Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 8:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eddig nem rossz. Cisse, Kewell játéka tetszik. Gerrard hozza azokat a kitűnő labdákat amiket megszoktunk tőle. Kicsit Fowler és Crouch ponttatlanabb, de Robbie többet visszajár és ez sem egy rossz húzás. Remélem meg lesz az első gól és akkor ebből egy nagyobb arányú győzelem is lehet. Charlton alig bírja még a labdát is megtartani, mi meg időnként egész nagy nyomás alatt tartjuk őket. Mindent bele Exclamation Exclamation
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 8:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eddig szörnyű ez a teljesítmény... talán Kewell akit ki lehetne emelni, meg Sami... Nincs olyan emberünk aki rendesen be tudná adni a labdát... elég nyugtalanító játék, de úgyis nyerünk, Rafa mester összekapja a srácokat a szünetben!
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 8:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Milyen az összeállitás??????
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 8:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de nagyon az az érzésem, hogy Cissé 45 perc alatt többet volt veszélyes a kapura, mint Moro az elmúlt 3 mérkőzésén...De lehet én érzem megint rosszul...abban tuti igazatok lesz, hogy idűáig ő se rúgott gólt...
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 5:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sztem simán nyerünk, kizárt h a Charlton még egyszer legyőzzön. Az Anfielden nagyon jók vagyunk, sztem 2-0 ide Fowler, és nando goljaival

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 12:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na jah, idén az Anfield szinte bevehetetlen...
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 11:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak elverjük a Charltont.Meg otthon is játszunk...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 03, 2006 6:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem meglesz.Crouch-Fowler csatársor elöl, Moro a kispadon Cissé szokás szerint még a keretben se lesz sztem...Mindegy mostmár megígérem, hogy nem foglalkozok többet vele...
Remélem Agger megint játszani fog!Finnan úgy néz ki, hogy kihagyja a meccset, Kromkamp majd helyettesíti és a szakértők így Luis-t várják a jobb szélre...
Meglátjuk, de nagyon kell ez a meccs!Csak úgy mint mindegyik... Razz
GO REDS!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 03, 2006 4:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

holnap remélem visszavágunk a Charltonnak... az a 2-0 nagyon fájó volt. Remélem megszórjuk őket...
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 26, 2006 7:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!
Hát én egyáltalán nem vagyok megelégedve a mai meccsel. Az wgy dolog,hogy nyertünk ennek örülük is, de már megint csak egy nyögvenyelős győzelem volt. Nem pártol a csatárain mellé a szerencse, a helyzeteinket folyamatosan kihagyjuk, ez a Benfica ellen kevés lesz. Rúgni kell a gólokat,ha tovább akarunk jutni!
Gerrard-dal elégedett voltam, ő a szíve a csapatnak, ő a kulcsember, ha pályán van másként játszunk. Kewell fejlődik, az utóbbi meccseken jól játszik, nem kezd bele olyan cselezésekbe, mint régebben,hogy nem jött ki belőlük jól. Reina-t is megdicsérem, tényleg nem sokan fogták volna azt a lövést. De a 3 pont megvan, most 1 hét pihenő aztán folytathatjuk!
GO REDS!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 26, 2006 7:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Győztünk, és szerintem nem játszottunk rosszul. Főleg az első félidőben. Olyan jó kis rövid passzokkal játszottuk ki a cityt hogy én csak néztem Smile

Kewellnél ideje volt hogy gólt rúgjon... Amúgy sok mindent nem csinált szerintem...

Moron ki vagyok akadva. Küzd hajt, de hogy képtelen a kapu előtt rendesen eltalálni a labdát ezt nehezen emésztem. Főleg hogy az egyik kedvenc játékosom Sad Olyan jó lenne ha jól menne neki és nem csak a passzokat és a küzdést illetően.
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 26, 2006 5:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na nyertünk....Very Happy
királyak vagyunk már megint...
Kewell és Sztivi a meccs emberer...Crouch fejlődik 1 cseppet...
de elég nehezen kiszenvedwett győzelem volt...sajna
a Benfica ellen ez nem lesz elég...hát még majd ha a Barcával kell jáccani(mer a cselszki kiesik)
na csátok:D
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 26, 2006 4:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cissét nem szidnám, mert ő a kedvencem!!! Laughing De mikor nem ment neki szidtam őt is...De elismertem, hogy Crocuh jól mozgott, pedig nem szeretem, de tényleg jó volt...De Moronál semmi pozitívumot nem láttam ma, mintahogy mostanában és azért az szembetűnő volt, hogy amikor lehozta Benítez Crouchot a szurkolók kifütyülték, hogy miért nem Morot hozza le...
Vissza az elejére
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 26, 2006 4:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most ugyanazat elkezded amit múltkor crouchal csinált mindenki??? Szégyen ,komolyan mondom.Így támogatsz egy liverpoolos játékost!Szerintem ma is jól játszott.Lehet hogy nem lőtt gólt de visszament középpályára a labdáért a kényszerítők egy részében is benne volt,lefejelte a labdákat .Csak nem jön össze neki a gól.DE azzal hogy szidod azzal nem segítesz neki sokat.ÉS lehet h cissé se tudna gólt lőni.Akkor meg úgyis őt szidnád szóval tök mind1.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 26, 2006 4:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szép volt fiúk!Kiszenvedtük!!! Laughing Nem, sokkal jobbak voltunk,csak megint nem tudtuk belőni azt a fránya 2. gólt...
Nagyon jól mozgott Agger és Jancsi!Ma el kell ismernem Crouch is jó volt.
Kewell a gólig nagyon eltűnt, utána viszont élvezte a játékot és ment is neki...
A védősor szokás szerint fantasztikus, Reina amit kellett védett, a középpálya is jó volt, talán nem is baj, hogy Xabi pihent egy kicsit és remélem nem súlyos a sérülése.
Moro viszont megint egy nagy rakás ****...nem értem minek erőlteti Benítez...nagyon rossz volt...Bár nem kedvelem még mindig de mindenképp el kell ismernem, hogy ma Crouch jól mozgott és a kapura is veszélyes volt VÉGRE!de Moro abszólut impotens játékot játszik, kapura veszélytelen...
Mostmár tényleg azt kívánom a Cissének, hogy ha van esze menjen el innen nyáron és fusson be egy nagy karriert, mert itt nem kap bizonyítási lehetőséget sajnos... Crying or Very sad
A lényeg: megint nyertünk, szép volt fiúk!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 148, 149, 150  Következő
93 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.