Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 6:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem értem ha mindenki szereti cissét mért akarja eladni. Ő is elkezdte a gólgyártást és remélem bebizonyítja hogy ő is világklasszis szintű csatár.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 6:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem vszínű, hogy marad... Crying or Very sad Mióta Benítez itt van, idestova 6(!!!) meccset játszott végig Cissé...Nagyon fogom sajnálni, ha elmegy, de vszínű, hogy elmegy, mert új csatárt akar Benítez és ahhoz pénz kell, ahhoz pedig el kell adni vkiket...Vszínű, hogy Moro és Cissé is átadólistára kerül.Tottenhamnél viszont még jól is járhatunk, ha jön egy Defoe....Bár inkább maradjon Cissé...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 5:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azéert az a Xabi Alonso emelés sem volt semmi! Laughing
De mindent egyben nagy meccs volt!
De van egy szomorú hírem?Cissé távozni fog Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
De szerencsére még nem biztos remélem megint klamuzik a nemzeti sport!REMÉLEM
Naon nem lenne vicces ha elmenne a CISSÉ fiú Crying or Very sad Crying or Very sad
Benítez nagyon nagy és némileg megbocsálhatatlan hibát vétene és nem beszélve az anyagi veszteségekről!
Remélem kamú és remélem marad!! Surprised
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 3:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, 30méterről Very Happy
Jó szót használtál, isteni balláb, másnak nem lehet titulálni, nagyon örülök hogy van ilyen játékosunk, és mellette nagyon sok más különleges képeséggel bíró játékos is, mint pl. Luis meg ilyenek. Crouch játéka nekem is tettszett, és szerintem az egész csapat beindult, és mivel a csatárok is, ezért most gólerősebbek vagyunk, mint a 10meccses győzelmiszériában. Bár a védelemre így talán nem fordítunk akkora figyelmet, de így legalább felhozzuk magunkat és nem a mi meccseinken lesz a legkevesebb gól Very Happy Bár én örülnék neki, ha a Chelseanél számilag is jobb védelmünk lenne a bajnokságban. Hajrá Liverpool!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 3:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez nem volt semmi, az biztos!Végre egy gólerős, támadófocit játszó csapat!Az döntött, hogy gyorsan lőttünk 2-t...Onnantól már mi uraltuk a meccset. Mindenki nagyon nagyot játszott én mégis kiemelnék vkit:
Iszonyatosan öörültem, hogy Sissokot a pályán láthattam, jól is játszott nagyon tetszett. Szerencsére mégse olyan súlyos a sérülése...És amit a szemüveggel műveltek az tényleg vicces volt!! Laughing

Örültem, hogy a végén Cissének is összejött még ha ilyen mázlis gól volt. El kell ismernem Crocuh formába lendült, ez a Crocuh még tetszik is...Végre ő is eredményesen játszik. Gyönyörű gólok voltak, nálam egyértelműen Risse gólja viszi a pálmát, megint elsült az Isteni balláb...

Csak így tovább fiúk!!!GO REDS!!!
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 3:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyébként nekem Crouch 2. gólja, Moro gólja az előtte lévő csodás játékkal, és természetesen az én gólom az előtte lévő játékkaL tettszett.
Nem tudnék dönteni. Végig kibaszottul jól játszottunk, a Birmingham labdához sem tudott szagolni. Rohadt jók voltunk, csak így tovább!
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 3:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rohadt jók voltunk és vagyunk is!!!!
És ezt végre felfogták ők is!!!
7 gól Very Happy Very Happy Very Happy
Mondtam én hogy nem az a kérdés hogy nyerünk e hanem az hogy hány góllal Very Happy Very Happy Very Happy
Imádtam a meccset Very Happy Very Happy Very Happy Nagyon jó volt nézni Very Happy Very Happy Very Happy
Imádom a fiúkat! Mind nagyon jók voltak Very Happy Very Happy Very Happy
Tök jó névnapi ajándék ez tőlük Very Happy Very Happy Very Happy 7 gól.... Very Happy Very Happy Very Happy
GO REDS!
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 3:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="redwhitekop"]
Riise írta:

Úgy tudom, csak a ligakupában van kétmeccses dolog. Itt csak x esetén újrajátszás, mint az előző körökben.

Rendicsek, köszi...
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 1:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez aztán a siker tesók!
Basszameg könnyeztem má Embarassed Embarassed a meccsen,
gyönyörû volt!!
LIVERPOOL 4EVER!
És még Cissé is betalált!
Gerrard pedig tegnap igazi vezére volt a csapatnak és kimondani is felemelõ
7-0, uhhhhhh!!
Remekül játszottunk mindenki és Riise gólja valamint Moro gólja elötti játék huuuu bazdmeg!!
KIRÁLY
GO GO REDS a városi derbin is!
Vissza az elejére
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 1:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem Morientes gólja tetszett természetesen a támadással együtt!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 12:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise írta:

Azt kérlek mondjátok meg, hogy FA-ban elődönőben ugye nincs oda vissza vágó, mint liga kupában? Mert tavaly nem néztem FA-t, valyon miért.... Tehát már nem emléksze, :$ Köszi előre is....

Úgy tudom, csak a ligakupában van kétmeccses dolog. Itt csak x esetén újrajátszás, mint az előző körökben.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 12:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát srácok...
sajna nem láthattam ezt a nagy meccset, ezért nagyon remélem, hogy a videót majd felteszikek..nagy kérlek titeket:D
Hát annyira örülök, hogy újra a régi hajtós mindig győztes Pool feltámadrt..
és pont a névnapom környékére...ez nagyon baróVery Happy
és királyak votunk...kik voltak a gólszerzők?Razz
jaa majd elolvasom...
aztán vasárnap is legyünk már ilyen jókVery Happy
GO REDS!
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 10:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Annyi gólt lőttünk tegnap, hogy akár szavazhatnánk a meccs legszebb góljáról. Very Happy
Nálam Riise nyert. Laughing
bídzsé
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 10:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem jók, hanem kurva jók vagyunk. Ezért a hozzáállásért és mentalitásért szerettem (gondolom szerettük) meg annak idején a Liverpoolt. Egy percre nem álltunk meg, nem elégedtünk meg három góllal, kicsit a közönségnek is játszottunk. Köszönjük a tegnap estét!
Szerintem nem sok esélyünk maradt a 2. hely megszerzésére, mert a MU nem tesz le egyelőre azon szándékáról, hogy beéri a Chelsea-t, így a motiváció miatt már nem hullajt annyi pontot, amivel előzhetnénk őket. De a kupát megnyerhetjük és ilyen támadójátékkal meg is fogjuk nyerni. Szorítsunk ma Owenéknek.
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 22, 2006 10:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

FANTASZTIKUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mióta vártam és vágytam már 1 ilyen meccsre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISTENEK!!! Így tovább!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 148, 149, 150  Következő
75 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.