Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 8:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csodálatos volt, nagyon jó volt nézni őket, és jól esett, amiket mondott a kommentátor, végre az Arsenal után nekünk is volt egy 7:0-ás parádés meccsünk. A szakértő azért felidegesített, mert mindig a Birmingham hibáiról pofázott és őket fikázta ahelyett, hogy minket dicsért volna....
Örülök hogy pont az érzetemmel ellenkezője történt a meccsen Very Happy
Tényleg jó volt Crouch, de Moro is jól játszott, Luis is próbált, és voltak neki is nagyon jó megmozdulásai. A helyzetkihasználás parádés, 9kapuramenő lövésből 7 be is ment. Csak így tovább!!! És már is az elődöntőben vagyunk, kíváncsi vagyok kit kapunk, remélem a New Castle tesz egy lépést ma az érdekünkért.
Azt kérlek mondjátok meg, hogy FA-ban elődönőben ugye nincs oda vissza vágó, mint liga kupában? Mert tavaly nem néztem FA-t, valyon miért.... Tehát már nem emléksze, :$ Köszi előre is....
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 8:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyértelmű hogy jól kezdtünk és a 4. percben már 2-0 volt. Ez morálisan szétrombolta a birmingham csapatát és mi kedvünkre játszhattunk. És végre a szerencse is mellénk állt hisz volt 1-2 mázlis gól. A helyzetkihasználásunk bámulatos mostanában ha így folytatjuk akkor 2. hely és fa cup, de én azzal is elégedett lennék ha csak harmadikok leszünk a bajnokságba, de az fa cupát megnyerjük.És persze a dícséretet se hagyjuk ki!Crauch formába lendült és sokat tesz azért hogy megnyerjük a meccseket. Öröm volt nézi a játékát! Mostmár senki sem kételkedhet abban h jó vétel volt-e. Csak így tovább!

John Arne Riise uuuuááááááá I wanna know how you scored that goal.
GO REDS!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 21, 2006 11:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyönyörű volt, egyszerűen nem találom a szavakat, kibaszott jók voltak a srácok, csak gratulálni tudok gyönyörű volt. Ez a meccs önbizalmat adhat a szezon végéig, sztem ha igy játszunk, de legalább hasonlóan a többi meccsen akor meglehet a kupa, meg a második hely.

GRAT!!!!!!!!!!!!!!

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 21, 2006 10:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

3-0-ra VEZETÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 21, 2006 6:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma este fontos meccsünk lesz. Ha fontosabb is nekik a bajnokság, mint a kupa, akkor sem lesz ez olyan egyszerű mint amilyennek kinéz, a Birmingham hajtani fog. Nem tom, nem akarom az ördögöt a falra festeni, de úgy érzem nem lesz ez a meccs olyen fölényesen egyszerű. Remélem az érzésem alaptalan, és óriásit tévedek.... Hajrá Liverpool!!!
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 20, 2006 10:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Figy Cissé ÉLT a pályán és kit érdekel a magatartása nem várom el tőle hogy egy angyal legyen sőt leszarom hogy viselkedik az a fontos játszon és néha paszoljon!! Laughing

Jahh és Carra nem játszhat!! Confused
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 20, 2006 10:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Carra az 5. sárgát kapta és ha jól tudom nem játszhat a következő meccsen(akár liga, akár FA Kupa vagy baknoki)
de lehet h rosszul tom...
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 20, 2006 9:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
LFC5 írta:
Hali!
Holnapra a tippem:
Reina, Finnan-Carra-Hyypia-Warnock, García-Gerrard-Alonso-Kewell, Crouch-Morientes
Csere: Cissé, Fowler, Dudek, Kromkamp, Hamann
A győzelem kérdéses csak a gólok száma.
Nyerünk 3-0ra Very Happy Very Happy Very Happy Gerrard, Crouch és Fowler góljával.
GO REDS!

Carra játszhat?
Megvannak a sárgái, nem? vagy csak kettő?

Nem tudom, nem olvastam olyat, hogy nem játszhatna, de Fowlert nem lehet nevezni az FA-ba szal a gólt akkor Kewell lövi és Fowler helyett a padon hmmm Anderson...???
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 20, 2006 9:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Hali!
Holnapra a tippem:
Reina, Finnan-Carra-Hyypia-Warnock, García-Gerrard-Alonso-Kewell, Crouch-Morientes
Nyerünk 3-0ra Very Happy Very Happy Very Happy Gerrard, Crouch és Fowler góljával.
GO REDS!

Carra játszhat?
Megvannak a sárgái, nem? vagy csak kettő?
(Robbie a megegyezés szerint nem játszhat a kupában)

Liverpool till I die!!
-------

A hozzászólás legutóbb redwhitekop által Kedd. Márc. 21, 2006 6:43 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 20, 2006 9:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!
Holnapra a tippem:
GO REDS!
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 20, 2006 9:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kicsit sokszor nyomtam a küld-re Embarassed

A hozzászólás legutóbb Csilla által Hétf. Márc. 20, 2006 9:22 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 20, 2006 9:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is örültem a jó játéknak, de nagyon nem tudom átgondolni és véleményezni, mert félig az Inter meccset néztük párommal Very Happy

A gólokat látva bizakodó vagyok, Crouch játéka ma tényleg az volt amilyennek szerintem Benitez is elképzelte, de ez annak is köszönhető volt, hogy nem csak az ő fejére játszottak hanem a középpálya is kivette a részét a támadásokból Smile

Remélem, most hogy minden kritizált játékos gólt rúgott napon belül, nem lesz gond a gólgyártással egy darabig Very Happy
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 20, 2006 5:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bídzsé írta:
Végre rendben van a támadójátékunk. Hibák mindig is voltak, mindig lesznek is. Tegnap is voltak. Csak mennyire más ilyen meccs után emlegetni ezeket, mint mondjuk a lisszaboni meccs után...
Nem hiszem, hogy Cissé elvágta magát Beniteznél, hisz tudja a mester szükség van az ő játékára. Profiknál ilyenkor "zsebbenyúlósan" szankcionál a vezetés, szerintem itt is ez fog történni. Jók vagyunk és ez több mint biztató a holnapi meccsre!

Így van! Ami pedig a Benfica elleni baki után talán a legfontosabb lesz...

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bídzsé
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 20, 2006 4:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Végre rendben van a támadójátékunk. Hibák mindig is voltak, mindig lesznek is. Tegnap is voltak. Csak mennyire más ilyen meccs után emlegetni ezeket, mint mondjuk a lisszaboni meccs után...
Nem hiszem, hogy Cissé elvágta magát Beniteznél, hisz tudja a mester szükség van az ő játékára. Profiknál ilyenkor "zsebbenyúlósan" szankcionál a vezetés, szerintem itt is ez fog történni. Jók vagyunk és ez több mint biztató a holnapi meccsre!
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 20, 2006 12:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, Cissé tényleg picit túlzásokba esett, és amikor Kewell védő nélkül teljesen üresen jött a túloldalon, és nem passzolt, az engem is nagyon idegesített. Nagyon szeretem CIssét, de az előző meccs után ez egy óriási csalódás volt nekem, a gólörömét meg nagyon eltúlozta, majdnem kiállították. Szerintem ezzel elvágta magát Beníteznél, tényleg rendet kéne tenni a fejében. Kár hogy ilyen önző, nagyon jó játékos lehetne....
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 148, 149, 150  Következő
76 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.