| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 6:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nem értem ha mindenki szereti cissét mért akarja eladni. Ő is elkezdte a gólgyártást és remélem bebizonyítja hogy ő is világklasszis szintű csatár. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 6:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem vszínű, hogy marad... Mióta Benítez itt van, idestova 6(!!!) meccset játszott végig Cissé...Nagyon fogom sajnálni, ha elmegy, de vszínű, hogy elmegy, mert új csatárt akar Benítez és ahhoz pénz kell, ahhoz pedig el kell adni vkiket...Vszínű, hogy Moro és Cissé is átadólistára kerül.Tottenhamnél viszont még jól is járhatunk, ha jön egy Defoe....Bár inkább maradjon Cissé... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 5:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azéert az a Xabi Alonso emelés sem volt semmi!
De mindent egyben nagy meccs volt!
De van egy szomorú hírem?Cissé távozni fog
De szerencsére még nem biztos remélem megint klamuzik a nemzeti sport!REMÉLEM
Naon nem lenne vicces ha elmenne a CISSÉ fiú
Benítez nagyon nagy és némileg megbocsálhatatlan hibát vétene és nem beszélve az anyagi veszteségekről!
Remélem kamú és remélem marad!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 3:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja, 30méterről
Jó szót használtál, isteni balláb, másnak nem lehet titulálni, nagyon örülök hogy van ilyen játékosunk, és mellette nagyon sok más különleges képeséggel bíró játékos is, mint pl. Luis meg ilyenek. Crouch játéka nekem is tettszett, és szerintem az egész csapat beindult, és mivel a csatárok is, ezért most gólerősebbek vagyunk, mint a 10meccses győzelmiszériában. Bár a védelemre így talán nem fordítunk akkora figyelmet, de így legalább felhozzuk magunkat és nem a mi meccseinken lesz a legkevesebb gól Bár én örülnék neki, ha a Chelseanél számilag is jobb védelmünk lenne a bajnokságban. Hajrá Liverpool!!! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 3:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez nem volt semmi, az biztos!Végre egy gólerős, támadófocit játszó csapat!Az döntött, hogy gyorsan lőttünk 2-t...Onnantól már mi uraltuk a meccset. Mindenki nagyon nagyot játszott én mégis kiemelnék vkit:
Iszonyatosan öörültem, hogy Sissokot a pályán láthattam, jól is játszott nagyon tetszett. Szerencsére mégse olyan súlyos a sérülése...És amit a szemüveggel műveltek az tényleg vicces volt!!
Örültem, hogy a végén Cissének is összejött még ha ilyen mázlis gól volt. El kell ismernem Crocuh formába lendült, ez a Crocuh még tetszik is...Végre ő is eredményesen játszik. Gyönyörű gólok voltak, nálam egyértelműen Risse gólja viszi a pálmát, megint elsült az Isteni balláb...
Csak így tovább fiúk!!!GO REDS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 3:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egyébként nekem Crouch 2. gólja, Moro gólja az előtte lévő csodás játékkal, és természetesen az én gólom az előtte lévő játékkaL tettszett.
Nem tudnék dönteni. Végig kibaszottul jól játszottunk, a Birmingham labdához sem tudott szagolni. Rohadt jók voltunk, csak így tovább! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 3:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rohadt jók voltunk és vagyunk is!!!!
És ezt végre felfogták ők is!!!
7 gól
Mondtam én hogy nem az a kérdés hogy nyerünk e hanem az hogy hány góllal
Imádtam a meccset Nagyon jó volt nézni
Imádom a fiúkat! Mind nagyon jók voltak
Tök jó névnapi ajándék ez tőlük 7 gól....
GO REDS! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 3:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="redwhitekop"] | Riise írta: |
Úgy tudom, csak a ligakupában van kétmeccses dolog. Itt csak x esetén újrajátszás, mint az előző körökben. |
Rendicsek, köszi... _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 1:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez aztán a siker tesók!
Basszameg könnyeztem má a meccsen,
gyönyörû volt!!
LIVERPOOL 4EVER!
És még Cissé is betalált!
Gerrard pedig tegnap igazi vezére volt a csapatnak és kimondani is felemelõ
7-0, uhhhhhh!!
Remekül játszottunk mindenki és Riise gólja valamint Moro gólja elötti játék huuuu bazdmeg!!
KIRÁLY
GO GO REDS a városi derbin is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 1:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nekem Morientes gólja tetszett természetesen a támadással együtt! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 12:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Riise írta: |
Azt kérlek mondjátok meg, hogy FA-ban elődönőben ugye nincs oda vissza vágó, mint liga kupában? Mert tavaly nem néztem FA-t, valyon miért.... Tehát már nem emléksze, :$ Köszi előre is.... |
Úgy tudom, csak a ligakupában van kétmeccses dolog. Itt csak x esetén újrajátszás, mint az előző körökben. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 12:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát srácok...
sajna nem láthattam ezt a nagy meccset, ezért nagyon remélem, hogy a videót majd felteszikek..nagy kérlek titeket:D
Hát annyira örülök, hogy újra a régi hajtós mindig győztes Pool feltámadrt..
és pont a névnapom környékére...ez nagyon baró
és királyak votunk...kik voltak a gólszerzők?
jaa majd elolvasom...
aztán vasárnap is legyünk már ilyen jók
GO REDS! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 10:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Annyi gólt lőttünk tegnap, hogy akár szavazhatnánk a meccs legszebb góljáról.
Nálam Riise nyert.  _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 10:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem jók, hanem kurva jók vagyunk. Ezért a hozzáállásért és mentalitásért szerettem (gondolom szerettük) meg annak idején a Liverpoolt. Egy percre nem álltunk meg, nem elégedtünk meg három góllal, kicsit a közönségnek is játszottunk. Köszönjük a tegnap estét!
Szerintem nem sok esélyünk maradt a 2. hely megszerzésére, mert a MU nem tesz le egyelőre azon szándékáról, hogy beéri a Chelsea-t, így a motiváció miatt már nem hullajt annyi pontot, amivel előzhetnénk őket. De a kupát megnyerhetjük és ilyen támadójátékkal meg is fogjuk nyerni. Szorítsunk ma Owenéknek. _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Márc. 22, 2006 10:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
FANTASZTIKUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mióta vártam és vágytam már 1 ilyen meccsre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISTENEK!!! Így tovább!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|