Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 5:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Srácok, mi lenne ha nem lenne folyton owen a téma, mert már kezd unalmas lenni. Annó elment, még nem jött vissza, és ami azt illeti, most a legapróbb gondunk is nagyobb annál h owen épp miért nincs itt. Majd nyáron az igazolási időszakban elő lehet ezt a témát megint venni, addig semmi értelme ennek az álmodozásnak.

Amugy sztem a védelem a szokásos lesz, kewell a kispadra kerül, és helyén a baloldali középpályán lesz majd riise, belül xabi, és stevie, jobboldalt luis, elől meg crouch és cissé. Fowler most azért nem lenne jó ötlet a kezdőbe, mert nem tudná tartani azt az iramot amit az arsenal diktál, akárcsak hamann.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 4:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

StevieTheGod írta:
Itt van magyarúl!!

sajnos ki kellett törölnöm a hsz-ed mielött megdorgálnak érte minket!!!!!
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 4:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha én állítanám össze a csapatot akkor:
Reina
Warnock, Hyypia, Carragher, Finnan
Kewell, ALonso, Gerrard, Kromkamp
Fowler, Crouch

cserék: Moro, Dudek, Garcia, Traore, Didi
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 4:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Első összeállításodat esetleg úgy tudnám elképzelni, hogy 3-2-2-1-2-ben, de akkor sztem a széleket nem tudnánk bejátszani.

Nálam Traoré előbb van, mint Warnock, Rafa mesternél nem...De bízok benne, hogy győztes csapatot fog a pályára küldeni!
Vissza az elejére
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 3:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vagy ha sérült akkor
Finnan-Carra-Kromkramp-Traure
Gerrard-Alonso
Cissé Kewell
Fowler-Moro v krucs
Vissza az elejére
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 3:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti én meg így kezdetném!!
Finnan-Carra-Agger(ha most nem sérült)-Krompkramp
Gerrard-Alonso-Kewell
Cissé
Kráucs-Fowler Laughing Laughing
GO REDS!!
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 3:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sztem Benítez rájött, hogy nem kell erőltetni Morientest és Fowler-Crouch lesz elöl.Cissé szerintem megint csak kispados már szokás szerint... Confused
Sztem a várható kezdő: Reina - Finnan, Carra, Sami, Warnock - Luis, Gerrard, Xabi, Kewell - Crouch, Fowler

Akiket én küldenék ki, de tuti, hogy nem így lesz... Laughing
Reina - Finnan, Carra, Sami, Traoré - Kromkamp, Gerrard, Xabi, Kewell - Cissé, Fowler

Na ez a csapat ami tuti nem lesz... Shocked
Mindegy bízok Benítez mesterben, hogy kitalál valamit és nyerünk!
GO REDS!!!
Owen Come Back!!!
Vissza az elejére
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 3:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt van magyarúl!!
Vissza az elejére
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 3:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Remélem visszajön Owen és elmegy kráucs!!
De most mindennél fontosabb az arsenal elleni győzelem!!Remélem sikerül és Cissé-Fowler kezdő lesz!!
GO GO REDS!! Very Happy
Vissza az elejére
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 3:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GERRARD: I'D LOVE OWEN BACK

Liverpool captain Steven Gerrard wants Michael Owen to return to Anfield.
England striker Owen, who quit Liverpool to join Real Madrid in August 2004, joined Newcastle a year later in a £17million deal.
The 26-year-old had made no secret of his desire to return to Anfield before moving to St James' Park.
"I know Michael Owen wanted to come here," Gerrard told the Sunday Times. "I have got a good enough relationship with him to know that.
"That he didn't was down to Liverpool not making it happen, rather than Michael not wanting to come."
Liverpool have scored only eight times in their past 13 matches, with their strikers managing just two goals this year.
Gerrard led Liverpool to their fifth European Cup success last season, but the club bowed out of the Champions League to Benfica on Wednesday, losing 3-0 on aggregate.
"It's difficult for me to say what difference he might have made the other night, but Michael Owen scores goals," said Gerrard. "Domestically, in Europe and at international level he has proved that.
"Someone asked me after Wednesday's game if I would like him back, and it's a silly question ... of course I would love to have him back."
Gerrard believes the return of Owen, who scored 158 goals in seven years with Liverpool, could help get the best out of Peter Crouch.
"Statistics don't lie," said Gerrard. "I'm not going to disguise the fact that we need a poacher. The problem we have got is obvious.
"Peter has never been prolific, and I don't think he is ever going to be. He's a target man, you will only get the maximum out of him if you play him alongside a prolific striker, and we have not got one at the moment." Confused
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 12:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A ma délutáni meccs nagyon nehéz lesz...De ha úgy tudunk játszani, mint ahogy otthon játszottunk az arsenal ellen, akkor meglehet...Meg kell próbálni, mert ha sikerülne most nyerni, akkor talán már biztos, hogy az első négyben benne leszünk...
Gyerünk fiúk!!!
GO REDS!!!
Vissza az elejére
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 11, 2006 9:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ami azt illeti én nem törtem össze annyira, hogy kiestünk, sokkal jobban bosszant hogy mostanában impotensek a csatáraink. Rafa helyébe a nyáron átgondolnám kit érdemes megtartani és kit nem...

Olvastam a honlapon hogy "jól játszottunk de be kellett volna lőni a helyzeteket és szerencsénk se volt" Rolling Eyes Néha lehet nem szerencséje egy csapatnak, de ha a csatárok nem alakítanak elől az nem szerencse kérdése.

Félek a holnapi Arsenal elleni meccstől. Először is mert az ágyusok vissza akarnak majd vágni a múltkoriért, fel vannak tüzelve, mert kiütötték a Realt és otthon játszanak.

Nálunk mi van? Bizonyítási vágy a szurkolók felé, ami csak görcsössé teszi őket... Confused
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 10, 2006 6:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát igen...
a beszólogatások....én is büszke vagyok rájuk...akkor is ha a Westbromtól kapőnánk ki 1000:0ra
az tuti h az Arsenal elleni meccs durva lesz...
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 9:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

When you walk through a storm
hold your hed up high
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm is golden sky
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never,ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never,ever walk alone.
Hallgassátok meg!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 8:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lassan eltelik egy nap és kezdem elfogadni, hogy sajnos ez van. Kiestünk a BLből ami alapjában nem akkora tragédia, de....
Címvédők voltunk azért illett volna 4be kerülni és nem lett volna egy lehetetlen küldetés.
Nem értem, hogy a játékosok miért nem a valóságot nyilatkozzák le ?? Gerrard azt mnodta, hogy nem adjuk magunkat könnyen, harcolni fogunk. Lehet, hogy harcoltak a fiúk, de nekem ez még mindig úgy jön le, hogy igen is könnyen adtuk magunkat.
Mindegy ez van. Ha a tavalyi sikereknél maximálisan a csapat mellett voltunk akkor az a minimum, hogy msot is ezt tesszük. Ahogy már mindenki írta tényleg mindenben megfog mutatkozni, hogy nem mi leszünk a BL győztesei. A csappból már nem a Pool fog folyni. S1 S2 is gondolom mérsékli a meccseket. De mi akkor is kitartunk, ha kell végig szenvedjük webtvvel. De ott leszünk. Ismerős az is, hogy mindnekit baszogatnak, hogy kiesett a Pool. Ma ezt velem real cselszi bayern inter és milán "szurkolók" tették meg. Feltettek egy kérdést is. Most büszke vagy a csapatra?? Embarassed Nem tudom mit vártak, talán, hogy nem??
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 148, 149, 150  Következő
85 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.