| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Márc. 06, 2006 8:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Benítez azt nyilatkozta, hogy Luis kezdeni fog a Benfica ellen és csak pihentette a charlton ellen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Vas. Márc. 05, 2006 9:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Még szerencse hogy ilyen sok középpályásunk van és lehet pótolni sisokko-t!Luis Garci ával mi van?Sérült? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Márc. 05, 2006 4:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Benfica elleni meccs meglesz 2-0-val...nagyon remélem...nagyon kell, hogy továbbjussunk...
Sissoko azt nyilatkozta, hogy még ebben a szezonban fog játszani!!!  |
és hogy szeretne vagy a bl vagy az fa kupa döntőben viszsatérni... sok sikert hozzá Momo! ehhez persze a csapat teljesítménye is kell. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Vas. Márc. 05, 2006 4:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Benfica elleni meccs meglesz 2-0-val...nagyon remélem...nagyon kell, hogy továbbjussunk...
Sissoko azt nyilatkozta, hogy még ebben a szezonban fog játszani!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Márc. 05, 2006 1:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A tavalyi Bl mentelés után számomra elképzelhetetlen, hogy idén ne védjük meg a címünket, de naggyon furcsa lenne ha kiesnénk... de nem fogunk! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Márc. 05, 2006 12:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A benfica ellen összeszedik magukat! Nyerünk! Muszáj!
Go REDS! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Márc. 05, 2006 10:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hű...srácok...
én egész meccs alatt arra gondoltam, hogy ez a Benfica ellen nem lesz elég....
3 csatár és nincs gól...ez már kész...huhh kivagyok....
na persze a Fowleré szabályos volt, de a kis köccsentő rozmárok nem adták meg...
jujj...azért én szurkolok a sárcoknak...
nyerjenek már...csak ezt kérem nőnapra, meg sztem a töbib poolos csaj is
GO REDS!
SZTIVI FOREVÖR! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Vas. Márc. 05, 2006 3:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Én bizakodó vagyok. Ilyenkor nehéz igazán jól focizni, mert alapból a hét közepe lyukas volta válogatott meccsek/utazás miatt. Közben meg jövő héten ott a Benfica elleni meccs. Ami mindenki fejében ott van, mnidenki arra gondol még ha erre utasítást is kap, hogy ne gondoljon. Tudat alatt már arra vannak hangolva. Nagy a készülődés, nagy az elvárás főleg így címvédőként. Szóval én még ezt a mai napot meg tudom bocsátani, ha szerdán meg győzünk. És miért ne győzhetnénk akár több góllal is. Nem egy nagy szám a portugál csapat, de az biztos, hogy bunker foci lesz. Meg fogjuk oldani. Go REDS!! Hyypia viszont megsérült, nem tudni mi lesz vele. Holnap derül ki pontosan.  |
Csak addig játszanak bunkerfocit, amig az első negyedórában nem rámolunk be nekik hármat... a tegnapi meccs bosszantó volt, de ennél többet nem tehetünk, szereztünk egy gólt és nem kaptunk... Amúgy Cisse nem volt rossz, csak a tipikus Cisse játékot hozta... Látványos , gyors dolgok ám teljesen haszontalanul... Ideális jobbszél jelenleg a Finnan-Kromkamp kettős, csatároknál meg Crouch - Fowler, csak hát ugye a Rafa rotaciós rendszer. Ma bejöhetett volna, sajna nem jött össze. Tudom, nem vagyok a Liverpool edzője(bármennyire is szeretnék de szerintem Cisse-vel annyit kellene csinálni, h egy hónapon keresztül napi 5-8 órában csak a beadást gyakorolná és akkor hasznossá válhatna a jobbszélen, de nagyon. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Márc. 05, 2006 12:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én az összeállításnak végre örülök. Ennyit tesz hogy lehet játszatni Cisse-t, meg Robbie-t, na meg Crouchot is egyszerre. Itt csak a helyzetkihasználás volt ami gáz. Sajna az utóbbi időben elég pesszimista vagyok a csapattal kapcsolatban, de remélem szerdán nem lesz gond. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 11:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Fél szemmel néztem csak a meccset de ez az a nap volt amikor semmi sem akart összejönni, legalábbis nekem ez tűnt ki. 3 csatárral támadtunk és no gól, ez kicsit elszomorító
Úgy a játékkal gond nem volt szvsz, de mint mondtam nem teljes figyelemmel követtem az eseményeket.
Sajnáltam Robbiet amiért nem adták meg a gólját. _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 11:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én bizakodó vagyok. Ilyenkor nehéz igazán jól focizni, mert alapból a hét közepe lyukas volta válogatott meccsek/utazás miatt. Közben meg jövő héten ott a Benfica elleni meccs. Ami mindenki fejében ott van, mnidenki arra gondol még ha erre utasítást is kap, hogy ne gondoljon. Tudat alatt már arra vannak hangolva. Nagy a készülődés, nagy az elvárás főleg így címvédőként. Szóval én még ezt a mai napot meg tudom bocsátani, ha szerdán meg győzünk. És miért ne győzhetnénk akár több góllal is. Nem egy nagy szám a portugál csapat, de az biztos, hogy bunker foci lesz. Meg fogjuk oldani. Go REDS!! Hyypia viszont megsérült, nem tudni mi lesz vele. Holnap derül ki pontosan.  _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 9:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem is tudom igazán kire haragudjak. A fasszopó bíróra, aki szimpatizált a mocskos cockney-kal, v az impotens támadójátékonkra? Inkább az utóbbi, mert már megszokhattuk h a kurva londoniak más megitélés alá kerülnek. Engem leginkább az idegesít, h képtelenek vagyunk gólt lőni, a játékosok eljutnak a tizenhatosig, és ott megáll a tudomány. Nem tudunk mit kezdeni egy jól felállt védelemmel, ami rossz jel, mert a Benfica biztos bekkelni fog. 3 4 nap alatt nem lehet csodát tenni, de azért nem ártana, merti itt nagy változásokra lesz szükség, ha továb akarunk jutni. Az meg a másik dolog h igy nehezn fogjuk beérni a mu-t, ha hétfőn nyernek, akor sztem baszhatjuk a második helyet. De akármi legyen, nem adjuk fel COME ON YOU REDS!!!! _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 9:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hűűűűűűűű...Erről a meccsről nehéz pozitívumot mondani...Ez tényleg olyasmi meccs volt, mint ami majd vár ránk szerdán és ott nem lesz elég ez az eredmény...Helyzeteink megvoltak(Cissének 3), de nem éltünk vele, nem adtak meg 3egy szabályost gólt, de ezenkívül sokkal többet kellett volna csinálni...Na de mindegy, ez van...
Tudom most le fogtok hurrogni, de nekem akkor is Cissé volt az egyedüli pozitívum a mai estében, végre láthattam játszani és bizony nagyon jól omzgott a szélem, ám csatár létére ő se rúgott gólt...pedig ő legalább elmozgott és voltak lehetőségei, csak nem élt vele... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 9:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez most már vicces. Fowlernek soha nem lesz már érvényes gólja?? Illetve van már kettő is, de a cselszi csicska játékvezetők nem adják meg.  _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 8:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Milyen az összeállitás?????? |
Reina, Kromkamp, Traore, Hyypia, Carragher, Hamann, Gerrard, Kewell, Cisse, Fowler, Crouch _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|