Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
wanted
Stylefan

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 10:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Nem vagyok megelégedve. Az első félidőben nagyon pocsékul játszottunk, nem értették meg egymást, a labdát eladtuk, passzok pontatlanok voltak, mintha nem is a Liverpool játszott volna. Második félidő: támatgattunk,de a kontrákból mázli hogy nem kaptunk gólt...Stivie szép passzt adott García jól fejelt...gondoltam ilyenkor simán bevarrunk mégegyet és nyerünk...erre meg...Alonso hülyesége...Gerrardot nem bántom, előfordul, ő még sohasem hibázott, előfordul...Majd a kövi meccsen bizonyításképp 200%ot nyújt és lő vagy 3 gólt:) a Következő meccsek már nyerhetők nincsenek nagyon nagy csapatok. Szerda Fulham, vissza kell vágni, Vasárnap Newcastle... meglehet a 2ik hely a MU talizik a Chelseával, az Arsenallal meg a Totthenhammel...botlani fog...
Kezdő 11ről nem mondanék véleményt...
GO REDS!

Persze, egyetértek, de azért Alonsot sem szabad bántani, nem ő miatta kaptunk ki! Rossz ütemben érkezett, ez is megesik, és valljuk be, ő sem az az ember, aki mindig benne van az ilyenekben! De Gerrardot sem bántom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 9:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én azt hittem, az eddig is regisztrálós volt Confused Saját magukat járatják le a primitív szemetek.

You'll never walk alone!!

jó éjt! Smile
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 8:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha kikapnak a balfasz mancsok a ruszkiktól, mi is megyünk beszólni a hírekhez való hozzászólásoknál?
Én csak azt nem értem mi a fasznak élvezik ezt. Asszem regisztrálós lesz a hosszászólás, mert unni kezdjük a beszólogatást.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 8:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
ezt még meg kell emésztenem... félidőben Benitez szerintem hasonlókat mondhatott Luisnak és sztem hasznosan is játszott, gólt is szerzett, dehát nekünk egyszer van szerencsénk és akkor is elbaltázzuk... Alonsot nem is értem mért állította ki ez a mélyentisztelt sporttárs, én úgy vettem észre h elcsúszott Alonso... és nem véletlenül maradt ott sokáig és fogadni mernék, h nyilatkozni is fog erről, bár ehhez nem kell nagy jóstehetség.

Kirky, szerintem jogos volt a lap, ott se volt a labda egyértelműen a lábára csúszott. Már a meccs elején lehetett látni hogy Alonso a szokásosnál sokkalta idegesebb. Butaságot csinált.

Azt is hozzáteszem, hogy az első félidőben és a második félidő második felében eléggé az ágyusok felé irányultak a sípolások. Amit nekünk nem fújt le - Garciába beleléptek - azt fordított szitunál szó nélkül lefújta, pedig Luis csak vállal lökött szvsz.

Tudom sokan véditek Crouch-ot, de nekem ma nagyon bedurrant az agyam rá. Minden passza szinte a saját kapunk felé irányult. Ha legalább visszapasszol és megpróbál lefordulni a védőjéről, elindul a kapu felé de nem! Impotens szar, ötlettelen játék, de ez a kifejezés az egész csapatra jellemző volt. Ha a csatárok nem futnak, nem helyezkednek hogy a büdös francba akarnak gólt rúgni. Saját magunkat vertük meg. Egyébként meg Henry első gólja nagyon szép volt, ők most vannak lendületben.

Gerrard gólpasszán meg majdnem elsírtam magam. Mit várjunk ha még Stevie is ilyeneket produkál??? Sad Sad Sad Sad Sad

Amíg elölre nem tud Benitez kitalálni valamit, addig szarban vagyunk, méghozzá nem is kicsiben. A csatárok fogták az Arsenal védőit és nem fordítva.

Én mérges vagyok és csalódott, mert nem láttam a tüzet a fiúkban. Ilyen rosszul még nem játszottunk idén... de lehet a Charlton ellen amikor kikaptunk de azt nem láttam... Sad
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 8:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem vagyok megelégedve. Az első félidőben nagyon pocsékul játszottunk, nem értették meg egymást, a labdát eladtuk, passzok pontatlanok voltak, mintha nem is a Liverpool játszott volna. Második félidő: támatgattunk,de a kontrákból mázli hogy nem kaptunk gólt...Stivie szép passzt adott García jól fejelt...gondoltam ilyenkor simán bevarrunk mégegyet és nyerünk...erre meg...Alonso hülyesége...Gerrardot nem bántom, előfordul, ő még sohasem hibázott, előfordul...Majd a kövi meccsen bizonyításképp 200%ot nyújt és lő vagy 3 gólt:) a Következő meccsek már nyerhetők nincsenek nagyon nagy csapatok. Szerda Fulham, vissza kell vágni, Vasárnap Newcastle... meglehet a 2ik hely a MU talizik a Chelseával, az Arsenallal meg a Totthenhammel...botlani fog...
Kezdő 11ről nem mondanék véleményt...
GO REDS!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 8:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én aztmondom ne bánkodjunk,mert az Arsenal nem egy nagyon szar csapat.Majd megin gyünnek ezek a középcsapatok,aztán majd meglátjátok,hogy megin lesz egy 10 meccses nyereségi sorozat akkor meg még meg is elözhetjük a boci-kat!!!!!!!!!!!!!Remélem igy lesz!!!!!

DE NEM BAJ!!!!!AKORR IS HAJRÁ POOL!!!!!!!!!!!

LIVERPOOL 4EVER ÖRÖKRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 8:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát nem voltunk ma a topon...
Kirkynek igaza van...az a baj AHOGY kikaptunkk...
szegény Gerrard..nem jellemzőek rá az ilyen hibák...
mondjuk többet tett már a csapatért, mint ártott neki...szomorúú----
sajnálom a srácot...
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 8:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amúgy meg igaz h szarok voltunk! de egy Arsenaltól 2-1 -re kikapni nem olyan nagy tragédia sztem, az már inkább ahogy kikaptunk...
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 8:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lélektelenm, öltettelen, BUTA játék...Miért nem tudtunk végig úgy játszani min a gól után???Egy ilyen egyszerű kérdés...

Ritka hülyén játszottunk, nem csináltunk semmit, kerestük a labdát majd találtunk egy gólt, elkezdtünk játszani, erre Xabi kiállítattja magát, Herrard gólpasszt ad az ellenfélnek...

Ez már régen nem az igazi POOL...Rafának vhogy össze kellene szednie a társaságot, mert így még az első 4ből is kicsúszhatunk...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
macska73
Stylefan

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 7:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gARCIA KEZDET!
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 7:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ezt még meg kell emésztenem... félidőben Benitez szerintem hasonlókat mondhatott Luisnak és sztem hasznosan is játszott, gólt is szerzett, dehát nekünk egyszer van szerencsénk és akkor is elbaltázzuk... Alonsot nem is értem mért állította ki ez a mélyentisztelt sporttárs, én úgy vettem észre h elcsúszott Alonso... és nem véletlenül maradt ott sokáig és fogadni mernék, h nyilatkozni is fog erről, bár ehhez nem kell nagy jóstehetség.
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 7:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha Benitez Garciát elöbb beálitotta volna nyerhettünk volna!!!!!!De erre mi van:MÁ MEGIN KIKAPTUNK!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 7:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na tessék, jóvátette az akrobatamutatványát Luis:)

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
liverland
Stylefan

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 7:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Én nem látok túl sok Pool meccset, de én tutira az isteni Robit játszatnám... Go POOL!!!
Vissza az elejére
mers3y
Stylefan

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 12, 2006 7:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GGGGGGGGGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 148, 149, 150  Következő
83 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.