| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 10:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | már mondam kirky hogy bocs!!
HA NEM OLVASTAD VOLNA |
olvastam, de a hírek szerint a döntő sem ott lesz... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 10:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
már mondam kirky hogy bocs!!
HA NEM OLVASTAD VOLNA |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 10:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | | Na figy. a meccs az új Wemblyben lesz ezzel avatják a pályát vagyis semleges pálya lesz! |
hol olvastad ezt a fas*ságot??? mindenki tudja, hogy a Wembley nem készül el a döntőig... ( a hírek szerint...
az elődöntő 18:15 kor lesz nem?  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 10:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsesz ott a döntő lesz  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 10:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
SEMMI GOND TESÓ!
www.liverpoolfc.uw.hu
kukkancsátok meg  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 9:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Így van, tuti nem ott lesz. És valószínü egy meccs lesz. StevieTheGod, te meg ne bazdmegolj és ne szívd mellre a picizést
Nem veszekedni akarok. De ha ez a szó gondot jelent, akkor ne haragudj, visszavonom. bocsesz.
Chelseat megverjük... _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 9:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az elődöntő az Old Traffordon lesz, ápr. 22-én 16:15-től! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 8:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | | Na figy. a meccs az új Wemblyben lesz ezzel avatják a pályát vagyis semleges pálya lesz! |
nem ott tuti nem lesz, mert beszakadt a tetőszerkezet egy része és így 8 hónapot is csúszhat az átadás. Az angol-magyar barátságos mérkőzés sem ott lesz. Legalábbis én így tudom. _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 8:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Na figy. a meccs az új Wemblyben lesz ezzel avatják a pályát vagyis semleges pálya lesz! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 8:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Semleges pályán....érdekes lesz..fasza... D
kivi vok..ez oda-vissza lesz?vagy csak 1 meccs? |
nem tom h oda vissza meccs-e... nem hiszem, ha az lenne akkor nem semleges pályán tartanák sztem... de majd kiderül _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 8:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Riise írta: | | StevieTheGod írta: | Te vágod tesó....
De akkor is eléggé hülye ember Benítez ha Cissét küldi el és kráucs marad!Barost elküldte Owen elment azér szerintem jól játszanak és ha elmegy Cissé akkor úgy fogja beszopatni a poolt egy meccsen ellenünk hogy sírva fogok fakadni!A mi emberünk (a kedvencem betalál nekünk aki poolos volt) beköszön azt akkor is majd kimagyarázza Beítez lefogadom!De ne legyen így és Cissé maradjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
1. Klaj, neked is boldog Névnapot
2. Raf nem hülye
3. Owen lőtt nekünk gólt picim? Nem. Pedig akármennyire is szeretem Cissét, Owen sokkal jobb nála. Crouch pedig a sok játéklehetőségét kezdi meghálálni. Cissé nagyon hülye ha itt marad, mert itt nem fog játszani.
Én már ebbe beletörődtem, és jobban szeretném hogy elmenjen. Hogy miért? Mert úgy neki sokkal jobb lesz. És tőlem lövöldözheti a gólokat, ugyanúgy fogom szeretni, és nem kell fájlalni azt, mert itt úgysem játszott volna. És aki nem játszi, nem lő gólt akármennyire jó játékos. És láthattad Cissét milyen önző. Remek példa a New Castle elleni meccs. Ez a csapat egy igazi csapat, nem külön egyéniségekre épít, és ezért olyan szép az egész. Azon kívül ami picit megmutatja Cissé igazi arcát, hogy ha kap egy rossz labdát, rendszerint szóváteszi, miközben ő folyamatosan rossz labdákat adott a New Castle elleni meccsen. De ez nagyon mellékes, csak azt is mutathatja, hogy mennyire önfejű. Ha elmegy az nagy veszteség a poolnak, de mégnagyobb ha itt van és nem játszik.
Egy olan csatárt kel igazolnia Beníteznek, aki ilyesmi kategóriás játékos, és játszatja is. Bár valahol olvastam egy argentín 17éves csatárról, akit kiszemeltünk, és folyamatosan lövöldözi a gólokat a csapatában, nagyon nagy tehetség, talán neki örülnék a legjobban. De Defoe is jó, hacsak nem jut arra a sorsra, mint Cissé vagy mint ő a Tottenhamben. Meglátjuk, lehet hogy Cissé egyre több játéklehetőséget kap, és megtanul passzolni, bekerül a kezdőbe és lövi a gólokat. Akkor már tényleg nem szabad eladni. De így, hogy alig játszik.....
Bocsi, egy picit hosszú szónoklat lett.... :S |
Ne picizz le bazdmeg!!
Jahh azé van valami igazság ebben de azé ez sértő!
És remélem Cissé marad, mert jobb csatár mint a düfó!
Jahh és beszoptuk a cselszkivel, de most nincsenek olyan bomba formában és remélem nyerünk!
GO GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 8:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Semleges pályán....érdekes lesz..fasza... D
kivi vok..ez oda-vissza lesz?vagy csak 1 meccs? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 7:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Éreztem, hogy őket kapjuk...
A meccset egy semleges pályán rendezik...
NYerünk!
GO REDS! _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 6:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Idegenben sztem 0-0 lesz és otthon nyerünk 1-0 ra  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|