Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 2:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mér, Warnock és Traoré már régen itt van, nem? Mind1, abban én is egyetértek, hogy Cissét játszatni kéne, mert ha ugyan így eröltetné, mint Crouchot vagy Morot, már rég több gólnál járna. Nagyon jó játékos és csak 24 éves, bivalyerős. És tudja Benyó hogy nagy tehetség, mégsem játszatja. Azért ez furcsa, nem? Minden esetre az a jó, aki gólt lő, és a csapat érdeke, hogy aki a pályán van, lőjjön gólt. Ha Moro, vagy akárki elkezd gólokat gyártani, anak csak örülni tudok. De tényleg kéne Owen, mert ő klasszis csatár, és a PL-ben is bizonyított, sőt, a Liverpoolban is. Moro szerintem ha így folytatja, mehet a kukába...már bocsánat a kifejezésért. És abban is biztos vagyok, hogy Crouch nem itt fejezi be a pályafutását(bár nem tom kinek kéne). Lényeg hogy sok-sok gólt szeretnék és jó játékot, mind ma, mind pedig az elkövetkezendő meccseken. És az FA kupa döntőbe jó lenne bejutni, hamár a fiatalok és a női csapat is bejutott Wink
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 2:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jah és a félreértések elkerülése miatt csak annyit h nem csak Crouch -ról van szó... Ugyanúgy Moro, Sissoko vagy mondhatnám Warnock-ot vagy Traore-t...
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 2:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

itt senki sem szakember... de vannak klisék, amiket azért tudni illik annak aki a focival foglalkozik. Nem Cisse az egyetlen példa akit nem Benitez hozott viszont olyan játszik helyette, aki Benitez szerzeménye... Ez mindenhol így van, általában eg yedzőváltás új játékosok jövetelével összeköthető, legalábbis ahol van egy kis pénz...
Klaj

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 1:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Huh..ez a Crouch téma...
Kirky...attól még hogy nem Rafa vette azért láthatná, hogy Cissé kezdőbe való..
bár nemtom nem vagyok szakember...
de megfogadtam többet nem szidom Petert...nem is fogom..mert vannak jó megmozdulásai néha, de sztem Cissének több van...
StevieThe God 1etértek veled:D
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 1:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

StevieTheGod írta:
Jahh és Kirky nem bírom CROUCHot és nem is fogom, de nem szidom mert poolos akkor is úgy gondolom hogy Císsének helye van a kezdőben mert nem azért vették őt ennyi pénzért hogy a padot fűtse!!

nem Benitez vette, érthető h nem számít rá annyira... értsd már meg...
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 1:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

megkértelek h ne másolgass be másik oldalról híreket, mert minket fognak ba**ogatni miatta...
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 1:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vagy azt sem Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 1:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jahh és Kirky nem bírom CROUCHot és nem is fogom, de nem szidom mert poolos akkor is úgy gondolom hogy Císsének helye van a kezdőben mert nem azért vették őt ennyi pénzért hogy a padot fűtse!!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 1:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise írta:
atez írta:
Nehéz lesz, nagyon nehéz. Vigyázni kell a szarkákkal, mert amiota sounesst kirúgták, azóta sztem mindenkire veszélyesek, de ránk azért nem Cool Sztem nyerünk egy kemény meccsen 2-1-re.

Jah, még annyi, hogy ahogy nézegettem a hsz-eket a fórumban tegnap, észrevettem, hogy van aki ugy gondolja h szerdán Crouch elvette Gerrard gólját. Nos, nagy tévedésben él aki ezt mondja, mert ha Peter nem ér bele akor a labda elment volna a kapu előtt, tehát a "gonosz" Crouch azt tette ami a leghelyesebb volt, na csak ennyi

Teljesen igazad van, az a labda mellé ment volna, vagy kapufára és kifelé pattan, Crouch tökéletesen helyezkedett és jól döntött, hogy egy finom mozdulattal pelepöccinetett. Én nem olvastam azokat a hsz-eket, de nem azt kéne nézni hogy ki rúgja a gólokat, sőt, örülhetnénk hogy a csatárok rúgták, mert nekik kellett most önbizalom az eredménytelenség miatt. Gerrard neve mellett így is ott lesz a gólpassz, és Cissé érdeme is nagy ebben a gólban is, akárcsak Moroéban. Meg kéne békélni Crouchal...

Igen igazad van. De ha nem vetted észre ott már régóta ez megy h sokan Korcsoznak mert nem képesek leírni normálisan egy angol nevet... Ha Crouch jól játszik(gólpaszt ad, stb...) akkor az nem ér semmit, ha gólt szerez akkor az a sztori h gonosz módon elvesz egy gólt a csapattársaitól. Persze fordított esetben Cisse nem játszik, szerintük neki kellene, ha játszik de nem lő gólt akkor az sokkal ,mint a másik három csatár gólja egy meccsen. Kérem ez egy csapatjáték aki nem tudná nézzen el a tenisz.hu -ra vagy a sakk.hu -ra mert ott sok egyini játékosnak szurkolhat, de itt a csapatnak kell.
Sorozatos ellentmondások mennek itt egy- egy játékos kiemelése miatt. Amikor Moro-Crouch-Fowler nem lőtt gólt és jól játszottak akkor az volt a baj, h Cisse nem játszott és a csatároknak gólt kell rúgniuk, Amikor meg a Cissen kívül mindegyik csatár gólt rúg akkor meg a gól nem számít mert a jó játék a fontos... Confused Rolling Eyes Confused Rolling Eyes
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 1:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise írta:
Én is birom Hamann-t, de Xabi legyen ma kezdő, Cissé nagyon jó lenne Fowlerrel, de nem fogja kezdetni Cissét sztem. Én is úgy érzem hogy Fowler gólt fog lőni, és azt is úgy gondolom, hogy Warnock lesz baloldalt védő. Hyypia vissza fog sztem kerülni, mert Aggernek egyenlőre elég még néhány meccsen kezdeni. Bár kétségkívül nagyon jó. És remélem nem lesz izzasztó meccs, és könnyedén sikerül feltörni a védelmüket, mint itthon. Hajrá Liverpool!

jaja és szerintem a jövőben Agger lesz a pool mostani Carrája-remélem érted-de mind1 Agger jó fogás volt!!
Vissza az elejére
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 1:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
StevieTheGod írta:
Ja és Hamann helyett Alonsot!Smile

Ja lehet h jobb lenne,h pihenjen egy picit Didi a padon,de megérdemli a játékot is, szépen játszik mindig és nem szól ha nem kerül be a kezdőbe akár több meccsen keresztül. Nagyon szeretem őt is, nagyn szipmi! De Alonso is nagyon nagy ász! Ő is mindig jól játszik. Kíváncsi leszek Rafa kezdőjére.
GO REDS!

EGYET ÉRTEK!!
Hamann egy igazi focista!
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 12:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Nehéz lesz, nagyon nehéz. Vigyázni kell a szarkákkal, mert amiota sounesst kirúgták, azóta sztem mindenkire veszélyesek, de ránk azért nem Cool Sztem nyerünk egy kemény meccsen 2-1-re.

Jah, még annyi, hogy ahogy nézegettem a hsz-eket a fórumban tegnap, észrevettem, hogy van aki ugy gondolja h szerdán Crouch elvette Gerrard gólját. Nos, nagy tévedésben él aki ezt mondja, mert ha Peter nem ér bele akor a labda elment volna a kapu előtt, tehát a "gonosz" Crouch azt tette ami a leghelyesebb volt, na csak ennyi

Teljesen igazad van, az a labda mellé ment volna, vagy kapufára és kifelé pattan, Crouch tökéletesen helyezkedett és jól döntött, hogy egy finom mozdulattal pelepöccinetett. Én nem olvastam azokat a hsz-eket, de nem azt kéne nézni hogy ki rúgja a gólokat, sőt, örülhetnénk hogy a csatárok rúgták, mert nekik kellett most önbizalom az eredménytelenség miatt. Gerrard neve mellett így is ott lesz a gólpassz, és Cissé érdeme is nagy ebben a gólban is, akárcsak Moroéban. Meg kéne békélni Crouchal...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 12:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 11:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is birom Hamann-t, de Xabi legyen ma kezdő, Cissé nagyon jó lenne Fowlerrel, de nem fogja kezdetni Cissét sztem. Én is úgy érzem hogy Fowler gólt fog lőni, és azt is úgy gondolom, hogy Warnock lesz baloldalt védő. Hyypia vissza fog sztem kerülni, mert Aggernek egyenlőre elég még néhány meccsen kezdeni. Bár kétségkívül nagyon jó. És remélem nem lesz izzasztó meccs, és könnyedén sikerül feltörni a védelmüket, mint itthon. Hajrá Liverpool!
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 18, 2006 10:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

StevieTheGod írta:
Ja és Hamann helyett Alonsot!Smile

Ja lehet h jobb lenne,h pihenjen egy picit Didi a padon,de megérdemli a játékot is, szépen játszik mindig és nem szól ha nem kerül be a kezdőbe akár több meccsen keresztül. Nagyon szeretem őt is, nagyn szipmi! De Alonso is nagyon nagy ász! Ő is mindig jól játszik. Kíváncsi leszek Rafa kezdőjére.
GO REDS!
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 148, 149, 150  Következő
78 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.