| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 8:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Örülök, hogy nyertünk, jók voltunk szépen játszottunk. Crouch nagyon jól teljesített, elégedett vagyok vele, de nagyon, úgy tűnik formába jött, maradjon is abban, amíg nálunk van:)
Gerrard hozzá a szokásos dicsértem fűződik:) imádom
Cissé: nagyon nem tetszett ahogy hergelte a közönséget, nem értem miért süllyed le a chelsea és a mu játékosai szintjére... és önzően is játszott. Vártam már nagyon hogy kezdő legyen és most egy kisebbfajta csalódást okozott az önzőségével és a hergelésével. Sztem megfogjákl még büntetni érte, de ne legyen igazam. Nem szidom mert jó játékos, csak passzoljon könyörgöm ha ott jön Kewell üresen. Na majd legközelebb nem követi el ezeket a hibákat...
JÓK voltunk így tovább!
GO REDS! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Stevie-G Stylefan
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 8:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hello! nagyon jó volt nézni a Pool mai játékát. Kár, hogy Cissé kicsit elborult de ez a felállás most bejött, Crouch mind a 3 gólban benne volt úgyhogy az ő játéka külön tetszett. GO POOL! GO REDS! _________________ PoolNorbi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 7:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezek komoly vádak ám Císsevel kapcsolatban!!
Nem láttam a meccset mert nem voltam itt de a kedvenc játékosom és megnézem a meccset és védeni fogom !
Nem tudjátok nekem megmondani miko lesz valahol ismétlés a sport klub is yó??
Na de mindennél fontosabb hogy nyertünk!!
GO GO POOL!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 7:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | StevieTheGod írta: | | Jahh és Kirky nem bírom CROUCHot és nem is fogom, de nem szidom mert poolos akkor is úgy gondolom hogy Císsének helye van a kezdőben mert nem azért vették őt ennyi pénzért hogy a padot fűtse!! |
nem Benitez vette, érthető h nem számít rá annyira... értsd már meg... |
Mégis!!!és ez jó döntés volt ahogy látom!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 6:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szép volt fiúk. Nagyon tetszett a csapat játéka, főleg a kis Warnock első félidőbeli produkciója, de tényleg mindenki jól tolta. Egy negatívuma volt a meccsnek, mégpedig Cissé viselkedése. Semmi értelme nem volt hergelni a szurkolókat, és az önzőzésével se biztosította be magát. Én eddig nagyon kedveltem, és bár még most is nagyon jó játékosnak tartom, azt kell mondjam, h mennie kell, most szerencsére nem volt komolyabb gond az önzőzésével, de máskor ez még nagy gondot okozhat. Kár érte, nem így kéne lennie, de sajnos ez van _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 5:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Igazad van elszállt.De ezt csak arra tudom visszavezetni, hogy iszonyatosan el lett hanyagolva, végre kapott bizonyítási lehetőséget, élt is vele és kitört belőle vmi a gólja után. Utána télleg mindent maga akart megcsinálni, és én is azt mondom, hogy nem játszott kiemelkedően, 2 gól még lehetett volna, ha oasszol...De előző meccsen 3 gólban benne volt, most 2-ben, és mióta több lehetőséget kap utsó két meccsen 8 gól ez azért elárul vmit.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 5:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hi all!!!
Nagyon tetszett a meccs...és nagyon örülök, hogy nyertünk...
úgy klátszik hogy ha én elekezdek Crouchról beszélni akkor gólt fejel, szóval ezt majd mindig meg fogom csinálni...ma ő is jó volt....
Cissé sztem sokat önzőzött...Sztevit the GOD..továbbra is....
sztem tökjó h Cissé kezdettt....de Luo miért nem??
kedden mikor lesz a meccs?
GRATI FIÚK! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 5:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó meccs volt... Jó volt nézni... Agger, és Warnock játéka nagyon szimpatikus volt. Viszont egy jobbszélsőt kell vennünk... Persze csak azért, hogy ha Kromkamp pihizni szeretne egy kicsit akkor legyen aki megpróbálja helyettesíteni... Ő is szenzációsat játszott. Gerrard gólja mesteri volt, Cissere viszont nagyon mérges voltam, főleg mikor megláttam, h Kewell is szinte szétrobban... Nem biztos, h Beniteznek tetszettek azok a jelenetek és talán eddig is ezért hanyagolta. Voltak jó megmozdulásai, de fejben rendet kellene tenni nála mert a gól után kissé élszállt. Sajnos Carra nem játszhat a következő meccsen, ez sem szerencsés De győztünk és a 3 pont a lényeg. Kedden megint meccs, hajrá LFC! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 5:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mekkorra labdát adott Kromkamp!Mekkorra játék volt a 2. gólunk előtt! Cissé, hogy bepörgött a gólja után!Végre megint egy olyan csapat volt a pályán amelyben volt tűz és küzdöttek. Azért érdekes, hogy Cissé mióta több lehetőséget kap nyerünk...Tudom, ti nem így veszitek észre...Azt viszont el kell ismerni, hogy Cissé NEM volt jó, 2szer is elönzőzte, mind a 2ből gól lehetett volna...Pörgött hajtott, látszott rajta, hogy élvezi a játékot, ha azt a 2 hibát nem csinálja azt mondom mestermunka.
Crouch olyan labdát kapott, ami oda volt rajzolva a fejére. Eszméletlen nagy gólpassz volt.Gerrard gólja előtti játék fantasztikus volt.Ilyet vártunk már sztem régóta...
Összeségében ma nagyot játszott a csapat, szép volt fiúk!!!
GO REDS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 3:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
gól gól gól, nah és ki? Assszem Peter, viszont kéne még egy hőnáhitott második gól! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 3:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hehe... ne szemtelenkedj Amúgy meg félreérted az egészet... de sebaj, lényeg h nyerjünk! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 3:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És ez már tuti? Jó lenne, bár a nosztalgiajárat nem jó, mert én nem szeretném hogy aztán véletlenül így maradjon Carragher
Egyébként tettszik, bár Xabit szívesen látnám. De nem panaszkodok, Hamann is nagyon jó Cissének örülök, és Crouch is kezdő, úgyhogy Kirky is örülhet. Csak nehogy megint olyan Crouchos játékot játszunk, mert az nem jó  _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 3:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tuti nyerünk, végre Cissé kezd, már csak jó lehet. Fulham ellen jó volt.
GO REDS! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 2:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nemrossz... Finann hova tűnhetet? Pihi van? Carra megint a Jobbszélen, nosztalgia van. Kromkamp, Crouch a kezdőben, ez jót jelent. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 2:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csoda történt!!!!!!!!Cissé kezdeni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na jó félretéve a poént, a mai kezdő:
Reina
Carragher
Hyypia
Agger
Warnock
Gerrard
Hamann
Kromkamp
Kewell
Cisse
Crouch
cserék:
Dudek
Garcia
Traore
Fowler
Alonso |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|