| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 04, 2006 7:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Azon gondolkodtam, h ugyepár a sport tv-ben megy néha olyan, hogy Chelsea tv, meg Arsenal tv és több régi meccsüket leadják. Nem lehetne vmit tenni megkérni őket hogy adjanak egy pár Pool meccset is, Liverpool tv-t. Mert szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy szívesen néznék régi szép Liverpool meccseket! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fatalaa Reserve
Csatlakozott: 2005.07.29. Péntek 23:17 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 7:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sztem se lenne rossz ötlet, amúgy annyi kéne rá, hogy LFC Hungary és a felhasználó név _________________
New York Knicks Fan
Go Reds |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 1:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
| livman írta: | | Ez jó ötlet!Nekem tetszik.De ki csináltatná meg?meg a pénzt hogy küldenénk el egymásnak? |
Majd én megvarrom őket, a pénzt pedig szkenneljétek be, és küldjétek el gif formátumban, és majd postán kiküldöm a karkötöőket  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 10:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Ez jó ötlet!Nekem tetszik.De ki csináltatná meg?meg a pénzt hogy küldenénk el egymásnak? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 12:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
nebassz... én nem is tudtam... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Pént. Márc. 03, 2006 11:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jajj mondom csönd, állítólag nem csak a mi oldalunk létezik...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Márc. 03, 2006 4:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
akkor kié?? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Márc. 02, 2006 9:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | Klaj írta: | nos...Kirky mondta tegnap, hogy pólót is csináltathatnánk...sztem az jobb is lenne...mert abból akrámennyit csináltathatnánk...
de mi lenne rajta?
Liverpool FC Szurkolói Klub Hungary???
vagy mi a szösz?
írjatok |
ennyit arról, h ezt a pólos dolgot eccer emlitettük meg és mondtam ha lehet ne mond senkinek... azért kössz  |
pszt! csönd. ez nem a mi ötletünk. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szer. Márc. 01, 2006 6:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | nos...Kirky mondta tegnap, hogy pólót is csináltathatnánk...sztem az jobb is lenne...mert abból akrámennyit csináltathatnánk...
de mi lenne rajta?
vagy mi a szösz?
írjatok |
ennyit arról, h ezt a pólos dolgot eccer emlitettük meg és mondtam ha lehet ne mond senkinek... azért kössz  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Márc. 01, 2006 1:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | nos...Kirky mondta tegnap, hogy pólót is csináltathatnánk...sztem az jobb is lenne...mert abból akrámennyit csináltathatnánk...
de mi lenne rajta?
vagy mi a szösz?
írjatok |
háát, nem tudom, a póló már kicsit sok lenne. De amit először felhoztál, azt a karkötős balhét meg lehet oldani, sztem az nem rossz ötlet _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Márc. 01, 2006 12:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nos...Kirky mondta tegnap, hogy pólót is csináltathatnánk...sztem az jobb is lenne...mert abból akrámennyit csináltathatnánk...
de mi lenne rajta?
vagy mi a szösz?
írjatok _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Feb. 28, 2006 7:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Klaj írta: | Sziasztok....
most azért írok nektek, mert van egy tökjó ötletem...
arra gondoltam mi lenne ha nyomtatnánk 1másnak karkötőket...mármint azoknak akik az lfchungaryn regisztrált tagok...
biztos tudjátok milyen karkötőre gondolok...ami most "menő"ilyen gumi v műanyag
sztem tök klassz lenne...vmi jó kis szöveggel....(You will never walk alone...vagy mondjuk nemtom....)összekötne minket:D
mondjuk ezzel van pár probléma..
pl minimum 500db-ot kell rendelni...meg mondjujk mindenkinek ki kellene fizetni....
meg kipostáézgatás.,...de lehet h máshogy is meg lehetne oldani..ti mit gondoltok erről?
írjatok lécciii |
Nem hülyeség, érdemes meggondolni  |
Jó ötlet!  _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Kedd. Feb. 28, 2006 6:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok...
jaja tényleg érdemes lenne meggondolni...
főleg azért mert olyat is tzudo szerezni ahol már minimum csak 150et kell rendelni...
írjatok kérlek!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Feb. 27, 2006 9:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Sziasztok....
arra gondoltam mi lenne ha nyomtatnánk 1másnak karkötőket...mármint azoknak akik az lfchungaryn regisztrált tagok...
sztem tök klassz lenne...vmi jó kis szöveggel....(You will never walk alone...vagy mondjuk nemtom....)összekötne minket:D
pl minimum 500db-ot kell rendelni...meg mondjujk mindenkinek ki kellene fizetni....
meg kipostáézgatás.,...de lehet h máshogy is meg lehetne oldani..ti mit gondoltok erről?
írjatok lécciii |
Nem hülyeség, érdemes meggondolni  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Hétf. Feb. 27, 2006 6:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok....
írjatok lécciii _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|