8:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hahó!
Piszkosul örültem a Chelsea vereségének, bár a Barca nem volt nagy formában csak a végén.
Eléggé elszontyolodtam Momo sérülése miatt. Szegény srác. Emlékszem amikor egyszer hoki meccsen voltunk, az egyik Fradi játékosnak belenyomták a szemébe a hoki ütőt és és leszakadt a retinája vagy valami ilyesmi volt. Elég csúnya látvány volt
Holnap Manchester City ellen mérkőzünk? Carra hiánya nagyon aggaszt, remélem Agger és Traore megfelelően fogja pótolni. _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|